![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Animacje są bardzo ważne! Do dziś pamiętam jak simy w jednyce otwierały sobie lusterko i to było takie realistyczne!
... tym bardziej, że cały czas mamy do czynienia z jeszcze niepełną wersją alfa ;) A to znaczy, że mogą zmienić jeszcze wszystko. Co do ostatniego postu Dominica z newsów - ja bym jednak chciał, żeby simy miały jakieś kompleksy. Niekoniecznie np. z wagą, ale np. powinny się czuć niekomfortowo przy kimś, kto ma bardziej rozwinięte umiejętności itp. Oczywiście wszystko w granicach normy, ale mógłby tam być jakiś ujemny nastrójnik ;) |
Cytat:
Gdyby simy miały kompleksy związane z wagą to Helga byłaby nieszczęśliwa, a to by było źle :c |
A ja uważam, że sim z lepiej rozwiniętą umiejętnością powinien się wywyższać, a sim ze słabiej rozwiniętą - podziwiać tego pierwszego :D
|
The Sims 2 była po prostu płynna a w The Sims 3 co chwile coś się renderowało przez co gra co chwilę ścina, oddalenie też nie jest płynne - musi ścinać.
Ale cóż, napływ dodatków tak sprawił... |
Fajnie, że w TS2 było i dobrze dla niekótrych bez CASTa, ale to powinno posuwać się naprzód, a nie w tył. Madafaka.
|
Cytat:
Poza tym nie, animacje w TS3 naprawdę są do dupy. Zostaw kamerę przy twarzy simki a sam zobaczysz. Kamera się nie rusza, widać tylko miny simki, które nie mają żadnych przejść do neutralnej ani w ogóle do żadnej. |
To ten silnik The Sims 3 jest okropny jak ciągle ma ciąć, grafika lepsza od tych zalecanych a tnie...
|
No najwyraźniej tak właśnie jest. I sami twórcy chyba też się zgadzają, skoro ich głównym celem jest możliwość uruchomienia TS4 na pralce.
|
Wczoraj znowu zainstalowałem sobie TS2 i trochę pograłem i przypomniałem sobie co mnie denerwowało potem w 3-ce xd Przede wszystkim to, że 3-ka strasznie muli.. sim zanim gdzieś dojdzie minie masa czasu, w TS2 nie.. na dodatek na najszybszym stopniu, czas mijał bardzo szybko, a w 3 czasami mnie szlag bierze jak to się wlecze.. więc mam nadzieję, że w TS4 to wszystko będzie poprawione i nie uwierzę dopóki nie zagram.. słowami EA o nowych silnikach wolę się nie ekscytować.. w SimCity też jest nowy silnik i wszystko jest schrzanione wiec odpowiedź sama się nasuwa ... ;o
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:23. |