TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Björk 11.10.2013 19:11

Odp: Forumowa Mafia II

CHERRIE!!!!!!!!! BŁAGAM!!!! Weźmy ją wytypujmy. Mam 80% pewności. Wiecie, że działając tutaj muszę mieć w sobie, coś z detektywa. Może nie jestem tak inteligentna jak Doda, ale intuicję mam naprawdę niezłą. Był kiedyś na forum taki chłopczyk, który non stop zarabiał bana i tworzyło kolejne konta. Mówię Wam jak nieźle go przejrzałam.
A co do Cherrie jestem bardzo pewna. Właśnie sobie coś przypomniałam co miało miejsce w rozmowie pomiędzy nami. Przecież wiecie, że często się z nią kontaktuję. Proszę zaufajcie mi - obstawmy tym razem Cherrie w mafii. Jestem nawet za to gotowa zginąć. Ale jak znajdziemy przynajmniej jednego horkruksa to przynajmniej będziemi mieli jakiś trop i reszta pójdzie gładko.

Morgana 11.10.2013 19:11

Bjork podejrzewalam na poczatku, teraz juz mniej. mysle ze trzeba szukac gdzie indziej. mafie mamy pod nosem wiec obstawialabym tych co powiedzialam wczesniej, plus kilku innych ktorzy sie wypowiadaja.

Charionette 11.10.2013 19:12

Hahahaha, no teraz to mi się wydaje, że Bjork chroni swój mafijny tyłek :D Bo ja jestem obywatelem! Bjork, my się nie kontaktujemy xDD

muffindance 11.10.2013 19:13

Cytat:

Napisał Björk (Post 1765922)
Był kiedyś na forum taki chłopczyk, który non stop zarabiał bana i tworzyło kolejne konta. Mówię Wam jak nieźle go przejrzałam.

haha, usmialam sie, dzieki :D

dobrze wiec, 'wrozko'. sprawdz mnie ;)

jestem zwyklym miastowym i drze o swoje zycie, co mi powiesz? moze jakas rada na przyszlosc?

Malfurion 11.10.2013 19:14

kolejna ktora mnie podejrzewa. W poprzedniej edycji bylo podobnie i co? Okazalo sie ze sama bylas w mafi. Mnie ciagle zastanawia apo...

Privilege 11.10.2013 19:15

Cytat:

Napisał Björk (Post 1765922)
CHERRIE!!!!!!!!! BŁAGAM!!!! Weźmy ją wytypujmy. Mam 80% pewności. Wiecie, że działając tutaj muszę mieć w sobie, coś z detektywa. Może nie jestem tak inteligentna jak Doda, ale intuicję mam naprawdę niezłą. Był kiedyś na forum taki chłopczyk, który non stop zarabiał bana i tworzyło kolejne konta. Mówię Wam jak nieźle go przejrzałam.
A co do Cherrie jestem bardzo pewna. Właśnie sobie coś przypomniałam co miało miejsce w rozmowie pomiędzy nami. Przecież wiecie, że często się z nią kontaktuję. Proszę zaufajcie mi - obstawmy tym razem Cherrie w mafii. Jestem nawet za to gotowa zginąć. Ale jak znajdziemy przynajmniej jednego horkruksa to przynajmniej będziemi mieli jakiś trop i reszta pójdzie gładko.

Kolejna przypięta do tablicy dedukcyjnej. Ale to jeszcze za czasów fabuły była moja podejrzana. W sumie intuicyjnie. Nie będę jej raczej mocno podejrzewać bo moja intuicja jest spaczona ale staram się ją uwzględnić. Jak będzie na nią więcej dowodów to być może znów jej zaufam.

Katerina 11.10.2013 19:15

Bjork, ja już kurde nie wiem co o tobie myśleć. xD

Słodki Pan Ciastek 11.10.2013 19:17

Żeby nie było, ale ja myślę, że dziś z rąk mafii zginie Bjork lub Charloniette. Mam takie przypuszczenia. Są małym zagrożeniem...

Katerina 11.10.2013 19:19

***** please, tutaj każdy jest dla siebie zagrożeniem. :D

Privilege 11.10.2013 19:20

Btw. Bjork. Jestem zwykłym mieszczuchem ;p widzisz coś w moich oczach?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:21.