TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Suave 14.09.2005 14:48

Cytat:

Napisał cornelia25
dawac zdjątka! Ja jak juz bede miała to zrobie se taką rodzinke tata normalny człowiek chodzący do pracy mama wampir jej mąż o tym nie wie i mała córeczka w wieku szkolnym (nie bedzie wampirem) beda miec lochy i tam babka bedzie spała i pewnej nocy ukąsi meża i córke a co bedzie dalej daje do waszej fantazji:)

Bosh... Jakie ty masz drastyczne plany ! ;P:D

cornelia25 14.09.2005 14:49

Cytat:

Napisał Suave
Bosh... Jakie ty masz drastyczne plany ! ;P:D

Dziękuje hehe zapomniałam ze będą mieć garaż:) tylko ciekawe czy z samochodem :O

motley 14.09.2005 14:58

Cytat:

Napisał cornelia25
dawac zdjątka! Ja jak juz bede miała to zrobie se taką rodzinke tata normalny człowiek chodzący do pracy mama wampir jej mąż o tym nie wie i mała córeczka w wieku szkolnym (nie bedzie wampirem) beda miec lochy i tam babka bedzie spała i pewnej nocy ukąsi meża i córke a co bedzie dalej daje do waszej fantazji:)

hehe ciekawe jak chcesz ukryć przed mężem że jego żona jest wampirem;) chyba że go nie zainteresuje to że będzie wyglądać i zachowywać się inaczej no i cały dzień będzie przesypiać w trumnie;)

cornelia25 14.09.2005 14:59

Cytat:

Napisał motley
hehe ciekawe jak chcesz ukryć przed mężem że jego żona jest wampirem;) chyba że go nie zainteresuje to że będzie wyglądać i zachowywać się inaczej no i cały dzień będzie przesypiać w trumnie;)

musze pomyslec hehe zamknę wejscie do lochó biblioteczką i to bedzie tajne przejscie:) gożej gdzy bedzie pozar bo biblioteczka sie sfajczy a wampirencja odkryje swoje oblicze:)

Suave 14.09.2005 15:01

Właśnie... Garaz.... Mmm... :D

Mateusz22 14.09.2005 15:02

Empik napisal : Witam ponownie.
Z przykrościa informuje ,że niestety nie dysponujemy jeszcze realna datą ukazania się tego tytułu w naszych salonach.

Pozdrawiam
.

Miłego dnia
Piotr Otoliński

EMPiK.com
Customer Service
Infolinia od pn-pt w godzinach : 9 - 17
tel; (22) 551 33 99

EMPiK Sp. z o.o.
ul. Krucza 50
00-025 Warszawa

Tatareczka 14.09.2005 15:03

The sims 2 nocne zycia jest na dwóch płytach czy na jednej??

motley 14.09.2005 15:08

Cytat:

Napisał Mateusz22
Empik napisal : Witam ponownie.
Z przykrościa informuje ,że niestety nie dysponujemy jeszcze realna datą ukazania się tego tytułu w naszych salonach.

no to chyba empik empikowi nie równy bo ja kupiłam wczoraj (Łódź) aczkolwiek na gazetce reklamowej sklepu, którą dostałam razem z grą było napisane, że premiera 16.09... także magiczny ten empik jakiś albo sama nie wiem;)

Cytat:

Napisał Tatareczka
The sims 2 nocne zycia jest na dwóch płytach czy na jednej??

na dwóch

cornelia25 14.09.2005 15:11

Cytat:

Napisał motley
no to chyba empik empikowi nie równy bo ja kupiłam wczoraj (Łódź) aczkolwiek na gazetce reklamowej sklepu, którą dostałam razem z grą było napisane, że premiera 16.09... także magiczny ten empik jakiś albo sama nie wiem;)

JA tez chce juz miec ;( masz szczęscie pliska wyslij mi zdjątka na maila cornelia25
@wp.pl lub poka tu

Mateusz22 14.09.2005 15:12

Po co ci zdjatka ?? znajdz sobie w internecie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:22.