![]() |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
O, dziękuję bardzo! Dodałabym ci reputację, ale
Cytat:
|
Dodano, hmm jak to nazwać, podregulamin (tak jak konta/nicki, postowanie, itp) reputacji, a w Postowanie zmieniono maksymalną wielkość obrazka (pkt 9). Taki spis aktualizacji to dobry pomysł, zajmę się tym jak usiądę przed kompa :)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak masz problem z gifem: 1. Otwierasz photoshopa (nie wierzę, że nie masz, ale jak nie masz to poproś o zmniejszenie w offtopie, na pewno ktoś zrobi) 2. Otwierasz gifa 3. Zmniejszasz rozmiar (nie obszar roboczy) 4. Nie waż się tykać czegokolwiek w osi czasu 5. Import do internetu do formatu GIF. Jeśli nie ma tam przeźroczystych rzeczy to nic nie zmieniaj w ustawieniach i będzie dobrze. |
Nie mam chyba dostępu do działów administracji(jeśli jakieś są :P ), więc napiszę to tutaj.
UWAGA: zmieniłem sposób wprowadzania newsów na górze strony(ten poruszający się tekst). Jako że teraz mamy dwa skiny postanowiłem zrobić wtyczkę, w której wprowadza się tekst, a ten automatycznie pojawia się na obu skinach. Dostęp do tej wtyczki idzie przez: ACP/Wtyczki i produkty/Zarządzaj Wtyczkami. Nazwa wtyczki to(jak oryginalnie) "newsy na gorze strony". No i teraz pytanie do adminów: macie wy w ogóle dostęp do wtyczek? Żeby się nie okazało, że zrobiłem "ułatwienie", które jest tylko dla mnie, Apo i Bjork. :P No i oczywiście pytanie, czy wszystkim pokazują się te newsy na górze strony. Bo to też ważne. :D |
kl, posłuchaj Hefalumpa w gatkach
caput mortuum xD kiedyś jeden taki chciał to przetestować. Nie żyje. |
Szlachcic, mamy dostęp :)
up, zmieniłam nick? :D |
lol, spojrzałem tylko na kolor nicka bez czytania ;P
|
Cytat:
Cytat:
Mnie ta biel osobiście nie razi w oczy (ani tym bardziej szarość), po prostu uważam, że dodanie jakiegoś subtelnego koloru/delikatnego obrazka w tle czy w postach może cały skin "zebrać do kupy", zwiększyć jego estetykę, połączyć jak majonez w sałatce i nadać mu charakteru i życia. Nie wiem jak daleko sięgają możliwości, które macie bez panelu, ale to taka niewinna sugestia, by w pełni wykorzystać potencjał kodowania, jaki zaprezentował nam Szlachcic ^.^ W tej chwili jest super, ale zawsze może być jeszcze bardziej super. Te kryształki są genialne btw :D |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:26. |