![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Przewidziało Ci się ;)
Oni co najwyżej wychodzą, ale towaru wtedy nie ubywa... A jak za długo czekają na obsługę, to rzucają torbami i sobie idą. |
Bo jak sim zapłaci, to mu torba znika i wychodzi bez niej. Ze dwa razy mi się zdażyło, że sim wyszedł z torbą.
I jeszcze jedno. Na parceli publicznej, w piekarni, kupiłam ciasto. w domu wyjęłam z plecaka i od razu było zepsute. Co źle zrobiłam? |
A ja mam 2 pytania:
1. Czy kierownik też może wykonywać jakąś jeszcze pracę w firmie? Np.: kierownik zajmuje się sprzedawaniem towaru, czy jest magazynierem. 2. Czy do firmy można zatrudnić emeryta? |
1. Nie jestem pewien, ale chyba tak. Mój kierownik był chyba kasjerem kiedyś :)
2. Tak, można :) |
Kondzio na dwa pytania odpowiadam stanowczym tak. :)
|
Dzięki chłopaki
|
Witam.Mam pytanie ale to dotyczy muzyki z The Sims 2 Własny Biznes.
Od nie dawna z ciekawości szukam wykonawców piosenki PL,,Nie będzie źle" w ANG,,It Wouldn't Be So Sad" z radia New Wave. PS:Z góry dzieki:) |
Założyłam siłownię. Kupiłam kasę biletującą i wszystko jest ok, tylko nie dostaję żadnych gwiazdek? Jaj przy tego typu przedsiębiorstwie zdobywa się gwiazdki? Gdy sprzedawałam przedmioty , bardzo szybko dorobiłam się kilku.
|
Te gwiazdki to gwiazdki zadowolenia klientów. Sprzedając przedmioty można sie ich dorobić więcej, gdyż mozna np. doradzić, itp. A na siłowni nieco trudniej zdobyć.
|
Dlaczego moj sim jest gejem? :F Chce calowac i przytulac sie tylko z facetami, z babkami nie. Nawet w jednym facecie sie zakochal...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:06. |