TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

Searle 13.07.2011 07:44

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał Chatoyant (Post 1416303)
Normalnie zostają w domu, ale ja podczas wieczoru kawalerskiego pannę młodą wysłałam na wszelkie możliwe zabiegi w SPA, tak samo zresztą zrobiłam z panem młodym podczas panieńskiego :P

U mnie jest podobnie: Spa albo idą na kursy do miasta.

simswerka 13.07.2011 11:20

Hmm, nie wiem o co chodzi. Wprowadziłam Simkę Natalię do mieszkania swojego chłopaka, który mieszka z rodzicami i z siostrą niemowlakiem. Oczywiście za Natalie przyszedł WP, ale zamieniony już w człowieka, jednak nadal widoczny tylko dla niej. Kiedy Natalie jadła sushi w kolejce ciągle wyświetlało jej się 'przytul' ze swoją WP. Cały czas skreślałam. Rodzice weszli do kuchni i w chmurkach mieli przekreśloną twarz Natalie. Nagle wszyscy członkowie rodziny (oprócz Natalie i jej chłopaka) mają nastrójnik "Świadek zdrady". Napisane jest tam "To bardzo przybijające doświadczenie, gdy jest się świadkiem zdrady popełnionej przez ukochaną osobę. (Zdradzone uczucia)". O CO CHODZI??
edit:
O, a teraz obudził sie chłopak Natalie i ma nastrójnik Zdradzony. Dodatkowo poszła plota, że Natalie oszukiwała w jakiejś grze (ma 2 gwiazdkę osobistości)... a teraz Natalie go przeprasza, daje mu kwiaty i nic!

Kalia 13.07.2011 11:25

Po prostu zdradziła swojego chłopaka z Wp:D
Inni to widzieli to i chłopak się dowiedział a z oszukiwaniem w grze to chyba chodzi oto że go zdradziła
Na początek spróbuj usunąć ten nastrójnik idąc do ratusza
I taka ciekawostka dzieci wp też są wymyślonymi przyjaciółmi

simswerka 13.07.2011 11:28

no ale właśnie chodzi o to, że Natalie nie przytuliła się z WP, w dodatku jej WP to dziewczyna. reputacja oszust, czegoś takiego jeszcze nie miałam!

Kalia 13.07.2011 11:34

Próbowała ją przutulić a to też się niestety liczy teraz jeśli chcesz żeby była z chłopakiem poczekaj aż zniknie nastrójnik zdradzony i spróbuj go przeprosić ale będziesz miała problem z reputacją oszustka

simswerka 13.07.2011 11:35

zajrzałam w wspomnienia chłopaka Natalie i miał wspomnienie "przyłapałem Natalie na zdradzie" i zdjecie łózka ale niestety nie moge dopatrzeć kto tam jest, tym bardziej, ze kiedy to wszystko się zaczęło to Natalie nie było w łózku, tylko jej chłopak.

simswerka 13.07.2011 11:36

Cytat:

Napisał simswerka (Post 1416609)
zajrzałam w wspomnienia chłopaka Natalie i miał wspomnienie "przyłapałem Natalie na zdradzie" i zdjecie łózka ale niestety nie moge dopatrzeć kto tam jest, tym bardziej, ze kiedy to wszystko się zaczęło to Natalie nie było w łózku, tylko jej chłopak.

edit: znowu to samo! kiedy Natalie je, jej WP ciągle chce się z nią przytulać!
:O jak się pozbyć tego okropnego WP ?? :(

anie_1981 13.07.2011 11:42

Jak pójdzie spać to WP zmieni się znowu w lalkę. Schowaj go wtedy do wyposażenia dziewczyny, a gad się więcej nie pojawi...

simswerka 13.07.2011 11:44

ale ona jest już młodym dorosłym i jest człowiek widocznym tylko dla mojej simki i nie zamienia się w lalkę już :( pokłóciła się z WP ale ona ciągle łazi na Natalie

nmin 13.07.2011 12:41

Ja potraktowałabym ją Nraasem, żeby całkowicie zniknęła, ale można to też załatwić testingiem. Wpisujesz "testingcheatsenabled true", klikasz z Shiftem na WP i dodajesz do aktywnej rodziny - powinno się udać, tak robiłam u siebie i było ok, WP w postaci człowieka dołączył do rodziny. Jak już będzie sterowalna, to ją wyprowadź, a jeszcze lepiej umieść w schowku i skasuj, żeby przestała istnieć.
Z tym samym kodem usuniesz nastrójnik "zdradzony" i poprawisz relacje Natalie z chłopakiem i jego rodziną.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:43.