![]() |
Cytat:
|
Mam info z MM
-- Nie ma jeszcze Zwierzaków.. Ale oni zawsze mówią ze będą w dzien premiery a i tak są wczesniej.. (ja tak mialem zawsze... INFO Z EMPIKU -- NIE MA :| |
Cytat:
P.S. - nie wiem czy ktos juz to pisal ale znalazlam kody do the sims 2 zwierzaki:) Kody do gry * * DeleteAllObjects [Doors/Windows/Stairs] - Usuwa wszystkie obiekty: Drzwi, Okna, Schody * DeleteAllWalls - Usuwa wszystkie ściany na parceli * DeleteAllHalfWalls - Usuwa wszystkie "półścianki" * DeleteAllFences - Usuwa wszystkie płoty/ogrodzenia * DeleteAllAwnings - Usuwa markizy * IndividualRoofSlopeAngle [15/75] - "Narzędzie" które pozwala ustalić pochyłość dachu * boolprop DisablePuppyKittenAging [true/false] - Włącza/Wyłącza starzenie się psów i kotów. * boolprop ControlPets [on/off] - Włącza/Wyłącza kontrolę nad zwierzęciem * boolprop ShowCatalogePFlags[true/false] - Uruchamia pokazywanie etykiet przy przedmiotach z którego dodatku pochodzi. jeszcze jedno xD Uliczne bójki Kto rządzi na danej ulicy? W nowym dodatku nie obędzie się także od ulicznych bójek naszych podopiecznych. Będą walczyć o panowanie na danej ulicy. Wygrać może tylko jeden. a co sie stanie jesli np. pies nalezacy do mojej simki przegra z jakims bezpanskim psem? bedzie musial sie wyniesc z domu czy co? |
mówimy przecie o tym samym MM szczecinskim :P ;P
|
Cytat:
och, jak ja kocham edytowac^^ nie wiem czy widzieliscie to -_-: wymagania sprzętowe: - Pentium III 800 MHz - 512 MB RAM - karta grafiki 32MB (GeForce 2 lub lepsza) - 3,5 GB wolnego miejsca na dysku - 3,5 gb?! to przeciez tyle co podstawowe @_@ - gra The Sims 2 |
Mnie trochę martwi karta graficzna, bo się nie znam a mam RADEON 9550 myślicie że będzie dobra? A procesor 2.66..
Wiecie coś już o tych ubrankach dla zwierzaczków?? |
Cytat:
|
a tak przy okazji to macie już?? ;)
Ja bym poszedł ale mam za daleko do MM wiec nie ide. Zostało tylko 4 dni wiec pewnie już są.. ehh/ Pocia weź zadzwon do MM w szczecinie.. ;P // Ja będe w okolicy dopiero w piątek to wtedy już kupie.. ale jakby ktoś mi powiedzial że już są to bym pojechał i kupił.. Bo tak na czarno to mi sie nie chce jechać.. :P |
Cytat:
krolik1995 - po prawej stornie na dole pisze ,,przy zamowieniu powyzej 100 zl dostawa do domu GRATIS'' :D |
Co tutaj tak cicho..?
A może macie już zwierzaki i nie chce wam sie pisać :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:26. |