TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

Sherlock 07.06.2010 20:41

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Twórcy są przeciwnikami przemocy w grze?
Oj, chyba powątpiewam. Przecież niejeden sim jest na szaro w drzewach genealogicznych, i połowa z nich nie zginęła śmiercią naturalną...

Łezka 07.06.2010 20:46

Teraz mi się przypomniało...
Jak twórcy mogą być nie propagatorami przemocy i zabijania w grze? Jak przecież ogród (jeśli można tak to nazwać) Oliwki Widmo roi się od nagrobków, często rodziny, a czasami znajomych itd.

kotecek 07.06.2010 21:02

ok ok może i macie racje. A to mam takie pytanie czy według was Bella żyje czy nie ?

GaGasz 07.06.2010 22:16

Sorry że się wtrące ale ,Bella żyje bo jest kolorowa w drzewie,, jest usunięta z rodziny i możliwe że ustawiona jako miastowa która rzadko się pojawia. ; )
Nadal wątpie że była porwana u siebie o.O

Dastina 07.06.2010 22:18

Ale to było coś,że ona nie chciała gorących pocałunków z Donem i dopiero po tym została porwana.. chyba u niego ,bo do niego przyszła.. albo..
sama nie wiem

GaGasz 07.06.2010 22:21

No właśnie, ale według niektórych to fotomontaż ..(jeżeli chodzi o zdjecie)
no ale też jest we wspomnieniach

"4. Bella po powrocie od "zielonych" została przeniesiona do innego miasta (Dziwnowo), "
A skąd ten news? Gdyby napisali że do Werony też tak by było? Przecież nigdzie nie ma jakiegoś dowodu na potwierdzenie ; ] W zasadzie tu nie ma żadnych dowodów i zaczynają się domysły fanów . ; )

Dastina 07.06.2010 22:23

A co ze sledztwem na kwitnacych wzgorzach ?

nieten 08.06.2010 08:29

ta bella z dziwnowa może byc bellom z Miłowa mogli zmienic jej twarz kodem że niby kosmici jej coś zrobili

Gold_Chocolate 08.06.2010 14:29

tak,tak nieten a Bella , która przyszła do Blair to co ? Siostra bliźniaczka ? Ludzie zrozumcie raz na zawsze BELLA Z DZIWNOWA TO MARNA KOPIA.! I tu akuratnie są potwierdzające dowody... Co do KW .. mi się nadal zdaję , że to wszystko jest tam na wzór Miłowa i jest tam jakaś tajemnica może niekoniecznie związana z samą Bellą ale z tamtymi wydarzeniami. Choćby na simswikia pisze , że jest to miasto i rodzina wzorowana na Miłowie i Ćwirach. Uff. rozpisałam się :D

kotecek 08.06.2010 20:01

Cytat:

Napisał Gold_Chocolate (Post 1256940)
tak,tak nieten a Bella , która przyszła do Blair to co ? Siostra bliźniaczka ? Ludzie zrozumcie raz na zawsze BELLA Z DZIWNOWA TO MARNA KOPIA.! I tu akuratnie są potwierdzające dowody... Co do KW .. mi się nadal zdaję , że to wszystko jest tam na wzór Miłowa i jest tam jakaś tajemnica może niekoniecznie związana z samą Bellą ale z tamtymi wydarzeniami. Choćby na simswikia pisze , że jest to miasto i rodzina wzorowana na Miłowie i Ćwirach. Uff. rozpisałam się :D

Mnie także się wydaje, iż jest tam jakaś tajemnica :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:12.