![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
nie tylko radeony, spotkałam się z poradami dotyczącymi różnych kart graf, na których gra się w zwierze, co do części radeonów zalecenie jest takie: wybierz niskie ustawienie suwaka opcji Światło/Cienie, aby uniknąć błędów grafiki.
Ja mam radeona nowego dość, i nie mam problemów z sierścią- jest normalnie moim zdaniem, chociaż w demo się nie bawiłam, i nie mam porównania. Jedyne co mnie dobija w wyglądzie zwierząt to oczy koni, ale to chyba gafa twórców..? |
Witam.( mam nadzieję że nikt wcześniej nie napisał o tym, jeśli tak to z góry Sorry)
Oto mój problem: Gdy chcę żeby mój sim podróżował to naciskam podróżuj, ładuje pasek i są podpowiedzi do gry i tyle ale muzyki przy ładowaniu tego paska nie mam. Po załadowaniu, przenosi mnie do wybranego miejsca, a mojego sima nie ma na pulpicie a fundusze rodziny to 0$ itp. Na nic nie mogę nacisnąć. Jak wejdę w edycje miasta i wrócę z powrotem do moje miasta to nie ma moje domu!! Co zrobić pomocy!! |
Miałam to :(
Przeprowadzka do innego miasta z backupu Ci się szykuje (jeżeli masz działającą kopię zapasową...) |
Cytat:
|
Z tego, co słyszałam, to u większości ludziów działa. U mnie podziałało, ale miałam dobrą kopię zapasową.
|
Ja mam troche z innej beczki...
Zarejestrowałam grę na pl.thesims3.com i kupiłam fryzury w store,oraz pobrałam Riverwiev,ale tego nie ma w grze,nawet nie ma w pobranych,żeby zainstalować czy coś,a jak chcę wejść w historie zakupu i jeszcze raz pobrać to mi wyskakuje: zaloguj się ze względu bezpieczeństwa. To się jescze raz loguję i chcę tam wejść to znowu muszę sie zalogować. Wydałam dużo simpoints,więc jak te pobrane rzeczy mogę wrzuccić do gry? |
Odp: Interakcje ;/
Cytat:
|
Siemka. Mam pytanie czy można w tej grze kupić sobie basen , dżakuzi , saune i tego typu inne sprawy? Bo pamiętam że w the sims 2 to było
|
Jest basen, jakuzzi przychodzi z dodatkiem Po Zmroku i akcesoriami Impreza w Plenerze a sauny na razie nie ma (i nie wiem czy będzie).
|
Ja mam dodatek akcesoria impreza w plenerze a nie moge znaleśc jakuzzi wie ktoś gdzie on jest?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:25. |