![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
jeszcze nie ma bo ten dodatek ma wyjść dopiero w październiku wiec, tak jak pisałam koniec sierpnia powinny się pojawiać informacje i zdjęcia.
|
Jest wideo, ale EA w jego temacie nic nie powiedziało.
|
Myśleli, że wystarczy skasować filmik z youtube i gracze przestaną myśleć o zwierzakach. Z jednej strony, to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby ten trailer wypłynął celowo, ale z drugiej, to zrobili sobie niedźwiedzią przysługę. Teraz ludzie dużo o tym piszą na forach i interesują się każdym detalem trailera... Ale do października (czy kiedy to ma wyjść), zapał opadnie. Ja i tak to kupię, bo raz, że chcę mieć zwierzaki w Simsach, a dwa, kolekcjonuję Simsy.
|
Aniu dokładnie też tak mam - kolekcjonuję Simsy, a poza tym uwielbiam dodatek Zwierzaki i fajnie, jeśli będzie tak jak pokazują, że będzie można wychodzić na dłuższe spacery i będzie to widoczne normalnie :) jednak ja cały czas czekam także na cztery pory roku oraz na studiach :)
|
Tak ja kupie ten dodatek bo w the sims 2 miałam zwierzaki i teraz sobie nie wyobrażam żeby moje simy nie miały psa czy kota.
|
Ja to tam wyczekuję tylko "zwierzaków" i coś typu "cztery pory roku"... Ale zastanawiam się, jak te "cpr" będzie wyglądać w trójce . :>
|
tak ja sie zastanawiam czy psy będą miały budy ;). Sądzę że po zwierzakach powinny wyjść Cpr.
|
Ja myślę że cpr. będzie może latem [nastepnym] 2012.Bo po zwierzakach pewnie jakies akcesorie wyjda a potem dodatek itd.
|
no tak, pewnie tak będzie ze będą akcesoria i kolejny dodatek tak jest zawsze. ale jak na razie to nam pozostało tylko czekać aż ukaże się więcej informacji o dodatku. A informacje pewnie ukażą się w sierpniu.
|
Ja chce premiere zwierzaków 1 czerwca chociaż na pokolenia też czekam, lecz jednak za Zwierzaki dalbym sie pokroić ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:55. |