![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
@ juhas 13/15 listopada dział będzie
Ja bym chciała żeby doszło coś dla emerytów , bo nie mam ich w co ubrać. Tylko na 3 stronach znajdę ciuchy. :angry: I ciekawe co z pomieszczeniami. Może w dodatku będzie zapisywanie... |
|
Gdy zobaczyłam zdjęcia z portalem randkowym dla simów, żałuję że mam za słabego kompa na trójkę. Moim zdaniem świetna opcja, fajnie wygląda też przegląd pogody i festyny. Myślę że dodatek sprosta oczekiwaniom fanów.:)
|
Nie mam pojęcia jak przeżyję te kilka dni, nawet już wiem jak zacznę. Zrobię małżeństwo, z jednym dzieckiem i kosmitą (którego pobiorę z giełdy wymiany, jakaś francuska strona już wstawiała, macie link : http://www.thesims3.com/assetDetail....ssetId=6578673). Ustawię tak żeby była tyko zima i żeby padał tylko śnieg, pobawię się zimą i śniegiem. A potem włączę deszcz i grad i inne pory roku.
|
Ja tam musze sie zastanowic w jakim miescie zagrac, jak juz bede miala ten dodatek...minusem jest to, ze pokazuja zdjecia por roku tylko w SV, a ja chcialabym np widziec jak sie w MF :/ Jak co to chyba przeniose rodzine i juz ^^
|
U:p z tym, że to chyba nie kosmita.. Zwykły sim z zielonym skinem i poprzesuwaną twarzą. Kosmici mają czarne oczy.. Nie tak?
A co do dodatku samego w sobie, to oglądając zdjęcia nieźle się nakręciłam! Zapowiada się na prawdę fajnie i niesamowicie cieszę się, że nie dochodzi nowe miasto, bo wtedy porzuciłabym moje aktualne rodzinki na jego cześć. >.< Tak czy siak nie mogę się doczekać! :D |
To co rzuciło mi się w oczy w ciągu ostatnich tygodni, a co mi przeszkadza to to, że np. krzewy nie gubią liści na zimę i pozostają wiecznie zielone, choć efekt okrycia śniegu na nich oczywiście jest. Druga sprawa to taka, że trochę problematyczne są tekstury, bo patrząc na skaliste fragmenty Sunset Valley to nawet pionowe ściany skalne jak choćby na prawym brzegu miasta są okryte śniegiem, co jest trochę nienaturalne, bo przecież śnieg z takich ścian normalnie by spadał. No już nie mówię o tym, że trawa nie żółknie na jesień, ale w sumie tak było też w dwójce, a raczej byłoby to bardzo trudne do rozwiązania, ponieważ gra nie rozróżnia tekstur wg kategorii, tylko dźwięki, które są im nadane, ale równie dobrze w CAW można nadać skałom dźwięk traw...
Poza tym wygląda to wszystko świetnie, a ośnieżone drogi zimą są po prostu cudowne! |
na te krzewy to ja mam swoje wytłumaczenie: jest dużo krzewów które nie gubią liści na zimę i widocznie takie właśnie krzewy są w Simsach :P
|
Mnie interesują te festiwale. No nie wiem, czy samemu trzeba będzie wybraną parcelę dekorować, gra zrobi to automatycznie, a może będzie to wyglądać jak dekorowanie sceny w ZG?
To samo się tyczy świąt. Jestem ciekawa, czy wszystkie dzieciaki z okolicy będą biegać po domach. No i moja główna obawa: czy wszyscy simowie z okolicy będą przebierać się pod wpływem pogody :| Widziałam na yt filmik, gdzie simka sterowana przez gracza, opatulona buduję igloo, a obok niej przechadza się facet w krótkim rękawie... |
myrtku, gdzieś widziałam, że twórcy dla każdego miasta wybrali miejsce tych festiwali.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:20. |