![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Fajnie, ciekawe udogodnienie.
A jak wygląda przyjmowanie zleceń stylisty, tatuażysty, detektywa, architekta? |
Jak jesteś detektywem to dzwonią do ciebie simowie z problemami to rozwiązania, możesz też szukać spraw za pomocą komputera ;)
|
Jeśli jesteś stylistą to, poza tym że od 9-19 możesz stylizować w tym budynku nowym., to dziennie pojawiają się dwie-trzy oferty (chyba dopiero od 2-3 poziomu kariery, ale nie pamiętam, bo jakoś szybko ją przeleciałam :D), tak jak informacje np. o zdobytej umiejętności, w górnym prawym roku. I tak jak wejdziesz na mapę to widzisz że nad domami, gdzie są zlecenia, jest symbol suszarki. Wybierasz dowolny, naciskasz na dom, wybierasz wykonanie zlecenia - Twój sim przyjeżdża, dowiaduje się o co dokładnie chodzi w zleceniu (np. nowa fryzura, nowy makijaż, nowa piżama, nowe buty czy cały zestaw nowych ciuchów) no i... stylizuje ;)
Jak się dojdzie na szczyt kariery to na stałe (nawet po zmianie zawodu) dostaje się pozytywny nastrójnik za wyczucie stylu ;) |
Hej wszystkim, właśnie zainstalowałam ten dodatek. Ale nie będę w niego grać, bo nie moich dodatków tych zainstalowanych przez gre np. Riverwiew. A w tym oknie, jak się włącza gra na początku, to widać, że są zainstalowane. Jak mam je odzyskac? Wiecie, nie chce instalować od początku.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O nie, reinstalka musi pomóc. Już odinstalowałam, właśnie ściągam wszystkie patche jakie wyszły. :P
|
Hej, czy wiecie czy te kataklizmy to pojawiają się tylko podczas gdy sim wykonuje konkretny zawód czy ogólnie???
|
Cytat:
|
Ależ wymagające te SimBoty! Pallad, szlif sercowy... :D Dzięki. Chyba tą Simkę wezmę, bo jak ściągnęłam SimBoty to miały normalne Simowe potrzeby, a nie "robocie". To trochę dziwne było. Za to są 5x ładniejsze niż te za 40 000. Simkę zagonię do "pracy na akord".
A ja jakie miałam problemy z grą... Aż wstyd się przyznać. Zależało mi na jednej sukience ze Store i ona mi się nie chciała wyświetlać. W końcu się okazało... że ta sukienka jest tylko dla dorosłej, a ja chciałam w nią ubrać młodą dorosłą... lol Ogólnie to wielkie dzięki Ilona za ten sposób instalacji dodatków, jest dużo lepszy od starego. Na razie Simomaniacy! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:25. |