![]() |
Odp: By Trykuu.
;ooo no wow, jest genialna ;o. tylko w nosie jest coś dziwnego...
|
Re: By Trykuu.
ale co dziwnego? :>
|
Pierwsze co rzuca sie w oczy, to za cienki i nierealistyczny nos. Poza noskiem wszystko jest w porzadku. Bardzo fajna fryzurka i makijaz : )
7/10 |
Sinka z zieloną posiwata na włosach własnie mi sie bardzo podoba. Nie wiem czemu,ale wydaje sie taka realistyczna,chociaz do tego tatuazu imitujacego szczeke dałabym bardziej mroczny wygląd.
Ostatnia simka ma cos za waski nos...powinna pozwac swego lekarza od operacji plastycznych bo spartolił robote. |
Re: By Trykuu.
Marl w takim razie do konca zycia sie nie wyplace haha
|
Nos jest absolutnie tragiczny :P Zawstydziłby nawet fatalny nos Michaela Jacksona.
Fatalne również są buty, nie wiem jak można takie w ogóle nosić. Rzęsy, w których jest dziura też nie wyglądają najlepiej. Reszta jest ok. |
ahahaha nos <3
w każdym razie mi się simka bardzobardzo podoba wszystko jest dopracowane, ma fajną fryzurę i strój (>'3')> zwróciłam uwagę na kształt oczu, idealnie pasują do tych brwi |
nie wiem co, po prostu coś mi w nim nie pasuje;d
a co do tej simki, to jest za blada, no i ten okropny nos ;x wielki plus za ciuszki (zakolanówki <3) |
Nos mi się nie podoba, a tak ogólnie to simka bardzo ładna :)
Wielki plus za ubranie, nie wiem jak innym, ale mi bardzo się podoba ten outfit :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:16. |