![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Już nie wiem co o tym myśleć.Jak na razie to zbyt zagmatwane jak dla mnie...
|
No ale ważne , że niektórzy łapią o co chodzi. ; ] Na razie trzeba sprawdzić jak to sie potoczy.
|
Nie pamiętam, czy było już o tym wspomniane, ale Jaskinia Pokrzyku to w oryginale Belladonna Cove ;)
|
Tak, było już o tym ;]
Pograłem troche wszystkimi rodzinami z KW na wolnej woli ale niestety nic się nie stało ;x Teraz to już chyba nic nowego się nie zdarzy związanego z Bellą |
Może ktoś wypisać domy w których jest teleskop ??? na K.W.
|
Cytat:
Ta zagadka według mnie nie ma nic wspólnego z Bellą.Pewnie twórcy gry zrobili to tak dla zmyłki,żebyśmy teraz siedzieli i główkowali;) |
To może my źle myślimy!
Porwanie Belli nie było u Dona, tylko u Ćwirów. W końcu Ćwirowie mają teleskop... To było tak: Bella zaprosiła do siebie Dona. Poszli oglądać gwiazdy, ale w pewnym momencie przyleciało UFO i ją porwało. Świadkami stali się Mortimer i Kasandra (mają to wspomnienie; oprócz Aleksandra, bo był jeszcze małym dzieckiem i nie wszedł na dach xD). A Don nie ma tego wspomnienia, ponieważ nie był na swojej parceli. Co myślicie? |
To mogłoby mieć sens.
Cytat:
Jeśli tak to, to zdjęcie też jest dla zmyłki. |
Za duze wydziwnianie ;] Bez bajeczki.. po prostu porwano Belle a to wspomnienie mają Kasandra i Mortimer bo są jej rodziną, Don nie bo ani to brat, ani to mąż..
Twórcy po prostu usuneli ją z rodziny Ćwir ale nie na zawsze bo ktoś tam pisał ze do niego w Miłowie przychodziła.. Twórcy zapewne zrobili to szybko a Bella pewnie wróciła, zrobili to zeby zrobić coś dla zabawy fanów ;D A i tak utrzymuje że KW jest miniMiłowem ;] Wątpie żeby byli u niej bo żadnego dowodu nie ma ;) |
Cytat:
A ja tam dalej myślę, że po prostu twórcy zrobili coś szybko i że tak powiem: 'na odwal', żeby było ciekawiej i nie zastanawiali się nad logicznym wytłumaczeniem zaginięcia Belli. 'A niech sobie gracze myślą i kombinują jak to mogło się stać...'. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:06. |