TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

Zong 11.08.2004 12:10

Przed chwilą grałam w Simy. Włączyłam Nowaków, kazałam im się całować itd. pojawiła się opcja Anny czy nie powinniśmy mieć dziecka. Dałam tak no i Gratulacje to chłopiec wpisz jego imię. Wpisuję Jaś i daję OK. Jan idzie do pracy, Annie każę się zajmować dzieckiem, każę jej żeby poszła spać i przenoszę Jasia do sypialni. Jan wraca mija dzień... Patrzę, a tu prysznic brudny. Każę Annie go umyć, ona wychodzi i nic... Dalej brudny, każę Janowi go umyć to samo. Dziwne nie? Ale to nie koniec. Ten dzieciak cały czas jak jesgo rodzice spali krzyczał przez to 1. Anna prawie nie umarła bo miała 3 czerwone kreski (zawsze zajmuję się simsmi idealnie, a ten dzieciak...) 2. Jan musiał pójść w średnim nastroju do pracy (zawsze ich wysyłam w superowym) Minął kolejny dzień. Patrzę, a tu już 6.30 a Jan śpi szybko go budzę, każę mu iść do WC tu, wykąpać się. Jan-podwożący cię do pracy samochód przyjedzie za godzine. Trudno-myślę- najwyżej raz nie pójdzie do pracy, ale lepiej bybyło jakby poszedł. No a ten wkurzajacy dzieciak krzyczy, Jan musi iść do pracy, Anna do toalety... Każę Annie zająć się Jasiem. Nie, nie myślcie, że piszę to, żeby komuś powiedzieć o moich trudnościach. No i teraz... Anna skończyła się zajmować dzieckiem no, zostało jej jeszcze śpiewanie... 7.30. Jan pospiesz się-pomyślałam. Patrzę na Annę no, ona, już zmoczyła dywan. Całe szczęście, że to nie ona chodzi do pracy. No i te kwiatki się pojawiają i Twoja troskliwa opieka sprawiła... itd. No a ty mi mały tyle problemów...Zaraz, nie pojawiło Wstydz się zaniedbujesz dziecko... 8.00 Samochód odjechał bez Jana. On jeszcze wcina śniadanie. Patrzę a tu obok kołyski chłopak. Ubranie sportowe, krótkie czarne włosy.. Nagle z kołyski identyczny chłopak wychodzi. Coś tu nie tak! Patrzę na album i tam 2 zdjęcia Kołyska staje się dzieckiem. W rodzinie był tylko jeden chłopak, a z drugim mogłam rozmawiać i wołać go, ale nikt nie miał go w znajomościach. Zdenerwowałam się. Wychodzę z gry i nie zapisuję jej.

andonezja 12.08.2004 00:13

a to co ci siem stalo to akurat dosc czeste zjawisko. wystarczy zaraz po tym jak dziecko dorasta (ale przed tym tekstem gratulacje costam costam) nacisnac na jego podobiznie na pasku kontroli i wtedy pojawi ci siem durgi dzieciak, tzw. blizniak. mozesz go skasowac kodem move_objects on chyba...

a mi siem ostatnio stalo cos dziwnego. juz nie pamietam w ktorej rodzince i kiedy, ale mialam na tym pasku co siem czesciej zmienia w kontaktach milosc na 200 cos punktow ^^ jakis blad w grze, ale fajnie wygladalo ;p

Cocaine 12.08.2004 09:02

U mnie tesh bylo kiedys cos dziwnego - mam wszystkie dodatki, więc w karzdej okolicy zrobiłam po jednej parceli. Wtedy........kiecy budoweałam okolice centrum i dzielnicy showbiznesu po prostu pojawily mi sie ,lozka, a jak je kupilam to potem zamieszkałam w dzielnicy showbiznesu a higiene im porprawialam myciem rak!!

2. kupiłam mojej simce normalne łóżko, kazałam jej się do niego położyć a ona stanęła na jego środku i nad jej głową pojawil sie dymak a w nim pisalo "missing animation" wiecie co to znaczy??

3. Mój sim poszedl kiedys do kibla, usiadl zaczal sr** czy szcz** i nagle z glebi klozetu slysze takie bulgotanie a potem taka woda turkusowa wylatuje,. zepchnela go z usiadki i on sie wywalil, mial ta piane we wlosach i zostawial takie smieszne slady na schodach i wszedzie gdzie poszedl.

4. Nie mylam sima przez 58 dni i mi zmarl z brudu!!

5. Kupilam moim simsom nową trampoline, kazałam im wypróbować, no to oki, stanela na niej........skoczyła i wskoczyła do kibla, normalnie glowe miala w kiblu i mi zniknela a potem wyszla z kibla za jakieś 12 godz.

5. Piata i ostatnia wiadomość very swieza: Zrobilam sobie dom w stylu ściaganym z internetu, a jak wlonczylam tryb życia to mi wsyzstko sie stalo niewidzialne a opni siadali w3 powietrzu , robili sobie kawe i widać bylo taylko filizanke.....

THX tym ktorzy dobrneli do konca moich nudnych opowiastek powiedzcie co o nich myslicie?? Wasze przeypadki są zaje*******

Zong 12.08.2004 10:43

Cytat:

Originally posted by andonezja@Aug 12 2004, 01:13 AM
a to co ci siem stalo to akurat dosc czeste zjawisko. wystarczy zaraz po tym jak dziecko dorasta (ale przed tym tekstem gratulacje costam costam) nacisnac na jego podobiznie na pasku kontroli i wtedy pojawi ci siem durgi dzieciak, tzw. blizniak. mozesz go skasowac kodem move_objects on chyba...
Ale mi się stało tak 1 raz, więc dla mnie było dziwne.

Cytat:

"missing animation" wiecie co to znaczy??
Missing-zagubiony
Animation-animacja
Missing animation- Zagubiona animacja, tzn. Brak animacji

Halo 14.08.2004 18:10

U mnie był telefon że niedługo będzie grasować złodziej i żeczywiście ale to nie był złodziej normalny tylko sim zapałką nie wiem dlaczego to się stało!!?? :huh: :huh: :huh:

Zaria'dna 14.08.2004 21:36

ostatnio moj sim pojechał na wakacje kazałam mu wziąść tależ... a on nie zabrał talerza i jadł - i kreska "głod" szła do przodu... innym razem wział a talerz ciagle był pełny

NiEzNaNa 14.08.2004 21:45

Najwidoczniej tam na wakacjach był w 4 gwiazdkowym hotelu ;) ;) ;)

Nyśka 15.08.2004 10:48

Pewnego dnia postanowiłam jednej z simek dać męża. Wszystko było ok aż do ślubu. Już się mieli pocałować a to nagle simka odchozi.Patrzę a ona idzie do pracy.
No to ja "kasuje" jej pójście do pracy.Przy drógiej próbie zawarcia zwiąsku wszystko się udało. Czyżby panna młoda była niezdecydowana??

Mela 15.08.2004 17:14

hej!
jestem nowai dopiero zauwarzyłam ten temat.
Więc dzisiaj grałam w TS i wysyłam moją babę na randkę przy jedzeniu daję opcję poflirtuj i nagle simy znikają a pojawiają się przy samym końcu działki.
naciskam na niego a tu: przytulaj, poflirtuj itd.

Królik 17.08.2004 07:48

U mnie zdarzyło się kiedyś że gdy zarabiałam magimony, i miałam 99X magimonów, ( Nie pamiętam ile to dokładnie było) po jednym występie, po którym miałam mieć upragniony 1000, zauważyłam że zamiast tysiąca i kilku magimonów miałam: 1914!!!!!!!!!!!! :D A więc zarobiłam jeszcze trochę i miałam 2000 m.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:24.