TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

Chloé 21.08.2012 18:06

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Obiekty bardzo klasyczne i w sumie dobrze bo brakowało takich w grze. Najbardziej cieszę się z ula.
Szkoda, że emeryci zostali pominięci w strojach bo żadna grupa wiekowa nie pasuje mi bardziej do roli starej wrednej wiedźmy jak właśnie emerytka. Dla dzieci też nic ciekawego, ten jeden płaszczyk z torebką dla dziewczynki pasowałby bardziej do CPR jako ubranie wierzchnie.

A tę fryzurę EA najwyraźniej ukradło Legolasowi :D
http://i.imgur.com/Ae9ENl.jpg

kaka123 21.08.2012 18:42

W tym temacie można znaleźć wszystko związane z Supernatural... Jaka będzie radość z gry, gdy wszystko będzie wiadome i nie będzie żadnej rzeczy, którą można odkryć?
Legolas miał dłuższe włosy.

Chloé 21.08.2012 18:50

I dobrze, że jest ten temat, bo odkąd nie dają już kompletnych książeczek do gry z zawartością dodatku, tylko marny świstek, to wiele rzeczy mogłoby umknąć w czasie rozgrywki. A jeśli ktoś chce mieć niespodziankę to wystarczy że zignoruje ten temat.

anie_1981 21.08.2012 18:53

Ta fryzura samcza z dodatku, najbardziej mi się podoba :D Lubiłam Legolasa, fajny elf z niego był :P A co do pomijania emerytów, to nie tylko w tym dodatku zostali oni pominięci. Ich to nawet nieoficjalni twórcy pomijają. Ja mam może ze 3-4 komplety względnego odzienia dla emerytów, a reszta jest kompletnie do bani... A ja owszem, kiedyś, w dwójce uśmiercałam emerytów, bo mnie denerwowali, ale w trójce ich lubię, więc żyją długo i chodzą w łachmanach.

maciu67 21.08.2012 19:43

Cytat:

Napisał Juhas (Post 1569512)
O regale już nie raz wspominali, więc powinien być, tak samo jak jakaś tajemnicza szafa, która była pokazywana i nie wiadomo do czego służy :)

Ta szafa działa jak wehikuł czasu.

Kamil 21.08.2012 20:49

Strasznie mi się podobają ubrania i fryzury męskie *-* Są na prawdę świetne! Kobiety też dostaną fajne fryzki, z ciuchami trochę gorzej ale jest kilka fajnych.

Levkoni 21.08.2012 21:16

Ubrania spoko, ale jakoś mało takich typowo czarownicowych :P No i ciekawe, czy starzy simowie dostaną te ciuchy... bo by pasowały idealnie, ale zawsze ta grupa jest pomijana przez co nie ma porządnych ciuchów dla nich :|

anie_1981 21.08.2012 21:31

To jest właśnie to o czym wielokrotnie pisałam... EA i nieoficjalni twórcy, solidarnie zlewają emerytów... Zgodni do bólu.

justinea4 21.08.2012 21:52

No cóż, najwyraźniej uważają, że nikt nie gra emerytami :) a na serio, to ten dodatek wniesie najwięcej nowości i urozmaiceń do tej pory. W końcu nie podzielili jednego dodatku na 10 i jak na razie wygląda na to, że jest całkiem nieźle dopracowany. Już nie mogę się doczekać (chociaż nie tak jak na CPR)...

maciu67 21.08.2012 22:43

W tym dodatku najbardziej czekałem na wilkołaki i wiedźmy. Szkoda że wilkołaki są brzydkie i nie będzie można stworzyć klasycznej wiedźmy. Często to co miało być wspaniałe okazuje się nie takie dobre jak miało być (miejmy nadzieje że to działa też w drugą stronę).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:36.