![]() |
Dość nie zwykłe u mnie tak nie było. Zarabiam dość długo bo aż dwa dni żeby mieć stówe coś. A tak na mrginesie co wtedy pokazywałaś:Mumie. dusze małużeństwa czy magiczną burze(jakoś tak).
|
Ja zawszę zarabiam na tej scenie tak samo, a to zdarzyło się pierwszy raz!!! ;)
|
Cytat:
A co do tego cytatu to tez mi się tak zdazyło i to perę razy. |
Straszliwie szybko to piszecie, ale wszystkie wydają się być dla mnie mormalne... Oprucz:
Cytat:
|
Mi raz umarł z braku rozrywki, o wszystko dbalam, oprócz trozrywki. Skulił się i pisało ŚMIERĆ GŁODOWA, ale głód miał na zielono!
|
Nie wiem czy wam o tym pisałam..
THE SIMS GWIAZDA:zrobiłam babkę i z wielkim trudem zdobyłam 4.5 gwiazdki..więc grałam w tym filmie i ta babka tak na mnie nawszeszczała...ale patrze sie wyskakuje komunikat...i moja simka zdobyło ostatnie pół gwiazdki. Dziwne nie...?? |
mi ostatnoi,jak grałam,to w takiej rodzince,co zrobiłam na potrzeby fotostory(parę fotek i już),i pierszego dnia,wieczorem,teleportowały się 2 śmierći!O jednej słyszałam,ale żeby 2???I tylko zapukały,a ja miałam nadzieję,że mi ułatwią zadanie i uśmiercą tą simke,co chciałam.Szkoda,że tylko zadzwoniły one do drzwi,i szybciutko uciekły...
|
Mi się zdarzyło,że urodziło mi sie dziecko i pożniej przekształtowało sie w normalne i był obrazek żeby mozna było zmieniać simy np:matka i dziecko zeby połżyło sie spać a dziecko w tym obrazku było do góry nogami i jakieś szare dziwne co?? :wacko:
|
Ja kiedyś jeszcze w zwyklych simachgram gram zaprosiłam kilka znajomych noi kiedy ich już wyprosiłam oni nie wyszli z mojej działki tylko zostali przy końcach potem przyszło ich więcej (było simów gdzieś z 10) a ja i wypraszałam ale oni nie wychodzili spali na dworze a w dzień przchodzili do mnie jeść po kilku dniach przyszła do mojego sima policjantka i powiedziała że jak dalej będe przytrzymywać innych simów na mojej działce to bę będe musiała zapłacić grzywne w wysokości ***$ iluś tam! <_< <_< <_< dziwne co nie?
|
Pamietam ze simka kiedys (to bylo po pozaze) zaczela panikowac:) a ognia nie bylo juz a ona sie darla:) Moze chciala to dokonczyc? Chociaz to nie jest takie az bardzo dziwne;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:10. |