TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=481)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67258)

Orzechowo 29.05.2015 19:57

Odp: Pytania i odpowiedzi

Ja na razie nic nie słyszałam o tym. A znając EA, to jeśli miałyby być takie zmiany, to na pewno zrobiliby wielki szum dookoła tego :rolleyes:

Effie 01.06.2015 08:55

Natknęłam się w ostatnich dniach na wypowiedzi kilku graczy (no, dwójki konkretnie :P ), że w nieaktywnych rodzinach Simki zaszły same w ciążę. U mnie się takie coś jeszcze nie zdarzyło. Może przez to, że mam wyłączone starzenie wszędzie poza aktywną rodziną, może przez to, że nie mam dodatku. A może po prostu coś im się pokićkało i nie zauważyli/zapomnieli wybrania tej opcji przed przełączeniem się na inną rodzinę. Jak jest u Was? Mieliście też takie przypadki?

x3Kitty 01.06.2015 11:53

Pierwsze słyszę, żeby jakaś simka poza aktywną rodziną mogła być w ciąży, interesujące o.O
U mnie jedynym sposobem bylo wejsc do rodziny i sama musiałam im w tym pomóc..

Q675 01.06.2015 13:49

Zna ktoś może kod na "Punkty Bonusowe" do "Bonusów Handlowych" [w dodatku witaj w pracy] ?

+ kod na podwyższenie oceny w pracy ?

x3Kitty 17.06.2015 19:02

Czy jeśli zapiszę moją aktualną rodzinę u siebie w bibliotece, to będą ci simowie posiadać w wyposażeniu to co mają, czyli jajka, figurki, skamieliny itp ?
Jeśli tak się nie da, to jeśli przekazałabym nowym simom te właśnie rzeczy z wyposażenia w tym jajka, to odblokuje się ten wielki pluszowy królik?

Mentosik57 20.06.2015 19:45

Czy w czwórce jest straż pożarna,policja,komornik,złodziej,opieka społeczna?

FakeYourDeath 20.06.2015 22:21

w dodatku "witaj w pracy" możesz zostać policjantem, ale tak to nie ma żadnego z powyższych

paula96 22.06.2015 10:23

Hej. Czy ktoś wie jak usunąć ciąże ewentualnie oddać o adopcji? Czy w the sims 4 jest opieka społeczna?

Effie 22.06.2015 10:45

Opcji jako takiej chyba nie ma... Jeśli chodzi o kosmitów to możesz na kołysce kliknąć odesłanie na statek macierzysty czy coś w tym stylu. Jeśli będziesz głodzić niemowlę to opieka też je prawdopodobnie zabierze. Zawsze jednak możesz poprzez zarządzanie rodzinami po prostu przerzucić dzieciaka do innej, żeby miało jakąś "rodzinę zastępczą" :)

Królewicz Grudkowego Kosmosu 22.06.2015 22:06

Skąd wziąć strój wędkarza? Bo strasznie mi się podoba jak simowie idą w nim na ryby, a nigdzie nie mogę go znaleźć... (chodzi o ogrodniczki, koszulę, kalosze i kapelusz) ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:25.