TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

jaja 25.10.2011 17:19

Odp: Pytania i odpowiedzi

nie tylko radeony, spotkałam się z poradami dotyczącymi różnych kart graf, na których gra się w zwierze, co do części radeonów zalecenie jest takie: wybierz niskie ustawienie suwaka opcji Światło/Cienie, aby uniknąć błędów grafiki.

Ja mam radeona nowego dość, i nie mam problemów z sierścią- jest normalnie moim zdaniem, chociaż w demo się nie bawiłam, i nie mam porównania.

Jedyne co mnie dobija w wyglądzie zwierząt to oczy koni, ale to chyba gafa twórców..?

Caruso98 30.10.2011 07:59

Witam.( mam nadzieję że nikt wcześniej nie napisał o tym, jeśli tak to z góry Sorry)
Oto mój problem:
Gdy chcę żeby mój sim podróżował to naciskam podróżuj, ładuje pasek i są podpowiedzi do gry i tyle ale muzyki przy ładowaniu tego paska nie mam. Po załadowaniu, przenosi mnie do wybranego miejsca, a mojego sima nie ma na pulpicie a fundusze rodziny to 0$ itp.
Na nic nie mogę nacisnąć. Jak wejdę w edycje miasta i wrócę z powrotem do moje miasta to nie ma moje domu!! Co zrobić pomocy!!

Björk 30.10.2011 08:17

Miałam to :(
Przeprowadzka do innego miasta z backupu Ci się szykuje (jeżeli masz działającą kopię zapasową...)

Caruso98 30.10.2011 08:39

Cytat:

Napisał Björk (Post 1466647)
Miałam to :(
Przeprowadzka do innego miasta z backupu Ci się szykuje (jeżeli masz działającą kopię zapasową...)

Czyli mam się przeprowadzić do innego miasta i będzie działało??

Björk 30.10.2011 12:43

Z tego, co słyszałam, to u większości ludziów działa. U mnie podziałało, ale miałam dobrą kopię zapasową.

kaka2610 31.10.2011 08:30

Ja mam troche z innej beczki...
Zarejestrowałam grę na pl.thesims3.com i kupiłam fryzury w store,oraz pobrałam Riverwiev,ale tego nie ma w grze,nawet nie ma w pobranych,żeby zainstalować czy coś,a jak chcę wejść w historie zakupu i jeszcze raz pobrać to mi wyskakuje: zaloguj się ze względu bezpieczeństwa. To się jescze raz loguję i chcę tam wejść to znowu muszę sie zalogować. Wydałam dużo simpoints,więc jak te pobrane rzeczy mogę wrzuccić do gry?

Filleable 02.11.2011 16:26

Odp: Interakcje ;/

Cytat:

Napisał octavessens (Post 1409904)
Gdy klikam na cos kursorem np. lodowke i pojawiaja sie opcje, to od dzis te opcje pojawiaja mi sie tylko na ułamek sekundy i znikaja. WTF?

Wiem, że napisałaś to dawno, ale może przeczytasz. Mi działo się identycznie, ale w TS2. Potem doszłam do tego, że dzieje mi się to wtedy, gdy miga lampka na klawiaturze Scroll Lock'a. Nie mam pojęcia od czego się tak działo, ale wtedy musiałam klikać Scroll kilka razy, aż przestał migać i wtedy opcje już normalnie się pojawiały.

JacekPlacek 05.11.2011 22:27

Siemka. Mam pytanie czy można w tej grze kupić sobie basen , dżakuzi , saune i tego typu inne sprawy? Bo pamiętam że w the sims 2 to było

Narutoman 05.11.2011 22:30

Jest basen, jakuzzi przychodzi z dodatkiem Po Zmroku i akcesoriami Impreza w Plenerze a sauny na razie nie ma (i nie wiem czy będzie).

JacekPlacek 06.11.2011 08:51

Ja mam dodatek akcesoria impreza w plenerze a nie moge znaleśc jakuzzi wie ktoś gdzie on jest?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:25.