![]()  | 

Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. 

ona ma racje nawet już zarejestrowała grę.. 
	Ale zazdroszczę :( Czekam na fotki i relacje.. A szczególnie, jak Ci się uda na zdjęcie tyłu opakowania, mam słabość do tyłów okładek dodatków  | 

proszę bardzo, tył okładki 
	http://img194.imageshack.us/img194/2739/img1257ny.jpg  | 

Fajnie masz. Mi już entuzjazm Simsowy opadł na tyle, że spokojnie i bez nerwów poczekam na swoją grę. Merlin w miarę sprawnie wysyła, także mogę mieć grę, o dziwo, w dniu premiery... Może się powtarzam, ale w dwójce nie byłam jakąś mega-fanką pogody. Zobaczymy co też EA Games sknocili tym razem... :P 
	 | 

Ach baardzo dziękuję :D 
	WYGLĄDA ŚLICZNIE :d Zapewne pierwsze zdjęcie tyłu okładki w sieci :) Jak dobrze widzę, wymagania na okładce takie same.. Wiem, wiem było podane że się nie zmieniają, ale ja jestem przewrażliwiona ..  | 

Lady88 też bym tak chciała. Ale dopiero 15 uda mi się zdobyć grę. Chyba jednak pojadę do Saturna po grę. Czekam na fotki. 
	@Admini już czas na dział Ja nawet nie gram już tylko czekam na CPR .Tylko robię simke już ktorystam dzień.  | 

jednak zanim cokolwiek wam pokażę, czeka mnie reinstalka simów ;/ to samo było z NZŚ, bo pojawia się komunikat, że program przestał działać... eh 
	 | 

Lady88 - może masz nieaktualne wersje modów? 
	 | 

miałam no mosaic i nraas w wersji 1.42 ale nawet jak je wywaliłam,to dalej to samo. nie mam innych modów wprowadzających zmiany w grze tak jak te dwa wyżej wymienione. reinstaluję... 
	 | 

To ja czekam na fotki! :) 
	Można już składać zamówienia co do tematyki takowych? :D:D:P  | 

Lady88 - skąd masz?! :O 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:35. |