![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Ale te parcele będzie można udekorować chyba samemu, po prostu z nastaniem każdej pory roku automatycznie dana parcela festiwalowa zmieni się tak, jak ją wcześniej udekorowaliśmy, ale nie będzie potrzeby za każdym razem dekorować jej od nowa bo gra zapamięta ustawienia.
|
tak jeszcze odnośnie tych miejsc festiwali to czytałąm o tym tutaj: http://sims.arhn.eu/2012/10/miejsca-festiwali/
|
po prostu się nie mogę doczekać. zapowiada się fantastycznie i oby tylko nie było dużo bugów. Podobają mi się festiwale i te konkurencje np. w jedzeniu czegoś albo wyławianie jabłek z wody bez pomocy rąk lub te budki z całusami. No i podobają mi się portale randkowe. Fajny pomysł z alergią i przeziębieniem, dobre i to. Już się nie mogę doczekać premiery.
|
Gra zapowiada się super. :)
Powiedźcie mi tylko - gdzie zamawialiście w przedsprzedaży? Empik? |
ja zamówiłam z Empiku. Czemu pytasz?
|
a ja zakupiłam dzisiaj w Saturnie :) nie mieli jeszcze na półkach, ale na magazynie owszem i miły Pan przyniósł mi ją :) w empiku będą już jutro, bo pytałam. Właśnie się instaluje :) później wrzucę co nie co :)
|
Ale fajnie! W takim razie od jutra też się rozglądam :)
|
chyba zartujesz : |||| tez chce dzisiaj :(
|
nie, nie żartuję. jak trochę pogram to wrzucę zdjęcia.
|
zazdroszcze,ja mam troche do saturna,nie oplaca mi sie jechac. bede musiala czekac do jutra :s
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:25. |