TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Becia 10.06.2009 12:14

Odp: Co chcielibyście zmienić?

O!. No to spoko. Zaraz powysyłam raporty. ;]

Raven 10.06.2009 14:52

nie baw się w rewolucjonistę, i tak nie dostaniesz moda :)

Forum powinno mieć jakąś wartość a nie tylko ładną oprawę graficzną. Moderatorów wg mnie wystarcza, administratorów też nie brakuje. Wygląd mi nie przeszkadza z tego powodu, że jest łagodny dla oka. Beż żadnego oczowalącego seledynu, modnego ostatnio na innych forach związanych z The Sims.

pozwolę sobie zacytować:
Cytat:

Napisał haughton (Post 897413)
Owszem, na forum jest bałagan i trudno czasami coś znaleźć. Zapominasz jednak o jednej ważnej rzeczy - forum (oraz bałagan) tworzą WSZYSCY użytkownicy, którzy piszą tutaj posty.

A jak to się stało, że jest "tak zawalone"? Każdy z użytkowników podczas rejestracji ma obowiązek przeczytać regulamin forum i stosować się do niego - a jaki procent osób faktycznie to robi? Odwiedź pierwszy lepszy dział i zobacz sama, ile tematów się powtarza, ile postów to kompletny spam, ile bezsensownych, źle nazwanych wątków przewija się na każdym kroku.

O porządek powinnien dbać każdy, kto udziela się na forum a nie tylko Ci, którzy mogą edytować, przenosić czy kasować posty i tematy niezgodne z zasadami wypowiadania się tutaj. Oczywiście, że czyścimy poszczególne działy. Weź jednak pod uwagę, że istnieje tu prawie 25 tysięcy tematów i codziennie powstają nowe, a nikt z nas nie spędza całej doby czytając wątki i usuwając te przeterminowane, zdublowane, czy niezgodne z regulaminem.

Najłatwiej jest skrytykować coś, o czym niewiele się wie.

kubuss 11.06.2009 11:48

Beatrix - jeżeli Ci się tu nie podoba i wszystko i wszyscy Ci przeszkadzają to po co się tu rejestrowałeś/aś.

@edit. żeby nie było offtopu. Można by było przykleić ten temat w dziale The Sims 3 http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=50806. Bardzo pomocny.

Raven 11.06.2009 12:10

każdemu ma prawo coś się nie podobać ale temat brzmi "co chcielibyście zmienić" a nie "jakie wasze życzenie mamy spełnić"

Rocket 11.06.2009 17:09

moja propozycja zaginęła niewysłuchana, więc pozwolę sobie ponowić:

Cytat:

Napisał Rocket (Post 1041537)
a teraz coś z zupełnie innej beczki: czy można wyłączyć dolny limit znaków w poście?

wszyscy się ucieszą.

Pani_Snejp 11.06.2009 17:48

Cytat:

Napisał Rocket (Post 1042867)
a teraz coś z zupełnie innej beczki: czy można wyłączyć dolny limit znaków w poście?

popieram pomysł. i jeszcze czas dodawania postu. (albo chociaż do 30 sekund zmniejszyć)

Invidia Semper 11.06.2009 18:42

I czas korzystania z wyszukiwarki. Ale to chyba nie jest wszystko ustawione odgórnie?

Raven 11.06.2009 19:01

moje propozycje też nie zostały wysłuchane :) bo "proponować" nie musi się równać "oczekiwać"

Invidia, z tego co pamiętam to czas ten musi być bo inaczej wyszukiwarka zrobiłaby się kaput. Coś czytałam jakiś czas temu z archiwalnych tematów/podstron na ten temat i też się pytali czemu ten czas taki.

Odyn 11.06.2009 19:14

Cytat:

Napisał Trauma (Post 1042992)
Invidia, z tego co pamiętam to czas ten musi być bo inaczej wyszukiwarka zrobiłaby się kaput. Coś czytałam jakiś czas temu z archiwalnych tematów/podstron na ten temat i też się pytali czemu ten czas taki.

wlasnie dlatego; w 2005 roku chyba byly jaja, bo wlasnie wyszukiwarka w ogole sie poszla bzykac

a z tym limitem to nie takie glupie; nie wiem jak to jest ustawione, ale zastanowimy sie nad tym.

Invidia Semper 11.06.2009 21:02

Jestem egoistą: myślałam o sobie, nie interesowały mnie uczucia wyszukiwarki!;) Ja myślałam, że to jest jednak odgórnie ustawione, bo kiedyś na forum podobnym do tego też widziałam takie ograniczenia. Najbardziej uciążliwy jest chyba właśnie ten limit znaków.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:36.