![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Czy można mieszać dodatki? Mam już Wymarzone Pdróże, a jeśli chciałabym np. Po Zmroku, to czy mogę pojechać jakimś Simem z Bridgeport na wakacje, czy tak się nie da. Liczę na szybką odpowiedź.
|
Tak, można.
|
A ja mam takie pytanie...
Gdzieś znalazłem w necie zdjęcie jakiejś smoczej roślinyrośliny :D. Jakie plony ona wydaje? Gdzie można znaleźć nasiono do tej rośliny? A może to zwykły fake? Pozdrawiam. Jak było to pytanie to przepraszam. |
To chyba fake, bo nigdy się z tym nie spotkałam... Ale jeśli to nie fake, to niech ktoś coś o tym napisze :D
|
Piszę w tym temacie, żeby nowego nie zakładać. Otóż mam problem z podróżowaniem. Moja simka wyjeżdża na wakacje do Chin, wszystko sie wczytuje, całe miasto, ale simki nie ma. Większość opcji na panelu jest nieaktywna, nie pojawia się także miniaturka simki. Podczas edycji miasta na samej górze nie wyświetla się napis 'Powróć do rodziny' tylko 'Powróć do Ustawień gry'. Kiedy wybiorę tę opcję wyświetla się takie okienko jak przy zmianie rodziny i mogę wybrać jakąś z Francji. Nie sprawdzałem jak jest z innymi miastami. Ktoś wie jak to rozwiązać?
|
Gingerds-również miałam problem z wakacjami i to chyba nawet podobny.
Ja stworzyłam nową grę,wybrałam jakąś tam rodzinę,pojechałam ją na wakacje w miejsce,gdzie miałam problem w 'mojej' grze,szybko wróciłam (to wszystko po to,by utworzył mi się plik tej okolicy w Moich Dokumentach),potem skopiowałam tenże plik (Moje Dok. -> EA -> Saves -> [folder nowego zapisu] -> [plik z nazwą miejsca,np. China_xxxxx]) i wkleiłam do folderu z 'moim' zapisem,tak,aby się zamieniły. :) |
Rainbow - dziękuję, dziękuję :> Zaraz spróbuję i napiszę jak poszło :]
|
Ja mam takie pytanie, które mnie strasznie nurtuje. Grałam rodziną Ćwir, a kilka pokoleń potem miałam rodzinę złożoną z Jamesa (ojciec), Lily (matki), i dzieci: rodzonego Harry'ego i adoptowaną Opal. Kidy Harry wyprowadził się z domu, Ćwirom urodziły się Trojaczki, pierwszy raz w grze. Kidy dziewczyny podrosły, i były pełnoletnie, postanowiłam pojechać z nimi do Champs Les Sims. Po przyjeździe nie miałam już ani Trojaczek, ani żadnych interakcji. Po prostu zniknęły. Co mam z tym zrobić?
|
To pewnie błąd grze spróbuj ściągnąć jakąś aktualizacje
To teraz ja. Oto moje pytanie: gdzie jest grobowiec pustynnego oceanu |
Wejdź w tryb miasta,żeby patrzeć gdzie co jest i będzie pewnie gwiazdka.Jeśli chodzi o misje z reliktem życia to w Piramidzie Niebios chyba.Wiem,że to może nie ten temat,ale mam problem.Wyjechałem na wakacje do Chin na 8 dni.Gdy przyjechała tam,simka była tak jakby niewidzialna.Gdy coś wspominała,wyglądało jak by była pod ziemią.Nie wiem co mam robić.Pomocy !
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:36. |