![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
aha no ale mi chodiz o to czy zainstaluje mi sie gra cpr skoro mam juz 4 dodatki? i cyz nie bede musiala wiecej Mb ram na moich okladkach pisze 256 mb ram
|
No to jak masz tyle lub więcej MB to Ci wejdą.
Musisz mieć też wystarczającą ilość miejsca na twardym dysku to będzie ok. |
no wlasnie tylko jak to sprawdzic xd ale ja mam laptopa tata mi kupil w czerwcu tego roku , takze mysle ze tak duzo to nie zpaelnilam tylko z eja sciagm ze strony rozne fryzury ubrania dla simsow to duzo zajmuje?te sciagenie ze strony simsow? a tak to te sciaganie i te 4 dodatki simsow gg i skype..... jak myslsiz bedize mijesce?
|
Zależy ile ściagasz, ale powinny ci CPR wejść, a jak nie to będziesz musiała wyinstalować dodatki, a one różnie zajmują
|
nom oki bardzo ci dziekuje, duzo sie dowiedzialam... jestem wdzeczna ci bardzi i licze na pomoc w przyszlosci;)) jak bede miala jakies pytania bede mogla ci zadawac?;>
a i jeszcze 1 pytanie czy jak wjede na milowo dziwnowo i werona cyz tam tez bedzie padal snieg lato zima i jesien? cyz tylko na tym kwitnacym wzgorzu beda pory roku tlko? |
Obojętnie gdzie wejdziesz - wszędzie będą pory roku.
|
Cytat:
|
aaaa dzieki...
|
zelkam dzięki za odpowiedź.
Dominika 320 jasne, że możesz zadawać pytania po to jest ten dział;). |
Mam zawsze problem ze strażakami.
gdy jest burza wzywam,i on zamiast ugasic pożar,to stoi , i jeszcze potem kasę bierzę. i mówi " następnym razem uważaj " albo " po co mnie wyzwasz,nic się nie pakli " zawracasz mi głowe. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:43. |