TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

konformistyczny lodzik 26.02.2015 22:05

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:

Napisał Björk (Post 1850130)
Lodziku - idź spać proszę. Odpocznij.
Dyskusja idzie w bardzo złą stronę!
Naprawdę bycie na forum o simsach nie jest warte tego, żeby tracić swoją prywatność niezależnie od tego, czy jesteś Natalią, Zuzią, Mateuszem czy Józkiem.

Nie wstawiaj żadnych zdjęć, bo i tak znajdzie się ktoś, kto nie będzie o tym przekonany, że jest prawdziwe.
Na chwilę obecną mogą Ci powiedzieć, że sprawdziłam Twoje IP i za dużo zbieżności z Altkiem, ale na takie moje myślenie wpływa całokształt Twojej działalności.

Ja się staram jak mogę, naprawdę jak mogę bo lubię to forum, no i doceniam to, że się o mnie troszczysz.
Ale kurcze, jak mogę się usprawiedliwić?

Ban jest na podstawie oskarżeń, które ja mogę obrzucić kontrargumentami...

Pink Panther 26.02.2015 22:05

Ruda decyzją userów została zbanowana na 2 miesiące zamiast perma, ale potem i tak ją zbanowali za plagiat bodajże.

konformistyczny lodzik 26.02.2015 22:05

Cytat:

Napisał Liv (Post 1850132)
Otóż to.
Poza tym to dziwne, że wszyscy członkowie konfy nieraz pochwalili się sobą na forum w "wasze fotki". Ciebie ani razu tam nie ma.

było zdjęcie, nawet konfa je komentowała, lecz je usunęłam.

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1850135)
Ruda decyzją userów została zbanowana na 2 miesiące zamiast perma, ale potem i tak ją zbanowali za plagiat bodajże.

Alcio :3 :3 - przeszkadzanie w sprawnym działaniu naszej społeczności, skargi userów
Rudzielec - przeszkadzanie w sprawnym działaniu naszej społeczności, skargi userów

LepkiePaluszki23 26.02.2015 22:06

Nie udawajcie głupich. Ata widziałaś to zdjęcie na cs w temacie latka i nie zaprzeczaj. Ja to wiem i ty, a nawet użytkownicy, którzy ją tam widzieli (chodzi o użytkowników z tamtego forum).
http://i.imgur.com/B6f9gF3.png

konformistyczny lodzik 26.02.2015 22:07

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1850137)
Nie udawajcie głupich. Ata widziałaś to zdjęcie na cs w temacie latka i nie zaprzeczaj. Ja to wiem i ty, a nawet użytkownicy, którzy ją tam widzieli (chodzi o użytkowników z tamtego forum).
[img]http://i.imgur.com/B6f9gF3.png[/im]

boże daruj sobie bo i tak nikt nie słucha Twoich kłamstw, dyskusja nie jest o Tobie, zrozumiałeś? Altek napisał, że nigdy nie dodawał simki z FTS na CS A TO CHYBA JEGO TEMAT?

LepkiePaluszki23 26.02.2015 22:08

Ha tak kombinujecie i usuwacie zdjęcia tak? Nie bójcie się mam ss :)

konformistyczny lodzik 26.02.2015 22:10

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1850142)
Ha tak kombinujecie i usuwacie zdjęcia tak? Nie bójcie się mam ss :)

Jaki poziom Ty teraz sobą reprezentujesz? Tak trudno zedytować nawet w paincie pierwszy post altka na tamtym forum? XD daruj sobie, ale Twoje oskarżenia są bezpodstawne, a Ty z każdym postem się ośmieszasz.

Pink Panther 26.02.2015 22:11

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1850142)
Nie bójcie się mam ss :)

Herr Reichsführer?

Spoiler: pokaż
Wybaczcie czarny humor, musiałem.

A Twoje zdjęcia widziałeś chyba tylko Ty Lepki, soł :|

LepkiePaluszki23 26.02.2015 22:16

Wierzcie kłamcy. Kłamstwa zawsze wyjdą na jaw. Nie będę z tobą lodziku/altku rozmawiał, bo obracasz kota ogonem i próbujecie mnie oczernić.
Tyle w tej sprawie. Pewnie powiecie, że zdjęcia czyli ss podrobiłem tak jak Meryam. Tyle się znam na fotoszopie jak na zeszłorocznym śniegu.
Dobranoc.

@Użytkownicy tamtego forum też widzieli.

Vanitas 26.02.2015 23:29

Staram się nie komentować wydarzeń na forum no ale co mi tam.

Od zawsze myślałem, że K_L jest chłopakiem, po prostu czytając jego/jej posty od razu było dla mnie w nich coś charakterystycznego co wskazywałoby na płeć i faktycznie, styl bycia tej osoby jest dla mnie bardzo podobny, o ile nie identyczny do stylu Altka czy jak mu tam. Nie osądzam nikogo, ale te posty 'daj dowód', 'dam dowód' są dla mnie żenujące. Czy naprawdę sprowadzacie się do poziomu takiej dyskusji?

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1850136)
Alcio :3 :3 - przeszkadzanie w sprawnym działaniu naszej społeczności, skargi userów
Rudzielec - przeszkadzanie w sprawnym działaniu naszej społeczności, skargi userów

Czytając tą rozmowę, mam wrażenie K_L, że tak czy inaczej powinieneś się znaleźć na liście, którą cytujesz. Właśnie z tego powodu.

Proponuję rozejść się i odpocząć, może ktoś wpadnie na jakiś kompromis ale rozwiązywanie tej sytuacji w takiej atmosferze i na szybko na pewno nie przyniesie dobrego rezultatu ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:03.