![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 4\Mods
|
dzięki! :)
|
Czy tylko w moim mieście inni Simowie nie zakładają rodzin i nie mają dzieci? :|
Mój Sim miał 8 dzieci (z różnymi Simkami), jednym z nich gram do tej pory - resztę wyprowadziłam, wszyscy są dorosłymi lub młodymi dorosłymi, jeden już nawet senior - nikt z nich nie ma dziewczyny/narzeczonej/żony/męża/narzeczonego/chłopaka. Z całej ósemki tylko mój Sim ma dwóch synów. Może mam nie zaznaczoną jakąś opcję w grze?? W trójce miałam moda na to, jest coś takiego do czwórki? |
Olson, w czwórce nie ma postępu historii - simowie się starzeją i umierają, ale poza tym nic, tak jak w dwójce (z tą różnicą, że tam simowie się nie starzeli).
|
Mnie ciekawi, czy jest jakiś mod na postęp historii w czwórce... Podejrzewam, że nie, bo moderzy musieliby podpiąć się pod coś istniejącego w grze, jakąś szczątkową namiastkę postępu historii, ale ponieważ niczego takiego nie ma, to raczej mało możliwe by powstał taki mod. Może kiedyś EA wpadnie na to by ten postęp przywrócić, gra wygląda na tyle słabo, że postęp historii nie powinien jej za bardzo nadwyrężyć.
|
Dzięki wielkie za odpowedź, w takim razie pozostaje mi chyba wyrzucić TS4. Dla mnie to jedna z najwazniejszych opcji w grze...
|
Czy ktoś z was wie co dzieje się z niemowlęciem kiedy simowie idą do pracy? Zawsze robiłam tak, że matka dziecka zwalniała się i siedziała po prostu z dzieckiem w domu, ale teraz jest na 8 szczeblu kariery malarskiej i chciałaby, żeby doszła jednak do tego 10. :D
|
Kiedy nikogo nie ma w domu, niemowlę jest automatycznie przenoszone do żłobka.
|
Cytat:
|
Ile dokładnie odmładza eliksir młodości ze sklepu z nagrodami? Trochę cykam się go użyć:D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:41. |