![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu
Ale na co jej torebka (skoro wprowadzili ją to niech będzie z niej jakis pożytek) :D
|
A ja mam pytanie co do celów życiowych simów.
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie są cele życiowe do wszystkich aspiracji? |
Cytat:
Np. Sim z aspiracją "tworzenie rodziny" zazwyczaj chce mieć 5 dzieci, albo 20 wnuków. Sim z aspiracją "bogactwa" chce zarobić 100 000 $ albo zdobyć szczyt jakiejś kariery. |
No ale mi chodzi o to jakie się trafiają przy danej aspiracji.
Bo chyba każda aspiracja ma własne cele życiowe |
Bjork Ci to dobrze napisała.
Ciągle są inne. |
No ale jest jakiś zbrór Celów dla danej aspiracji.
Ciągle trafiają się inne ale po jakimś czasie zaczną się powtarzać. Do każdej aspiracji podporządkowane jest pare, może parenaście Celów. Tylko aspiracja: Apetyt na smażony ser ma jeden cel życiowy. |
Podam ci przykładowe cele życiowe do danych aspiracji, oprócz pragnienia zdobycia szczytu jakiejś kariery.
Rodzina: Mieć 20 wnuków. Dożyć złotego jubileuszu. 6 dzieci się żeni. Mieć 10 dzieci. Romanse: Bara-bara z 20 różnymi simami. Pogoń za bogactwem: Osiągnąć szczyt 3 przedsiębiorstw (*wymaga WB ). Poszukiwanie przyjemności: Mieć 50 pierwszych randek. Popularność: Mieć 20 najlepszych przyjaciół. Nauka: Skończyć studia z wyróżnieniem (dla nastolatka). |
Dzięki
A jeśli będę miał jedną aspirację osiągnę cel życiowy i później zmienię na inną aspirację to nadal będę miał platynową aspirację czy będę musiał robić nowy cel życiowy? Zapomniałeś o jednej aspiracji Apetyt na smażony ser, jej jedyny cel życiowy który może się trafić to zjeść 200 tostów z serem :) |
Raz zdobyta platynowa aspiracja nie ucieka :)
|
Nie napisałam o Aspiracji Smażonego Sera, ponieważ sam zauważyłeś, że jest tylko jeden cel. Przypomniał mi się mój temat o celach życiowych, który kiedyś założyłam. Może Ci się przydać.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:10. |