![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
a co fajnego daje ten mod?
|
Wszystko... Nauka umiejętności, edycja Sima w CAS, uczenie wszystkich przepisów i nut na instrumenty. Ale nie tylko, możesz nimi wskrzeszać Simy, no mnóstwo rzeczy, nie sposób wszystkiego wymienić.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mój lokaj też olewa ogród.
Najwyraźniej wszyscy za mało im płacimy. |
Cytat:
Mam pytanko : jak skutecznie uśmiercać simów? |
Mój ulubiony temat. ;x
Kod testingcheatsenables i kilkakrotne wywoływanie zmiany wieku -> nienaturalna śmierć naturalna. Nieszczęśliwy wypadek podczas gaszenia pożaru. (Duch czerwony.) Topienie w basenie (w trójce cwaniaki już wychodzą bez drabinki :( ) (Duch potem jest niebieski.) Zagłodzenie- po prostu nie dajesz mu nic zjeść. (Duch przezroczysty i lubi nawiedzać lodówki.) Porażenie prądem- jak coś się zepsuje, idziesz to naprawiać. Jeżeli masz pecha sim nie zginie, bo albo skutecznie przywróci danej rzeczy sprawność, albo go przysmali i skończy w wannie.) (duszek żółciutki niczym żółteczko z jajeczka ^.^ . ) Zawał- Jak Twój sim jest strachliwy, wypuść go na cmentarz, zobaczy kilku martwych towarzyszy niedoli, w akcie rozpaczy złapie się za nadgarstek i możesz wysyłać rodzinie powiadomienia o pogrzebie. (Duch różowy.) Były jeszcze muchy, satelita, grad, piorun, ale to chyba jest tylko w drugiej części. Czas to wypróbować. :] |
Nie jestem pewna, ale chyba w trzeciej części jest możliwa też choroba sima, mnie się to jeszcze nie zdarzyło, ale wszystko przede mną.
|
Cytat:
Apropos tej twojej ulubionej metody - moja też :D Kolejne pytanie : czy jeśli celebryta (taki na maxa) zostanie ukąszony, to jest to zaliczane jako wpadka? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:08. |