![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
surczak-można, w NŻ dochodzi taki licznik i ustawiasz go przed wejściem i ustalasz cenę ;d
|
Jasne, jeśli postawisz urządzenie biletujące.
Jak można przenieść nagrobki na parcelę publiczną?? |
omega21 - wydaje mi się że można spakować do plecaka i zostawić na parceli publicznej ale nie jestem pewien.
|
Jeśli się nie mylę to można kliknąć i wybrać: Przenieś na parcele publiczną.
Ale duchy i tak będą się pojawiały tam gdzie właścicieli nagrobków zastała śmierć. Ja mam pytanie. Czy simy mogą wziąć rozwód? Jeśli tak to jak? Już wiem. Kilka się zerwij. I robi to sim który został zdradzony. A czy da radę wziąć rozwód bez przyłapania na zdradzie? |
Cytat:
Zmniejszasz paski do końca. I pojawia się ta opcja. Potem możesz te paski przywrócić tak, jak było. |
Kondzio ja tam mam nagrobki na cmentarzu, ale duchów na parceli której zmarły nie mam. Kubuss można tylko w sposób napisany przez kondzia tylko jak już "wyślesz" nagrobek to musisz wejśc na parcelę cemntarną i ustawić nagrobek, bo w innym przypadku nagrobek jest ustawiony obok buski tel.
|
Aby przenosić nagrobki trzeba mieć dodatek o ile się nie mylę- Czas wolny lub Pory roku
|
Ja mam m.in CPR i mogę przenosić. A CW nie mam.
|
Sztuczki z wyposarzeniem nie da sie zrobic, nie daje Ci ich wylozyc i czerwienieje
|
Nie wiem czy mi się przewidziało, ale niektórzy klienci chyba wychodzą bez płacenia...
Jest na to jakaś rada? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:39. |