![]() |
Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3
Trzeci raz! Yeah, szkoda, że nie ma tak co dziennie :D
Jak moglibyśmy zapomnieć o Hiwatarich? <3 Kuroko jest bosskii <33 Cindy tez :D Fajnie sie czyta, czekam na więcej! |
Załóż bloga =D Kuroko jakie ciacho =D Cindy jest przepiękna =) czekam na next xd
|
Naomi jest taka śliczna <3 Kirito słodki, moje dzieciaki są zawsze brzydkie jakieś
Toki opiekujący się synem jest cudownyyyyy już się gubię w tych twoich rodzinkach, więc blog byłby super! wszystko bym sobie ogarnęła dodawaj następny jak najszybciej <3 |
Eyvee, jak możemy nie pamiętać? :D to przecież ta laska co ją ''wziął ze studzienki''!
oł tak, załóż bloga! |
Ooo Kuroko i studzienkowa panna.. :D Mój słynny tekst -Ej koleś skąd wziałeś taką dupę?
- Ze studni, ale Ringiem zajechało..:D hahahahah |
Moi drodzy, niestety.....mam dla was zla wiadomosc. Simsy po zainstalowaniu aktualizacji zaczely mi sie wieszac i wylaczac i nie dalo sie grac. Czekala mnie reinstalka gry, na domiar zlego z calego tego zdenerwowania nie zapisalam plikow i stracilam wszystkie zapisy i dodatki....po prostu myslalam, ze mnie krew zaleje....Wybaczcie, ale nie bedzie juz losow Draculow, Hiwatarich, Fujiwarow. Teraz dopoki nie zdobede CPR skupie sie na znajdywaniu dodatkow z neta.....znowu.....ech :(
|
no to teraz to nasz zmartwiłaś ... :(
|
;(( szkoda ;(( przypomniało mi się kiedyś jak też straciłam rodzinę , ale udało mi się odzyskać ;(( następnym razem rób gdzieś kopie zapisów :( a blog będzie ? :( mam zły nastój , popsułaś mi go bardziej :( może po CPR nowa rodzinka ? :(
|
ale pech.. :(( a ja tak czekałam na dalsze losy. Strasznie lubię twoje historie. Żałuję, że ich tu przez jakiś czas nie będzie. Czekam na nową rodzinę, równie fajną jak te poprzednie. (ale wciąż istnieje we mnie płomyk nadziei, że odzyskasz rodzinę Dracule, Hiwatari lub Fujiwara, choć nie jestem pewna czy dobrze napisałam nazwiska.:D)
|
No niestety nigdzie nie umiem znalezc starych zapiskow, nawet simow zapisanych, wiec musze robic wszystko od poczatku, wyglad simow tez moze nie byc taki sam z dodatkami
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:30. |