![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
NataliaEl - tak to na pewno nie działa, bo ja np mam wszystkie ts3
|
Witam. Ja mam dość nietypowy problem. Gdy instaluję the sims 3 , wyskakuje mi : "Włóż dysk 1, zawierający plik Caches/Sunset Valley.objectCache."
No to ja biorę OK i wyskakuje mi :"Instalator nie może znaleźć pliku na podanym dysku lub ścieżce. Sprawdź, czy został włożony odpowiedni dysk lub podaj nową ścieżkę." A dysk jest odpowiedni włożony ... :((:(( Jak to naprawić ? |
Brak folderu Moje Dokumenty/Electronics Arts/The Sims 3
Mam problem, otóż odinstalowałam grę, usunęłam klucze z rejestru i wyrzuciłam folder The Sims 3 z Moich Dokumentów. Chciałam zainstalować grę jeszcze raz, tak, jakby nigdy nie była wcześniej instalowana na tym komputerze. Po zainstalowaniu folder Moje Dokumenty/Electronics Arts/The Sims 3 się nie pojawił i gra nie może się uruchomić. Co mam w takiej sytuacji zrobić ?
|
mam problem z drzewami genealogicznymi :/ nie wiem czemu, ale jak wprowadzilam sima z jednej rodziny do drugiej uzywaja opcji w edytuj miasto rozdziel i polacz rodzine, to sim stracil all polaczenia z rodzina a i cala rodzina nie ma zadnych polaczen teraz O.O wtf? jak to naprawic? nrasem nie wiem czy da sie to jakos zrobic a jak uzywam opcji rodzina dodaj dziecko/rodzina itp to nic nie dziala...
|
Gdzie znaleźć zdjęcia, jakie zrobiłam w grze?
Nie mogę przekopać się przez te wszystkie foldery... -.- Chodzi mi o The Sims 2. |
problem z niemowletami! pomocy!
tak wiec, moja gra dziala bez zadnego zazutu, nie zacina sie , nie wylacza i chodzi cacy! mam the sims3 , kariera ,pokolenia i miejskie zycie orginalne.
moja simska gdy rodzi niemowlne jest ono dziwne: w luzeczku jest puste miejsce jakby go wogule tam nie bylo a na rekach u simki wyglada dziwnie , nie ma tuowia i odchodza od niego dziwne kreski przez ekran ;( nie wiem co mam robic ! |
na początek proponowałabym zapoznać się z forum,a nie pisać 2 takich samych tematów
a jeżeli chodzi o Twój problem,to wina leży po stronie jakiegoś ciucha z neta,więcej tutaj http://crinrict.blogspot.com/2010/07...siert-fur.html |
oczywiscie zapoznam sie z forum lepiej nastepnym razem :))
dziekuje bardzo za odpowiedz , skasowalam wszystkie ciuszki sciagniete z neta i podzialalo, z tym ze musialam nowa rodzinke zalozyc ale nie szkodzi przynajmiej moge grac calkiem normalnie :)) |
po reinstalce niektore obiekty i patterny sie nie pokazuje
Witam państwa.
Od razu mówię, że pliki packages mam własciwie wgrane, wiec nie w tym rzecz. Chodzi o to, ze po reinstalce niektore dodatki, ktore wrzucilam z powrotem do folderu z grą, się nie pokazują (a przed reinstalką było okej), a w przypadku patternów - niektóre są w grze zamienione na biały, gładki wzór, co pierwszy raz mi sie zdarza. Miał ktoś taki problem? |
Witam,
mam problem - mam ściągnięte z internetu "niesklepowe" dodatki, m.in stoły, stoliki - nie mogę na nich nic postawić - kwiatka, lampy czegokolwiek. Wiecie może jaka jest przyczyna? tak już będzie stale? Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:38. |