![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A ja w dwójce miałem najwięcej 2 psy i 2 koty i było w porządku :D ale z jednym psem i jednym kotem było łatwiej nie ma co ukrywać :P
|
w dwójce jak bym miał 2 psy i 2 koty to razem zadrapałyby mój dom w 5 minut simowych
moim marzeniem ściętej głowy jest to aby w Zwierzakach były goldeny retrievery :) |
Też bym chciał, żeby te złote pieski były... Są takie pusiowate :P
|
Cytat:
|
Myślę, że będą wszystkie te rasy psów i kotów co w dwójce, a może dodatkowo czymś zaskoczą. Ale to tylko spekulacje. Jeszcze parę ładnych miechów do zwierzaków. A szkoda...
|
Zgadzam się z anie_1981.. Ale mam nadzieję, że będzie można zmieniać kolory sierści tak jak włosy w ts3.. (chodzi o te wszystkie kolory)
|
Ja myślę ze będzie to zmiana koloru sierści a jak nie będzie to nie gram!Będą mieli o jedną fanke mniej :P ale mam nadzieje że będą też np. że zielony lub niebieski pies/kot
|
W dwójce były różne kolory sierści to raczej w trójce to chyba będzie podstawa tak jak kolor włosów :) takiej kaszany chyba nie odstawią :D
|
Na pewno nie odstawią kaszany. Jak znam życie, to będzie można mieć nawet króliczka zielonego w białe ciapki, a psa na pewno :P Będę miała takiego króliczka i nazwę go Kiczuś...
|
@anjanka l A JA a nie AJA :)
oj się czepiasz :P i nie poprawiaj mnie bo tego nie lubię :P a poza tym czasami posty piszę w pracy i nie mam czasu na błedy |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:13. |