![]() |
Cytat:
|
jeee....fajnie by było tak na śniegu z pieskiem...achh....ale to pewnie nie będzie w tym dodatku ;(
A tak ps. to kiedy w końcu ta premiera?? 27....to za późno :O WRÓCIŁAM...nikt sie nie cieszy ;( |
ale super ta mini gra coraz bardziej nie moge sie doczekac premiery :D
|
Hehe ale ta gra napala :D Osobiście mam również nadzieję, że w niektórych sklepach ta gra pojawi się szybciej
|
Na Simsweb jest o tym informacja :) I to będzie kolejny Fun Stuff Pack. Oczywiście Maxis chce to jak najbardziej zatajnić, ale komuś się wypsneło i juz wszyscy wiedza :D I teraz M?axisowcy kitują, że wcale nie chcą robić takiego dodatku :d Taaa, jasne, a za pół roku i tak go pewnie zobaczymy na półkach sklepowych :D Koło kolejnego dodatku :D
|
sluchajcie!! dzwonilam do szczecinskiego media marktu i i powiedzieli mi, ze the sims 2 zweirzaki będą mieli dopiero 20 października. o_O. a to pech:/ @_@.
P.S. chce zamówić 2 sztuki tej gry na empik.pl, zeby mi przyslali, tylko czy wiecie, czy wysylaja w dniu premiery, czy od razu? bo dostawa gratis^^ P.S. 2 -fajna gra krolik1995:) ale malo opcji xD teraz nawet w simy nie moge pograc, bo wczoraj kol pozyczyl mi szyk i elegacje i dzisiaj mu oddalam x| |
jeeeju...już normalnie nie moge sie doczekać a premiera sie ciągnie i ciągnie...
było 17 a teraz 20...jeszcze słyszałam coś o 27...taaa jasne...może wogóle w 2007 roku? :O A co do gry...fajna tylko mało opcji :D |
Cytat:
|
Kurczę, to ile ja mam jeszcze czekać??? :( A chciałam iść we wtorek do Media Marktu :( No i będę musiała czekać do piątku :(
|
Jak wczoraj byłam w Medii w Wawie to mówił facet, że 20 wychodzą.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:38. |