![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
O!. No to spoko. Zaraz powysyłam raporty. ;]
|
nie baw się w rewolucjonistę, i tak nie dostaniesz moda :)
Forum powinno mieć jakąś wartość a nie tylko ładną oprawę graficzną. Moderatorów wg mnie wystarcza, administratorów też nie brakuje. Wygląd mi nie przeszkadza z tego powodu, że jest łagodny dla oka. Beż żadnego oczowalącego seledynu, modnego ostatnio na innych forach związanych z The Sims. pozwolę sobie zacytować: Cytat:
|
Beatrix - jeżeli Ci się tu nie podoba i wszystko i wszyscy Ci przeszkadzają to po co się tu rejestrowałeś/aś.
@edit. żeby nie było offtopu. Można by było przykleić ten temat w dziale The Sims 3 http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=50806. Bardzo pomocny. |
każdemu ma prawo coś się nie podobać ale temat brzmi "co chcielibyście zmienić" a nie "jakie wasze życzenie mamy spełnić"
|
moja propozycja zaginęła niewysłuchana, więc pozwolę sobie ponowić:
Cytat:
|
Cytat:
|
I czas korzystania z wyszukiwarki. Ale to chyba nie jest wszystko ustawione odgórnie?
|
moje propozycje też nie zostały wysłuchane :) bo "proponować" nie musi się równać "oczekiwać"
Invidia, z tego co pamiętam to czas ten musi być bo inaczej wyszukiwarka zrobiłaby się kaput. Coś czytałam jakiś czas temu z archiwalnych tematów/podstron na ten temat i też się pytali czemu ten czas taki. |
Cytat:
a z tym limitem to nie takie glupie; nie wiem jak to jest ustawione, ale zastanowimy sie nad tym. |
Jestem egoistą: myślałam o sobie, nie interesowały mnie uczucia wyszukiwarki!;) Ja myślałam, że to jest jednak odgórnie ustawione, bo kiedyś na forum podobnym do tego też widziałam takie ograniczenia. Najbardziej uciążliwy jest chyba właśnie ten limit znaków.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:36. |