TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

Simuś 17.08.2004 08:55

Dość nie zwykłe u mnie tak nie było. Zarabiam dość długo bo aż dwa dni żeby mieć stówe coś. A tak na mrginesie co wtedy pokazywałaś:Mumie. dusze małużeństwa czy magiczną burze(jakoś tak).

Królik 17.08.2004 20:01

Ja zawszę zarabiam na tej scenie tak samo, a to zdarzyło się pierwszy raz!!! ;)

Wisienka 22.08.2004 15:07

Cytat:

Originally posted by Nindë@Jan 23 2004, 07:46 PM
A u mnie sie zdazlo ze sim mial prace naukowca......No i jak przyjechal z pracy byl taki komunikat: Ze moj sim cos zrobil i wydrukowali to w gazecie i bylo napisane ze ta gazta wyplaca mu 100000000000 Tyle zeralbo i wiecej a potem bylo napisane ze gazeta oszukuje....BUUUU
Ja miałam dodatek randkę, no i oczywiście te poprzednie. Wkazdym razie gdy grałam to moja simka właśnie wychodziła z wanny, gdy zapisałam grę i z niej wyszłam. Przed zainstalowaniem kolejnego dodatku juz tam nie wchodziłam. Po zainstalowaniu dodatku zaczęłam tam grać i moja simka juz się nie ubrała. Chodziła nago (bez kratekjavascript:emoticon(':P'))do następnej kąpielijavascript:emoticon(':D').
A co do tego cytatu to tez mi się tak zdazyło i to perę razy.

Ania_13 24.08.2004 12:20

Straszliwie szybko to piszecie, ale wszystkie wydają się być dla mnie mormalne... Oprucz:
Cytat:

3. Mój sim poszedl kiedys do kibla, usiadl zaczal sr** czy szcz** i nagle z glebi klozetu slysze takie bulgotanie a potem taka woda turkusowa wylatuje,. zepchnela go z usiadki i on sie wywalil, mial ta piane we wlosach i zostawial takie smieszne slady na schodach i wszedzie gdzie poszedl.

4. Nie mylam sima przez 58 dni i mi zmarl z brudu!!

5. Kupilam moim simsom nową trampoline, kazałam im wypróbować, no to oki, stanela na niej........skoczyła i wskoczyła do kibla, normalnie glowe miala w kiblu i mi zniknela a potem wyszla z kibla za jakieś 12 godz.

5. Piata i ostatnia wiadomość very swieza: Zrobilam sobie dom w stylu ściaganym z internetu, a jak wlonczylam tryb życia to mi wsyzstko sie stalo niewidzialne a opni siadali w3 powietrzu , robili sobie kawe i widać bylo taylko filizanke.....

THX tym ktorzy dobrneli do konca moich nudnych opowiastek powiedzcie co o nich myslicie?? Wasze przeypadki są zaje*******

Ira 24.08.2004 14:13

Mi raz umarł z braku rozrywki, o wszystko dbalam, oprócz trozrywki. Skulił się i pisało ŚMIERĆ GŁODOWA, ale głód miał na zielono!

dona 30.08.2004 10:16

Nie wiem czy wam o tym pisałam..
THE SIMS GWIAZDA:zrobiłam babkę i z wielkim trudem zdobyłam 4.5 gwiazdki..więc grałam w tym filmie i ta babka tak na mnie nawszeszczała...ale patrze sie wyskakuje komunikat...i moja simka zdobyło ostatnie pół gwiazdki.
Dziwne nie...??

panna_x 30.08.2004 17:22

mi ostatnoi,jak grałam,to w takiej rodzince,co zrobiłam na potrzeby fotostory(parę fotek i już),i pierszego dnia,wieczorem,teleportowały się 2 śmierći!O jednej słyszałam,ale żeby 2???I tylko zapukały,a ja miałam nadzieję,że mi ułatwią zadanie i uśmiercą tą simke,co chciałam.Szkoda,że tylko zadzwoniły one do drzwi,i szybciutko uciekły...

Bloom11 31.08.2004 06:43

Mi się zdarzyło,że urodziło mi sie dziecko i pożniej przekształtowało sie w normalne i był obrazek żeby mozna było zmieniać simy np:matka i dziecko zeby połżyło sie spać a dziecko w tym obrazku było do góry nogami i jakieś szare dziwne co?? :wacko:

TOYOTA 31.08.2004 16:34

Ja kiedyś jeszcze w zwyklych simachgram gram zaprosiłam kilka znajomych noi kiedy ich już wyprosiłam oni nie wyszli z mojej działki tylko zostali przy końcach potem przyszło ich więcej (było simów gdzieś z 10) a ja i wypraszałam ale oni nie wychodzili spali na dworze a w dzień przchodzili do mnie jeść po kilku dniach przyszła do mojego sima policjantka i powiedziała że jak dalej będe przytrzymywać innych simów na mojej działce to bę będe musiała zapłacić grzywne w wysokości ***$ iluś tam! <_< <_< <_< dziwne co nie?

imported_tinka2004 01.09.2004 18:23

Pamietam ze simka kiedys (to bylo po pozaze) zaczela panikowac:) a ognia nie bylo juz a ona sie darla:) Moze chciala to dokonczyc? Chociaz to nie jest takie az bardzo dziwne;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:10.