TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

lay 11.12.2005 18:38

Cytat:

Napisał kamillo
1.Czy da się tak żeby ns i nż było tak jak by jedna gra?
2.Czy da się edytować i przebudowywać uniwerki tak jak domy w których nie mieszka jeszcze rodzina?

Tak, gdyż wszystkie dodatki do simsów nakładają się na siebie, nie tworzą osobnych gier...

Tak... Możesz po prostu albo pozmieniać cały akademik, ww tm czasie mieszkają tam simowie... Wystarczy wpisać pewien kod, znajdziesz go tutaj. Można także budować akademiki od zera... Też trzeba użyć kodu:
Cytat:

changeLotZoning [residential | community | greek | dorm | secretsociety] - Zmienia typ parceli na: mieszkalną | publiczną | bractwo studenckie | akademik | tajne stowarzyszenie.

Natka 06.01.2006 12:54

Co do pytania i odpowiedzi:
12. Ile Student ma na "Start"? - Student ma tyle co zwykły sim czyli 20 tysięcy
Wcale, że nie, bo na jednego studenta masz 500 simoleanów.
Jeżeli nie znasz odpowiedzi na pytanie to nie pisz takich głupot!

nossace 06.01.2006 19:33

Cytat:

Jeżeli nie znasz odpowiedzi na pytanie to nie pisz takich głupot!
Przykro mi, ale z tego co wiem student dostaję na start 20000. Ale trzeba kupić domek albo akademik więc w praktyce ma mniej...

Lea 06.01.2006 22:56

Cytat:

Napisał Lincia Vampircia
Przykro mi, ale z tego co wiem student dostaję na start 20000. Ale trzeba kupić domek albo akademik więc w praktyce ma mniej...

Jeszcze zaden student u mnie na start nie dostal 20 000!!!! Te bez zadnych punktow umiejetnosci i bez stypendiow dostaja 500 Maksymalna kwota jaka dostalam za stypendia to cos 7 500 ale do 20 000 to nadal daleko.
Po studiach jak znow znajduja sie w skrzyni domow dostaja te swoje 20 000 ale zaznaczam to znow w okolicy mieszkalnej!!!!

nossace 07.01.2006 10:40

To poprawię. Poprostu nie gram za często na uczelni i wpisałam tak jak któś tam powiedział

Przepraszam za moją pomyłkę...

Pumcia 14.01.2006 15:17

Gdzie ma mieszkać...

...sim , który chce się przyłączyc do tajnego stowarzyszeni- w domku czy może w akademiku????

Czy istnieje jakiś kod by przyłaczyc sie do tajnego stowarzyszenia??

Chocolatté 14.01.2006 15:56

Sim, który chce przyłączyć się do tajnego stowarzyszenia mieszka w domu, po wstępie to stowarzyszenia się przeprowadza. Mieszka z koleżankami, chodzi do jakiś rupieciarni i zwala te rupiecie do domu ^^'.

Cocaine 14.01.2006 15:58

Cytat:

Napisał Pumcia
...sim , który chce się przyłączyc do tajnego stowarzyszeni- w domku czy może w akademiku????

Może mieszkać i tu i tu. Do sekretnego stowarzyszenia dostaje się chyba wtedy, kiedy ma dobre kontakty ze wszystkimi członkami stowarzyszenia ;) O ile dobrze pamiętam to aby sprawdzić co się dzieje w bractwie można kliknąć na ten alfabet simowy? Te literki? Nie jestem pewna. W każdym bądź razie, gdy używasz tej "rączki" przyspieszającej studia możesz tam sobie ustawić poziom na A+ i wtedy podjeżdża limuzyna i porywają Cię do sekretnego stowarzyszenia

Anka18 19.01.2006 10:27

Pytania O Studia

Na tym forum zamieściłam swój problem- ciąża na tudiach. Otrzymałam odp. aby usunąć hack z gry, gdyż zakłóca on działanie programu. Spoko, ale ja nie chce go usuwać, wole już rzucić studia. Tylko jak to zrobić pytam się grzecznie, bo nie wiem. ;(

Lea 19.01.2006 10:47

Zadzwon -> Uczelnia -> Porzuc studia

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:10.