TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

Mroczny Pan Skromności 06.10.2010 07:21

Odp: Belle Rose

Cytat:

Tak,tak podstawiłam siebie na miejsce Alii
A ja nie podstawiłem i nie zamierzam :P

czy ty nie jesteś przypadkiem lekko zboczona? nie, żebym się czepiał, ale piszesz zbyt sugestywnie... :D
Podobał mi się odcinek, tylko to że Mei wysłała tego SMSa wydaje mi się za proste jak na ciebie. W sumie to mam kilka podejrzeń co do rozwinięcia wątku, ale nie będę zdradzał :P Jeszcze, co do zdradzania - Marco nie powinien iść na ten bankiet, to nie fair wobec Mei.
Ocena: 9/10 (uważaj, bo powoli spadasz :P)

rudzielec 06.10.2010 09:55

Cytat:

Napisał Gold_Chocolate (Post 1310567)
No,no,no .. :D Alia i Colin... Doczekaliśmy się w końcu! :D Superowo opisałaś to wszystko :D (Tak,tak podstawiłam siebie na miejsce Alii :P ) Tylko.. miałam nadzieję ,że Marco wsiądzie natychmiast w samochód i pojedzie do Mei... no ale ważne , że go dalej kocha itd. :D Superowy ogólnie odcinek :D ; *

No doczekaliście się w końcu, Alia w końcu dostała to co chciała :D
Hah, a miałam zapytać, czy się postawiłaś w miejsce blondyny xD
Marco nie pojechał do Mei, bo to kilka godzin drogi ;)
A jak pamiętasz (mam nadzieję, że pamiętasz :D) jest tam z jej ojcem i razem czekają aż nadejdzie piątek by móc pojechać usadzić Dantusia :P

Cytat:

Napisał Paulasia12 (Post 1310578)
Yeah! Wyczekiwany moment z Alią i Collinem nadszedł końca! ;D No i zrobili to ;) Ale mam zaciesza xDD
cytuję: "że dostał się do jej wnętrza" - śmiesznie brzmi, ale jest git! Hahe :D:D:D
Coś tak na początku myślałam, że Marco się upije, a w tym czasie Emanuelle wykorzysta okazje i będzie BACH! ^^ no, ale on się nie upił, więc jakoś mi się to nie widzi ;P
hmmm .... zemdlał, a to ciekawe! Ale taki silny man mdleję z bólu?! Albo może Emanuelle dosypała coś do tego drinka?! Dobra, poddaje się! ;) Okaże się w następnym odcinku:D
Booooooooooooooooooskoo ; ) Pozdrawiam! ; ***

Wy wszyscy tylko o jednym :D
A co do Marco, to nie bez powodu poszedł na ten bankiet, także cierpliwości, mam przypływ weny i będę szybko pisać kolejny odcinek :P

Cytat:

Napisał chrupek (Post 1310584)
czy ty nie jesteś przypadkiem lekko zboczona? nie, żebym się czepiał, ale piszesz zbyt sugestywnie... :D
Podobał mi się odcinek, tylko to że Mei wysłała tego SMSa wydaje mi się za proste jak na ciebie. W sumie to mam kilka podejrzeń co do rozwinięcia wątku, ale nie będę zdradzał :P Jeszcze, co do zdradzania - Marco nie powinien iść na ten bankiet, to nie fair wobec Mei.
Ocena: 9/10 (uważaj, bo powoli spadasz :P)

moja odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: TAK :D
ale więcej już tu takich "zbyt sugestywnych opisów" nie będzie, także to koniec mojego zboczenia w tym FS :P (tzn. takiego sugestywnego :D:D:D)
Mówisz, że za proste jak na mnie to wysłanie sms-a przez Mei? może i masz racje ale ja też nic nie powiem B)
No a co do Marco, to poszedł, bo miał w tym cel. Fakt, że nie było to nic specjalnie szczególnego, ale... swego dopiął :D
A dziewiątka niedaleko od dziesiątki, więc się nie boję :P

Dzięki za komentarze :)

yaoi fan 06.10.2010 10:05

Dostałam opierdziel na innym forum, że w moim opowiadaniu zabrakło nawilżacza :D Tutaj też go zabrakło ;[

Libby 06.10.2010 13:28

No, no. Alia w końcu dopięła swego :D. Nadal uważam, że Colin jest słodki. Jak go nie kochać?:D
Miałaś rację, Marco świetnie wygląda :D. W poprzednim odcinku pisałaś, że Marco miał zranione przedramię a teraz, że ramię i na focie obandażowane jest ramię...
Nie podoba mi się, że Marco poszedł z Emanuelle na bankiet, niezależnie od powodu :P.
Emanuelle nie rozbija związków? Nie wygląda na taką :P.
Nie podoba mi się utrata przytomności Marco... Albo E. mu coś dosypała albo ojciec Mei, bo od paru odcinków mam co do niego złe przeczucia.
Nie uważasz, że tatuaże i w dodatku bandaż na widoku na bankiecie dziwnie wyglądają :D? A na pewno rzucają się w oczy :P.
Czekam na więcej :)!

Sophie$ 06.10.2010 13:41

Odcinek jak zwykle super!
Kiedy nastęny?
Czekam na kolejną scenę z panem C. i z panną A.
Myślę, że to Emanuelle dosypała jakiegoś proszku do napoju Marco...
A odcinek 10/10

pensivelane 06.10.2010 13:43

/13 lat, a tu proszę :D

Ja jestem takim cichym wielbicielem, toteż nie zawsze komentuje. Jakoś mi nie leży nowy wygląda Marco, wcześniej był takim słodkim dzikusem (nie bijcie) :P. Za to Colin <3 Co do sceny z Alią, to się nie wypowiem, bo mając 15 lat głupio mi to komentować :P

+
@yaoi fan Co do 'nawilżaczy', to bez porównania... A jednak skomentowałam ;p

rudzielec 06.10.2010 14:23

Cytat:

Napisał yaoi fan (Post 1310593)
Dostałam opierdziel na innym forum, że w moim opowiadaniu zabrakło nawilżacza :D Tutaj też go zabrakło ;[

Jo, za dobrze by było, jakbym wszystko opisała tak dokładnie i wgl :P

Cytat:

Napisał Libby (Post 1310616)
No, no. Alia w końcu dopięła swego :D. Nadal uważam, że Colin jest słodki. Jak go nie kochać?:D
Miałaś rację, Marco świetnie wygląda :D. W poprzednim odcinku pisałaś, że Marco miał zranione przedramię a teraz, że ramię i na focie obandażowane jest ramię...
Nie podoba mi się, że Marco poszedł z Emanuelle na bankiet, niezależnie od powodu :P.
Emanuelle nie rozbija związków? Nie wygląda na taką :P.
Nie podoba mi się utrata przytomności Marco... Albo E. mu coś dosypała albo ojciec Mei, bo od paru odcinków mam co do niego złe przeczucia.
Nie uważasz, że tatuaże i w dodatku bandaż na widoku na bankiecie dziwnie wyglądają :D? A na pewno rzucają się w oczy :P.
Czekam na więcej :)!

Tak, Colin, jest słodki, a jaki słodki będzie potem :> :D
Z tym ramieniem to się sama wkopałam, ale już nie miałam siły tego poprawiać :P
Nikomu nie podoba się, że Marco poszedł na bankiet, no proszę was kobiety! :D
Jakie wy jesteście dla niego niedobre :P
Utrata przytomności była spowodowana czymś co Marco sobie zaplanował ... :>
Tak tatuaże wyglądają dziwnie no i bandaż też :P Ale do tego również dojdziemy, wszystko w swoim czasie pani detektyw :D

Cytat:

Napisał Sophie123 (Post 1310617)
Odcinek jak zwykle super!
Kiedy nastęny?
Czekam na kolejną scenę z panem C. i z panną A.
Myślę, że to Emanuelle dosypała jakiegoś proszku do napoju Marco...
A odcinek 10/10

Następny odcinek ma już stronę, więc pewnie jeszcze w tym tygodniu ale nie obiecuję ;)
Kolejna scena z państwem C. i A. będzie bardzo okrojona, ale będzie :D
Co do Emanuelle to powiem wam tylko, że niektórzy zbyt pochopnie ją oceniają :D

Cytat:

Napisał pensivelane (Post 1310619)
/13 lat, a tu proszę :D

To znaczy, bo nie wiem o co chodzi, za dużo literek od rana wklepałam w klawiaturkę :D

Cytat:

Napisał pensivelane (Post 1310619)
Ja jestem takim cichym wielbicielem, toteż nie zawsze komentuje. Jakoś mi nie leży nowy wygląda Marco, wcześniej był takim słodkim dzikusem (nie bijcie) :P. Za to Colin <3 Co do sceny z Alią, to się nie wypowiem, bo mając 15 lat głupio mi to komentować :P

Nowy wygląd Marco, nie jest na stałe, spokojnie :D
No tak, Colin wymiata hi hi ^^
A co do sceny z Alią, to mogłaś chociaż napisać czy wyszła dobrze czy źle? :D:D:D

Dzięki za komenty wszystkim! :)
Aczkolwiek ich liczba niebezpiecznie przekroczyła liczbę 600 :D
chyba musze się napić z tej okazji xDDD

yaoi fan 06.10.2010 14:34

czyli ciąża murowana, Alia miał być mądrą dziewczynką. Ja bym nie ryzykowała ciąży przy pierwszym kontakcie, i to jeszcze z facetem, którego prawie nie znam i który mógłby być moim ojcem >.< oft.

Przepraszam zą tę irytację, tak mnie jakoś poniosło -.-

darvd29 06.10.2010 14:34

Nie pij bo się zapijesz jak kiedyś Marco i nie napiszesz następnego odcinka :D
Co do przesłania postaci - to po proszę samą Li-Mei jak Marca nie :p A Alię i Colina można też :D?

Mroczny Pan Skromności 06.10.2010 14:55

Cytat:

Fakt, że nie było to nic specjalnie szczególnego, ale... swego dopiął
Tego się obawiam :P

Takiej odpowiedzi się spodziewałem :P
I pamiętaj że prawie robi wielką różnicę :D

Czekam na odcinek ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:04.