TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Co sądzisz o tym forum? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38682)

Meryam 27.11.2015 14:12

Odp: Co sądzisz o tym forum?

Cytat:

Napisał Shattered (Post 1866631)
Tu w ogóle ktoś żywy zagląda? :okay:

Nie wiem jak reszta ale ja zaglądam z zaświatów...

Irbis 27.11.2015 15:42

Cytat:

Napisał Shattered (Post 1866631)
Tu w ogóle ktoś żywy zagląda? :okay:

Trupy raczej nie mają dostępu do internetu ;P

Rzeczywiście niewiele się dzieje na forum, zwłaszcza w porównaniu z tym, jak było kiedyś. Jednak nie można powiedzieć, że nie dzieje się nic. Jest trochę aktywnych osób i trzeba mieć nadzieję, że będzie ich coraz więcej, albo że przynajmniej ci aktywni nie przestaną się na forum udzielać ;)

Tenebris 06.07.2016 08:59

Halo! Ktoś żyje tu w ogóle :(? Na początku jak się tu zarejestrowałam było zawsze tyle ludzi.. :( I zastój w tematach jest.. :( czy administracja nie myślała o jakieś reklamie?

milosz263 26.01.2017 15:00

Zgadzam się przydała by się reklama.I też logowanie się przez fb (wtedy by też by było dużo użytkowników)

Tenebris 10.03.2017 13:36

Widzę, że dalej nic.. :(

Caesum 10.03.2017 14:49

Jeśli mam być zupełnie, ale to zupełnie szczery, to ja osobiście już zrezygnowałem z jakichś prób rozruszania tego forum. To nie jest tak, że nie mam pomysłów, ale po prostu tutaj się nie da niczego wprowadzić. Z adminkami mamy masę fajnych propozycji zmian i ulepszeń, ale nie mamy jak je wcielić w życie. Gdybyśmy chociaż mieli większą kontrolę nad bazą danych i FTP, może wtedy by się dało jakoś ożywić forum + może nawet wskrzesić portal. Ale w obecnej sytuacji? Nawet rejestracja nie działa tak jak trzeba i każdego użytkownika musimy manualnie aktywować, inaczej codziennie byłoby przynajmniej sto rejestracji botów.

Bardzo bym chciał jakoś ożywić to forum, ale przy obecnym zainteresowaniu właścicieli jest to niemożliwe.

Wiktoria__07 11.03.2017 17:58

Po paru latach przerwy wróciłam i jestem w szoku, że forum jest praktycznie martwe. Szkoda, że nie da się nic z tym zrobić.

milosz263 12.03.2017 12:44

O co chodzi z tymi właścicielami? Możliwe że nie wiem bo jestem nowy.

Caesum 12.03.2017 17:04

Forum jest własnością firmy(?) Shooters.pl, której polityka nie pozwala na przekazanie dostępu do FTP i bazy danych administracji forum(nam). Mają tak podobno jakiegoś informatyka, który powinien się zajmować forum, ale szczerze mówiąc całą jego robotę można o kant dupy potłuc. Nic nie robi, a jak wszyscy muszą się namęczyć, żeby chociaż łaskawie spojrzał czasem dlaczego forum co chwila pada. :rolleyes:

Tenebris 12.03.2017 19:23

To bardzo przykre :(. Szkoda, że nie ma jakieś możliwości przeniesienia tego forum gdzieś w lepsze miejsce :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:36.