TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Lubie 27.09.2014 18:18

Odp: Forumowa Mafia IV

Cytat:

Napisał kontrowersyjna kaczuszka (Post 1834336)
Ktoś, Renibow, Luna i Pinki

Poza nimi zastanawiam się jeszcze nad LP i Dianą. (i nie, nie dlatego, że głosowali na mnie)

LepkiePaluszki23 27.09.2014 18:22

kontrowersyjna kaczuszka nie głosowałem na ciebie :)

Słodki Pan Ciastek 27.09.2014 18:23

Lista podejrzanych:

Diana: Strasznie dziwnie się zachowuje. Pisze tylko jak ktoś o niej wspomina, a kiedy o niej zapomnimy znów ucicha. Na bieżąco kontroluje temat nie udzielając się i nie dając żadnych wskazówek kto może być mafiozem. Podobnie zachowywała się w drugiej edycji, gdzie była mafiozem ;)
PP: Nietypowy przeciwnik. Raz nam pomaga, a raz zgrywa z siebie jedną wielką niewiadomą. Kiedyś ucichł, gdy wspomnieliśmy, że może być cattanim. Przypadek?
Ktoś: Odzywa się tylko, kiedy ktoś ginie. Nie daje ŻADNYCH postów, które mogłyby nam pomóc. Jej posty tu są takie, jakieś "fałszywe". To tylko moje przeczucie?
Luna: Nie wiem czemu, chyba przeczucie. Z tego co wiem nie tylko ja ją podejrzewam.
SPM: Również zachowuje się nietypowo i też zachowuje się jak typowy mafioz.
RB: Jedna wielka NIEWIADOMA. Nie mam pojęcia jak ona to robi, ale raz daje nam poczucie, że jest mieszkańcem, a raz przeciwnie. Podobnie jak Pink.

Mroczny Pan Skromności 27.09.2014 18:24

W odróżnieniu od większości z was, ja już wcześniej byłem przekonany o niewinności Genesisa. Teraz moje oczy kierują się w stronę Chwalisławy, na którą to oddałem swój głos. Dzisiaj miasto było wyjątkowo jednomyślne, więc można przypuszczać, że większość (jeżeli nie wszyscy) mafii zagłosowała na Genesisa, jednak trudno jednoznacznie stwierdzić, kto jest bardziej podejrzany spośród tej grupy. Wciąż bacznie przyglądam się Juliet. Do grona osób poza podejrzeniem dołącza za to Nix, który po raz kolejny nie oddał głosu. Jak już mówiłem wczoraj, mafia zawsze głosuje, bo chce mieć największy wpływ na rozgrywkę.

Lubie 27.09.2014 18:24

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1834339)
kontrowersyjna kaczuszka nie głosowałem na ciebie :)

Jezusie, no też racja. Przepraszam. Ale i tak wydajesz mi się podejrzany :D

Diana 27.09.2014 18:26

Cytat:

Napisał kaczuszka
Poza nimi zastanawiam się jeszcze nad LP i Dianą. (i nie, nie dlatego, że głosowali na mnie)

Przecież ja na ciebie ani razu nie głosowałam ;o

Moja lista:
- Luna. Trudno mi to wyjaśnić, po prostu jak czytam czasem jej posty, to przypominają mi moje z drugiej edycji FM, kiedy byłam w mafii. ;P Takie niby luźne, ale czasem mam dziwne wrażenie :|
- Chwalisława. Powód jak wyżej + to, co wcześniej pisał Mroczny w temacie.
- Juliet. W tym przypadku nie będę tłumaczyć, bo wiele razy o niej wspominano...
Zastanawiałam się też nad Rainbow i LP23, ale to już mniej, nie jestem do nich do końca przekonana.

LepkiePaluszki23 27.09.2014 18:26

kontrowersyjna kaczuszka: Dlaczego? Dlatego, że nie piszę zbyt wielu postów?

Lubie 27.09.2014 18:29

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1834344)
kontrowersyjna kaczuszka: Dlaczego? Dlatego, że nie piszę zbyt wielu postów?

nie wiem, na pewno nie dlatego. tak po prostu wydajesz się podejrzany :D
A co do Luny, mam takie samo wrażenie co Diana :D

Pink Panther 27.09.2014 18:29

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1834340)
PP: Kiedyś ucichł, gdy wspomnieliśmy, że może być cattanim. Przypadek?

Nie żeby coś, ale nie siedzę 24/7 przed kompem. Nawet nie wiedziałem, że zostałem wytypowany jako potencjalny cattani xD

Poza tym gdybym nim serio był, to chyba dobrze, że bym ucichł? Nie wiem czy wiesz, ale cattani to ten dobry :|

Moje typy:
Juliet - udaje wielce wyluzowaną, jakby próbowała odciągnąć od siebie uwagę.
Krewetka - pisałem o tym wcześniej, "zagłosuję na Shivera, mimo że nie mam dowodów na jego bycie w mafii, ale głos przecież trzeba oddać". Nakłanianie do głosowania na niewinnego to typowa zagrywka mafii, tak myślę.
Renibow - tu akurat zgadzam się z SPC.
Luna - cichutka, a jak już coś napisze, to oskarża :| I nic więcej. No nie wiem. Podejrzana.
SPC - nic nie robi tylko oskarża, ciągle nowe osoby, aż nagle wraca do tych starych :| Wydaje mi się, że może robić jako taki, przepraszam za stwierdzenie, "mafijny błazen". Swoim zachowaniem utwierdza nas w przekonaniu, że jest niewinny i podkłada nam niewinne osoby, żebyśmy marnowali swoje głosy.
Aczkolwiek SPC podejrzewam najmniej.

e: Jeszcze mystically podejrzewam, po prostu jej posty są dziwne i podejrzane.

LepkiePaluszki23 27.09.2014 18:33

@up. Mam dokładnie takie samo zdanie o Juliet

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:52.