TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Osiedlowe Życie - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46252)

Björk 11.05.2009 19:12

Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

Wiem :D Raz też na to wpadłam, że się usuwa cały folder EA Games przy odinstalowaniu ostatniego dodatku. A wystarczy mu wtedy na chwilkę zmienić nazwę ;) Ale mądry człowiek po szkodzie...

@ up - poczytaj dział - jest tego mnóstwo.

aluminium. 12.05.2009 12:52

Mam dobrą wiadomość :)
Po włączeniu BodyShopa odzyskał się...niestety pusty :(

PS Panda- nawet jak wpiszesz w google "TS2 OŻ" to będziesz mieć tego dużo. Również polecam ten dział to przejrzenia ;)

kavala 15.05.2009 15:07

To chyba w tym dodatku dochodzi opcja wieszania obrazków na różnej wysokości. W instrukcji pisze, że trzeba nacisnąć bodaj shift i ń lub ć. O co chodzi z tym ń?

ultraviolence 15.05.2009 15:11

Cytat:

Napisał kavala (Post 1022105)
To chyba w tym dodatku dochodzi opcja wieszania obrazków na różnej wysokości. W instrukcji pisze, że trzeba nacisnąć bodaj shift i ń lub ć. O co chodzi z tym ń?

Tak, w tym. Aby wieszać obrazy na różnej wysokości, wciskasz na klawiaturze "[" i "]", a nie żadne literki :)

Mermaid_ 15.05.2009 22:17

Cytat:

Napisał helena (Post 1022114)
Tak, w tym. Aby wieszać obrazy na różnej wysokości, wciskasz na klawiaturze "[" i "]", a nie żadne literki :)

No właśnie, chciałam się o to zapytać ;)). A to czemu w instrukcji jest błędnie? Złe tłumaczenie czy po prostu błąd? :)

Chloé 17.05.2009 15:35

Mam problem z umiejętością zabezpieczeń pożarowych a raczej z jej brakiem - simy panikują przy pożarze nawet gdy nauczą się tej umiejętności. Każdy sim to opanowywuje a i tak zawsze jest tak samo. Co moge zrobić?

Beep 17.05.2009 19:06

U mnie tak samo jak u Bindi. To chyba ściema z tym niepanikowaniem i tyle.

Chryzantem Złocisty 17.05.2009 19:23

również mam to samo co Beep i Bindi.
Dlatego już ich tego nie uczę,a w przypadku pożaru każę im biec jak najdalej od ognia,żeby nie stali i panikowali.
Swoją drogą,taka reakcja simów jest dziwaczna.Powinny brać nogi za pas i uciekać,a nie gapić się na ogień i drzeć się wniebogłosy jakby to miało ugasić pożar.

Björk 17.05.2009 19:27

A u mnie ta opcja działa prawidłowo.
Gdy się coś zapali simowie, którzy nauczyli się "ochrony przeciwpożarowej" wybiegają na podwórko i tam czekają, aż przyjedzie straż pożarna.
Polecam zainstalować łatkę. Tylko tą, która teraz jest na stronie, bo wyszły dwie.

Emilka_xD333 21.05.2009 11:26

A wiecie czemu u mnie wszystkie fryzury i ubrania które przyszły kiedy zainstalowałam OŻ są w wielkich czarnych literach i białym tłem? Proszę o odpowiedź!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:53.