TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

Dżiglipaff 09.06.2011 14:04

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał martyna6991 (Post 1404544)
Nie ma opcji "postaraj się o dziecko" tylko "bara-bara" ;]

oj tam, wiadomo o co chodzi >D

swoja drogą, czasem trzeba się mocno nastarać, zeby zaciążyć :D

Chantelle 11.06.2011 07:02

Są do ściągnięcia jakieś dodatki typu fryzury, suknie itp.? Czy może w ogóle nie da się do Średniowiecza czegokolwiek wrzucać?

martyna6991 15.06.2011 18:08

Cytat:

Napisał Vanillea (Post 1404960)
Są do ściągnięcia jakieś dodatki typu fryzury, suknie itp.? Czy może w ogóle nie da się do Średniowiecza czegokolwiek wrzucać?

Ja nic nie znalazłam tylko takie coś ale to nie jest w żaden sposób związane z fryzurami i innymi dodatkami ;P http://thesims3mod.info/index.php?ne...dzet_na_pulpit!

Analisse 16.06.2011 11:33

Ponowie swoje pytanie:
Cytat:

Napisał Analisse (Post 1401177)
Mam pytanie odnośnie ambicji które doszły po aktualizacji 1.3, "Wieczne Królestwo" i druga gdzie pisze "Na horyzoncie nowa ambicja. Dostępna już wkrótce".

I chodzi mi o tą drugą, dojdzie ona znowu po nowej aktualizacji, czy jak np zdobędzie się cały poziom osiągnięć wszechwidzącego, czy jak się przejdzie wszystkie ambicje na platynowo, czy jak?

Wie ktoś?
Przeszedł wogóle ktoś wszystkie ambicje?

mariinaaa 19.06.2011 18:10

Mam pewien problem.
Postawiłam w królestwie aż 13 budynków, a cały czas nie mam odblokowanego 'tylko dla zuchwałych' co mam robić? :(

martyna6991 20.06.2011 09:27

Cytat:

Napisał mariinaaa (Post 1407036)
Mam pewien problem.
Postawiłam w królestwie aż 13 budynków, a cały czas nie mam odblokowanego 'tylko dla zuchwałych' co mam robić? :(

Może masz ambicję zaliczoną na brązowy wtedy nie odblokowuje się nowa ambicja i trzeba przejść jeszcze raz ale lepiej :P

Esperanza 27.06.2011 17:58

Mój czarodziej nie potrafi zapamiętać zaklęcia "Niebiańskiej tarczy". Wiecie może, co musi zrobić, by w końcu mu się udało? Jest już na 4. poziomie i z innymi zaklęciami tj. "Magiczna strzała", "Klątwa", itp. też sobie nie radzi. Ponadto wszystkie mikstury, jakie tworzy na czyjeś zamówienie, okazują się być pustymi butelkami... Co robię nie tak albo co pomijam?

Dżiglipaff 27.06.2011 20:11

Sim musi mieć wysoki wskaźnik skupienia, czyli jakby nastroju. Popraw mu humor odwiedzając karczmę czy wybrać się gdzieś, gdzie lubi.

Emallie 28.06.2011 14:52

Mam misje "śmierć avatar" ---> "wykorzystaj zamieszanie" i mam zdobyć proszek białego dymu .. tylko jak? na aktualnym zadaniu jest napisane: " musze nabyć troche proszku białego dymu. Jakocjum powinno dać to w zamian za flaszke oliwy." Żegluje na handel do jakocjum , mam w ładowni tą oliwe w plecakumam oliwe i nic! probowałam jesze "zegluj do jakocjum" ale to tez nic nie daje!

Crystal Girl 29.06.2011 18:32

Witam mam pewien problem. Mam misje "smok z miasta Sylion (nazwa miasta włana)" kieruje w niej czarodziejem i kowalem.Mam rzucic zaklecie "przyjaźń" na cel który wyznaczyłam. wszystko pieknie ładnie ale umiem zaklęcie a niemoge go rzucic! próbowałm na innych simach ale nie ma go poprostu! ten cel miał byc moim wrogiem sprzeciwiłam do siebie pół miasta i nadal nic! wchodze w zakładke "rzuc zaklęcie...." i mam tylko tek które pamiętałm wczesniej... niechciałabym porzucac misji bo nie wiem czy wtedy traci sie doswiadczenie....a jak sie traci to przerąbane bo w tej misi podniosłam moich simów o parenascie poziomów! pomocy?!

Cytat:

Napisał Emallie (Post 1409831)
Mam misje "śmierć avatar" ---> "wykorzystaj zamieszanie" i mam zdobyć proszek białego dymu .. tylko jak? na aktualnym zadaniu jest napisane: " musze nabyć troche proszku białego dymu. Jakocjum powinno dać to w zamian za flaszke oliwy." Żegluje na handel do jakocjum , mam w ładowni tą oliwe w plecakumam oliwe i nic! probowałam jesze "zegluj do jakocjum" ale to tez nic nie daje!

może błąd w grze? ja natomiast nie moge właczyc wogóle tej misji chociaz mam odpowiednich simów na odpowiedznich poziomach i odpowiedznie budynki...spróbuj wyłaczyć gre (zapisując oczywiście;)) wejdz jeszcze raz i spróbuj znowu wedrowac na handel czasem takie dzialanie pomaga...

@Absinthedit: 2. Zabrania się dodawania dwóch pod rząd postów. Jeżeli nagle Cię „oświeci”, dodaj to do posta poprzez opcję „Edytuj”.
Dziękuję za uwagę

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:01.