![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
O tak kotki są świetne :D
I tak lubię wszystkie zwierzęta.. W pewnej rodzinie ściągnęłam jednorożca kodem ale utworzyłam nowy zapis i natchnęło mnie grać bez kodów.. ;) znalazłam jednorożca, zaprzyjaźniłam się z nim, miałam jeszcze psa i małe zwierzaki (bawiłam się sporo z nimi to powinny mieć dobre stosunki z moją simką), ale i tak jednorożec nie chciał dołączyć do rodziny :(( Z psem była najlepszym przyjacielem.. coś zrobiłam nie tak? :| |
A próbowałaś się zaprzyjaźnić z dzikimi końmi? Najlepiej z wszystkimi, bo jak z jednym się zaprzyjaźnisz, to nic ci to nie da ;)
|
A ja mam pytanie: Da się jakoś stworzyć rodzinę samych zwierząt bez sima, tak, jak to np. było w dwójce?
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi ;)
|
Helena, da się. Jak włączasz tryb tworzenia rodziny, pojawia się przykładowy Sim. Dodajesz nowego członka rodziny, zwierzę, a Sima możesz usunąć. Wystarczy kliknąć na przycisk opcji na jego zdjęciu.
|
Jak zapisać się na zawody? Oo
|
Jeździeckie? Musisz pojechać konno do ośrodka jeździeckiego, gdy będą się tam odbywać zawody. Tak jak np. do kina idziesz na godzinę wyświetlania filmu, tak jest też z zawodami.
|
Hejka :) Dzisiaj kupilam zwierzaki :D No i mam takie pytanie... Gdzie moge dostac gryzaki dla psow? Wszedzie szukalam ale tylko znalazlam pilke.
|
Jest takie pudełko z wielką ilością zabawek i trzeba je otworzyć simem w trakcie gry. Dorosłe psy mogą je same otwierać.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58. |