![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Czarna Wdowa walczyła z kosmicznym wrogiem, gdy z wieżowca zeskoczył Hulk, pod którym aż zatrzęsła się ziemia. Zielony demon destrukcji zobaczył, co się dzieje i ruszył z pełnym impetem na stwora walczącego z kobietą.
- UWA…! – wrzasnął Everlasting, wyskakując zza rogu. Niestety było już za późno i Genesis, którego odrzucił od siebie inny kosmita, został rozdeptany przez Hulka. Miasto zlinczowało Genesisa, który był... niewinny. W grze nadal 4 mafiosów. Wyniki głosowania: 1. Lepkie Paluszki23 – konformistyczny lodzik 2. Ktoś - Genesis 3. Rainbow Dash - Genesis 4. Kontrowersyjna kaczuszka - Genesis 5. Skromny Pan Mroczności - Chwalisława 6. Luna - Genesis 7. konformistyczny lodzik - Genesis 8. Nix - Nix 9. Pink Panther - Genesis 10. Diana – konformistyczny lodzik 11. Everlasting - Everlasting 12. Słodki Pan Ciastek - Genesis 13. Fallen – Ktoś 14. Mystically mad - Genesis 15. Chwalisława – Genesis |
Wiedziałem, że Genesis jest niewinny :((
|
Że co :O
O cholera :| Teraz to już nie wiem. Poczekam na ruch mafii, a tak, jak proponował Skromny, za chwilę wrzucę listę moich podejrzanych. |
Tak myślałam, że Genesis jest niewinny, a pewnie i tak zginie. Nie głosowałam na niego ani razu, wcale nie byłam do tego pomysłu przekonana. :/ [*]
|
no jak to niewinny?
cos mi tu ściemniacie! Genesis wybacz nam! świeć panie nad Twą duszą[*] |
o-O
Myślałam, że Genesis był mafiosem.Liczyłam na to że wyeliminujemy chociaż jednego:( |
Niestety. Straciliśmy czas. też przeze mnie, ale Genesis musi przyznać, że wprowadzał nas trochę w błąd ; ) Ale mimo wszystko[*]
Teraz tylko czekać na werdykt mafii. Przewiduje, że dziś zginie Reinbow :( Jeśli jest niewinna... |
NO JAK TO?! Byłam święcie przekonana, że trafię!
mam nadzieję, że następnym razem pozbędziemy się jednego |
Moim zdaniem w mafii są:
Ktoś, Renibow, Luna i Pinki, choć nad tym ostatnim się poważnie zastanawiam i nie jestem co do niego przekonany. W jutrzejszym głosowaniu głosuję na Lunę. |
Moja lista podejrzanych:
LepkiePaluszki23 Luna SPM |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:46. |