TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

Ana021 06.06.2010 18:40

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Już nie wiem co o tym myśleć.Jak na razie to zbyt zagmatwane jak dla mnie...

Gold_Chocolate 06.06.2010 19:09

No ale ważne , że niektórzy łapią o co chodzi. ; ] Na razie trzeba sprawdzić jak to sie potoczy.

Sherlock 06.06.2010 20:21

Nie pamiętam, czy było już o tym wspomniane, ale Jaskinia Pokrzyku to w oryginale Belladonna Cove ;)

GaGasz 06.06.2010 21:11

Tak, było już o tym ;]
Pograłem troche wszystkimi rodzinami z KW na wolnej woli ale niestety nic się nie stało ;x
Teraz to już chyba nic nowego się nie zdarzy związanego z Bellą

kotecek 06.06.2010 21:20

Może ktoś wypisać domy w których jest teleskop ??? na K.W.

Ana021 07.06.2010 13:49

Cytat:

Napisał kotecek (Post 1256415)
Może ktoś wypisać domy w których jest teleskop ??? na K.W.

W rodzinie Sęków w pozostałych nie zauważyłam

Ta zagadka według mnie nie ma nic wspólnego z Bellą.Pewnie twórcy gry zrobili to tak dla zmyłki,żebyśmy teraz siedzieli i główkowali;)

Sherlock 07.06.2010 16:21

To może my źle myślimy!
Porwanie Belli nie było u Dona, tylko u Ćwirów. W końcu Ćwirowie mają teleskop...

To było tak: Bella zaprosiła do siebie Dona. Poszli oglądać gwiazdy, ale w pewnym momencie przyleciało UFO i ją porwało. Świadkami stali się Mortimer i Kasandra (mają to wspomnienie; oprócz Aleksandra, bo był jeszcze małym dzieckiem i nie wszedł na dach xD). A Don nie ma tego wspomnienia, ponieważ nie był na swojej parceli.

Co myślicie?

Anique 07.06.2010 17:48

To mogłoby mieć sens.

Cytat:

Napisał Sherlock (Post 1256625)
A Don nie ma tego wspomnienia, ponieważ nie był na swojej parceli.

To jeśli ktoś jest na innej parceli to nie ma wspomnienia?

Jeśli tak to, to zdjęcie też jest dla zmyłki.

GaGasz 07.06.2010 17:54

Za duze wydziwnianie ;] Bez bajeczki.. po prostu porwano Belle a to wspomnienie mają Kasandra i Mortimer bo są jej rodziną, Don nie bo ani to brat, ani to mąż..
Twórcy po prostu usuneli ją z rodziny Ćwir ale nie na zawsze bo ktoś tam pisał ze do niego w Miłowie przychodziła.. Twórcy zapewne zrobili to szybko a Bella pewnie wróciła, zrobili to zeby zrobić coś dla zabawy fanów ;D A i tak utrzymuje że KW jest miniMiłowem ;]
Wątpie żeby byli u niej bo żadnego dowodu nie ma ;)

Anique 07.06.2010 18:03

Cytat:

Napisał GaGasz (Post 1256671)
po prostu porwano Belle a to wspomnienie mają Kasandra i Mortimer bo są jej rodziną, Don nie bo ani to brat, ani to mąż..

No. Don jest głupi i chamski, co go obchodzi jakaś Bella?

A ja tam dalej myślę, że po prostu twórcy zrobili coś szybko i że tak powiem: 'na odwal', żeby było ciekawiej i nie zastanawiali się nad logicznym wytłumaczeniem zaginięcia Belli. 'A niech sobie gracze myślą i kombinują jak to mogło się stać...'.
;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:06.