![]() |
Odp: Dziwne zdarzenia :D
Może to normalne, ale jak przyjedzie do mnie policja (złodziej atakował), to zawsze wysiada z wozu jeden i ten sam gliniarz.
|
a ja mialam kiedys MEGA pozar... Rodzinka skladala sie z 5 osob doroslych(dziadek, babcia, matka, ojciec, tesciowa:)) i dziecka tzn niemowlaka, kasy mieli cos ok 100000 i byl jeszcze pies... Wszystko zaczelo sie ze dziadek za dlugo siedzial w wannie i zaczal sie palic, zaraz przybiegla do niego tesciowka i oczywiscie w panike i tez sie zapalila reszta byla w pracy a dzieciak w kojcu. Gralam ta rodzinka strasznie dlugo wiec niechcialam nikogo stracicl. i jak na zlosc:) wrocila z pracy babcia ale dziadek juz w tym czasie splonal a tesciowa wlasnie zabierala smierc, udalo ja sie ublagacwiec byly dwie simki i probowaly ugasic pozar bo robil sie coraz wiekszy nie dalam rady zadzwonic po straz bo one ciagle panikowaly pojawialo sie w lewym gornym rogu "pozar!" i babka znow wleciala w ogien i jak zaczynala chodzic to powstawaly za nia takie ogniska, dodatkowo przechodzili sasiedzi i tez zaczynali sie palic. W koncu wszyscy sploneli ale mysle nie wszystko stracone poczekam az dwa simy wroca z pracy i zadzwonia po straz ale nie:) oni tez zaczeli sie palic mysle spoko mam jeszcze dzieciaka i psa... jak tylko pomyslalam to pies splona i tak wszystko sie palilo i palilo i mysle sobie luzik mam jeszcze dzieciaka az wyskakuje mi okienko ze dzieciak idzie do adopcji a pieniadze rodziny zostana przekazane na jakis fundusz (czy cos) i ze kolejny sen dziecka o dobrym starcie w przyszlosc zostanie rozwiany... Przyjechala babka z opieki i wiecie co?! tez sie zjarala:D oczywiscie wyszlam bez zapisywania a potem ten blad juz sie nie powtorzyl ale czegos takiego w simsach nie widzialam -smialam sie przez godzine bo wygladalo to DZIWNIE :wacko:
a wogole ostatnio stworzylam sobie studentow, wyksztalcilam byli juz na 4 roku (zaczynali) i dzis odpalam ta gre i moj sim siedzi przy pianinie tak jak go wczoraj zostawilam ALE jest przezroczysty.. mysle kurcze co jemu:] i chcialam zeby wstal a on wstal i zniknal zupelnie pojawil sie komunikat ze zmarl na innej parceli i tam pojawi sie jako duch ALE on nigdzie nie zmarl przynajmniej nie za moja sprawa:P i jestem WSCIEKLA po prostu czemu takie rzeczy zdarzaja sie mi?! a kiedys skasowalam dziecko kodem moveObjects on i pozniej za kazdym razem pojawialo mi sie i oczywiscie mialo kiepski nastroj bo wszystkie wskazniki spadaly i kazdy sim przybiegal je oplakiwac nie pomagalo wsadzanie do basenu czy wywolywanie pozaru tak zeby je jakos usmiercic musialam sie przeprowadzic bo za kazdym razem jak kasowalam je kodem to i tak wracalo i nie mozna bylo nic z nim zrobic |
urodziły mi się bliźniaczki. ich mama jest cyklopem, tata ma normalną twarz. jedna dziewczynka też jest cyklopem, a druga ma normalną twarz. nie są kompletnie o siebie podobne.
|
Cytat:
A u mnie to raz pisało że dyrektor przyjechał, a wcale go nie było... |
U mnie najdziwniejsze było to, jak zrobiłam matkę i córkę; Elizę, nastolatkę i Beatę, dorosłą. Kiedy już dorosła Eliza, Beatę moveobjects'em usunęłam. Przybłąkała się raz jeszcze po ponownym włączeniu rodziny, a potem doszła do niej jeszcze jakaś blondynka, Celina czy jakoś tam. Usunęłam jeszcze raz Beatę i Celinę, i za jednym razem wyswatałam Dona Lotario z Elizką. Wyprowadziłam ich do innego domu, mają trzech synów itpd...A jak klikam na parcelę, w której jest dom rodzinny Elizy (tam, gdzie usuwałam jej matkę i Celinę), i wyświetla mi się gdzie powinna być rodzina, to Beata, dorosła Eliza i Celina, razem ściśnięte o.O Weszłam do parceli, widzę tylko pierwszą i ostatnią, bez Elizy (wiadomo, mieszka u Dona), ale czemu pisało tak przy wchodzeniu w parcelę, tego nie wiem. Do tego jakoś tajemniczo zaginął jeden syn Elizy, a potem drugi przywozi razem z trzecim tego pierwszego ze szkoły, a nie mam go w panelu. Biorę go "Make Selectable" boolpropem, a ten wieczorem mówi "już późno, czas na mnie" i spierdu! leci gdzieś. Ale wciąż mam go w panelu, jego polecenie to bezobrazkowe "Leave"...
Nie gram już Lotariami, ani Gotykami (rodzinne nazwisko Elizy :P). W ogóle tyle dziwnych figlów spsociło mi Miłowo, że... |
U mnie Don Lotario gdy pojechał na parcelę publiczną zaczął się myc w kuchni (to była restauracja) ale anulowałam to akcję za parę minut patrzę a on znowu myje się gabką w kiblu :O
|
Kiedy jeszcze nie mialam zadnych dodatków uzylam kodu twinzr2cute. Blizniaki sié urodzily i byly identyczne. No to w czym problem? Matka byla murzynká a ojciec kosmitá a dzieci latynosami!!!
|
Kiedyś u mojej przyjaciółki grałyśmy w Simsy. Zapłodniłyśmy babkę i jak ciężarna weszła do wanny to już potem wyjść nie mogła :O Musiałyśmy wyjść z gry nie zapisując jej bo by zmarła...
|
Mi się ostatnio zdarzyło że facet w akademiku grał sobie na skrzypcach, a gdy kazałam mu przestać, poszedł do jakiejś facetki która właśnie grała na pianinie i wziął jej napiwek xD (yeah 25$ dla mnie xD ) Najdziwniejsze to to że nie grał na napiwki tylko po prostu ćwiczył. Wtedy aż tak bardzo nie zdziwiłabym się że bierze cudze napiwki xD
|
U mnie kazdy duch na jednej parceli ma w "chmurce" łóżko :o
Poza tym simowie często maja w "chmurkach" jakies gwiazdki, a dziecko miało jeszcze opcje "ochlap" z kałuza wody i tez chmurke z jakimis gwiazdkami niebieskimi :o Czy to mozliwe ze to błąd po tym jak usunelam kodem kałuże wody ktore porozlewal duch? :o |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:05. |