TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30956)

pocia 15.10.2006 12:28

Cytat:

Napisał Anna_Lucia
Jak wczoraj byłam w Medii w Wawie to mówił facet, że 20 wychodzą.

niestety;/. a podobno w media markt zawsze sa przed premiera co nie? wiec moze jednak wyjda tego 18 pazdziernika^^. osobiscie zamowilam juz na empik.pl - odbior w empiku. mam tylko nadzieje, ze bede musiala czekac tylko tydzien, jak przy normalnych zamowieniach.

Baki 15.10.2006 15:57

Mam info z MM
-- Nie ma jeszcze Zwierzaków..
Ale oni zawsze mówią ze będą w dzien premiery a i tak są wczesniej.. (ja tak mialem zawsze...
INFO Z EMPIKU
-- NIE MA :|

pocia 15.10.2006 16:11

Cytat:

Napisał Baki
Mam info z MM
-- Nie ma jeszcze Zwierzaków..
Ale oni zawsze mówią ze będą w dzien premiery a i tak są wczesniej.. (ja tak mialem zawsze...
INFO Z EMPIKU
-- NIE MA :|

spoko u mnie w mm tez mowili, ze beda dopiero 20:/ w szczecinskim mm:)

P.S. - nie wiem czy ktos juz to pisal ale znalazlam kody do the sims 2 zwierzaki:)

Kody do gry

*
* DeleteAllObjects [Doors/Windows/Stairs] - Usuwa wszystkie obiekty: Drzwi, Okna, Schody
* DeleteAllWalls - Usuwa wszystkie ściany na parceli
* DeleteAllHalfWalls - Usuwa wszystkie "półścianki"
* DeleteAllFences - Usuwa wszystkie płoty/ogrodzenia
* DeleteAllAwnings - Usuwa markizy
* IndividualRoofSlopeAngle [15/75] - "Narzędzie" które pozwala ustalić pochyłość dachu
* boolprop DisablePuppyKittenAging [true/false] - Włącza/Wyłącza starzenie się psów i kotów.
* boolprop ControlPets [on/off] - Włącza/Wyłącza kontrolę nad zwierzęciem
* boolprop ShowCatalogePFlags[true/false] - Uruchamia pokazywanie etykiet przy przedmiotach z którego dodatku pochodzi.

jeszcze jedno xD

Uliczne bójki
Kto rządzi na danej ulicy? W nowym dodatku nie obędzie się także od ulicznych bójek naszych podopiecznych. Będą walczyć o panowanie na danej ulicy. Wygrać może tylko jeden.

a co sie stanie jesli np. pies nalezacy do mojej simki przegra z jakims bezpanskim psem? bedzie musial sie wyniesc z domu czy co?

Baki 15.10.2006 16:51

mówimy przecie o tym samym MM szczecinskim :P ;P

pocia 15.10.2006 18:07

Cytat:

Napisał Baki
mówimy przecie o tym samym MM szczecinskim :P ;P

aha^^ to spox xD nastepnym razem nie bede musiala dzwonic^^

och, jak ja kocham edytowac^^
nie wiem czy widzieliscie to -_-:

wymagania sprzętowe:
- Pentium III 800 MHz
- 512 MB RAM
- karta grafiki 32MB (GeForce 2 lub lepsza)
- 3,5 GB wolnego miejsca na dysku - 3,5 gb?! to przeciez tyle co podstawowe @_@
- gra The Sims 2

Kelly 15.10.2006 18:28

Mnie trochę martwi karta graficzna, bo się nie znam a mam RADEON 9550 myślicie że będzie dobra? A procesor 2.66..
Wiecie coś już o tych ubrankach dla zwierzaczków??

krolik1995 15.10.2006 19:34

Cytat:

Napisał pocia
P.S. chce zamówić 2 sztuki tej gry na empik.pl, zeby mi przyslali, tylko czy wiecie, czy wysylaja w dniu premiery, czy od razu? bo dostawa gratis^^
Ja byłam na www.empik.pl ale tam nie ma napisane że dostawa gratis. Bo tak to bym sobie zamówiła. :D

Baki 16.10.2006 12:43

a tak przy okazji to macie już?? ;)
Ja bym poszedł ale mam za daleko do MM wiec nie ide.
Zostało tylko 4 dni wiec pewnie już są.. ehh/
Pocia weź zadzwon do MM w szczecinie.. ;P

// Ja będe w okolicy dopiero w piątek to wtedy już kupie.. ale jakby ktoś mi powiedzial że już są to bym pojechał i kupił.. Bo tak na czarno to mi sie nie chce jechać.. :P

pocia 16.10.2006 15:24

Cytat:

Napisał Baki
a tak przy okazji to macie już?? ;)
Ja bym poszedł ale mam za daleko do MM wiec nie ide.
Zostało tylko 4 dni wiec pewnie już są.. ehh/
Pocia weź zadzwon do MM w szczecinie.. ;P

// Ja będe w okolicy dopiero w piątek to wtedy już kupie.. ale jakby ktoś mi powiedzial że już są to bym pojechał i kupił.. Bo tak na czarno to mi sie nie chce jechać.. :P

jutro rano zadzwonie xD. wiec jutro po poludniu lub wieczorem bedziesz mial odp:). teraz nie mam kasyna komorce, a z domowego nie bede dzwonic bo zaraz zaczna - gdzie ty tak ciagle wydzwaniasz? przeciez mowili, ze jeszcze nie maja... itp xD.

krolik1995 - po prawej stornie na dole pisze ,,przy zamowieniu powyzej 100 zl dostawa do domu GRATIS'' :D

Baki 16.10.2006 17:46

Co tutaj tak cicho..?
A może macie już zwierzaki i nie chce wam sie pisać :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:26.