![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
na pewno nie zginie dziś Bjork. Predzej zostałaby przez miasto wyemitowana.
|
Charionette w mafii? Tak myślę, że... why not? :/
+Jestem zwykłym miastowym :3 |
A Ladrón? Praktycznie wcale się nie udziela, nikt nie zwraca na nią uwagi, idealny członek mafii po prostu.
|
1. Pink Panther - RIP - nie w mafii, choć założę się, że chciał być tym złym i się rozpędził za bardzo :D
2. Diana - nie w mafii raczej 3. Björk - nie w mafii 4. Kędziorek 5. Charionette - 80% mafia 6. Fallen 7. Lubie 8. Kjalvör 9. Apocalypsa 10. Ladrón 11. Restless 12. Słodki Pan Ciastek - też raczej nie jest w mafii, ale nie mam pewności. 13. Yuki 14. redmoon 15. Everlasting. 16. Mroczny Pan Skromności 17. Morgana - nie w mafii 18. Muffindance - 19. Meryam 20. Flo 21. motyka - RIP nie w mafii 22. Privilege - nie w mafii 23. Anizali 24. Alexandra 25. cheeba 26. Cheyenne 27. Emallie 28. fromyesterday 29. Gingers 30. Juhas 31. KarolinaJ 32. Qwerty - też raczej nie jest w mafii. 33. Valerie 34. Volturia 35. Zielona Herbata 36. Don Będę grała w otwarte karty - gadałam z Cherrie o grze na gg i po prostu coś wyczytałam między wierszami - nawet to że zaprzecza, że ze sobą niby nie rozmawiamy... bla bla bla... Mówię Wam - to bardzo prawdopodobne. Kolejna jest Apocalypsa, której właściwie tu nie widać, a jednak ludzie giną. |
I jeszcze dodam, że jestem zwycięzcą zwykłym człowiekiem.
|
Ja poczekam do głosowania mafii, ale... W sumie cheeba pasuje mi na mafię, tak samo jak Mery.
Bjork wwoooow. ;o Nie wiem co o tym myśleć. |
Bjork nam plącze wszystkie próby dedukcji :D
Ech, nie wiem co myśleć. ALBO jest w mafii i właśnie specjalnie kieruje na siebie podejrzenia, żebyśmy uznali to za zbyt banalne by na prawdę ją oskarżać (łojezu), albo jest Cattanim (nie za proste? ale chyba najbardziej pasujące...) W każdym razie tu coś jest na rzeczy. Nie wiem czy powinniśmy na nią głosować. Ja nic nie wiem! xD |
tak sobie mysle, ze lad w poprzedniej edycji byla tez glowna podejrzana, a okazalo sie ze dupa. radze w sumie czekac na zabojstwo mafii, ale z drugiej strony - co to da? I tak nie bedzie wiadomo czym tak naprawde sie kierowali.
|
Raczej dziś z rąk mafii nie zginę - zabiją kogoś miastowego i poczekają aż inni miastowi mnie wtedy ukamieniują. Pytam o coś prowadzącą - poczekajcie...
|
A czy panna Björk nie próbuje przypadkiem odwrócić naszej uwagi od siebie? Coś tu mi nie gra, czemu tak nagle, hop siup, dorwała się do Cherrie? Nie mówię, że C. jest niewinna, ale B. mnie niepokoi. To tylko moje domysły, więc nie brać całkiem na poważnie ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:26. |