TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Chwalisława 27.09.2014 18:33

Odp: Forumowa Mafia IV

Cytat:

Napisał Skromny Pan Mroczności (Post 1834341)
Teraz moje oczy kierują się w stronę Chwalisławy, na którą to oddałem swój głos.

Cytat:

Napisał Diana (Post 1834343)
- Chwalisława. Powód jak wyżej + to, co wcześniej pisał Mroczny w temacie.

No ale dlaczego na mnie!? :)

mystically_mad 27.09.2014 18:37

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1834346)
Jeszcze mystically podejrzewam, po prostu jej posty są dziwne i podejrzane.

Przepraszam bardzo, ale w czym dziwne i podejrzane bo Cię nie rozumiem.
Jestem mieszkańcem, mafiozem i cattanim. 3w1!

Cytryśnia 27.09.2014 18:37

Ciastku, ja już mówiłam - nie siedzę tu cały dzień i nie piszę teorii spiskowych rodem z mody na sukces. Aktualnie mam bardziej interesujące mnie (a wcale nie pożyteczniejsze :D) zajęcie. Wchodzę przeważnie na egzekucje, przeglądam też trochę w ciągu dnia, żeby zobaczyć jak gra przebiega, bo po prostu uwielbiam wszelkie konkursy na forum. Ale ta gra jest trudna .___.

Co do moich typów , to sądzę, że ktoś z kaczek, chwalisław i innych lodzików. To kółeczko wzajemnej adoracji, nie wykoluczone, że któremuś z nich się poszczęściło. A z drugiej strony wykluczyłabym ich po wczorajszym zabójstwie Aty. Może Ciastek - na początku zachowuje się jak mafioz, nawet za bardzo jak mafioz, więc odrzucamy tezę, ze jest mafiozem, bo to zbyt oczywiste, a on nas po cichu zabija. Poza tym posty Luny wydają mi się dosć sztuczne, jak zauważyła Diana. I może LP, zwykle jest bardziej aktywny.

@down: no to czytaj dalszą częśc posta, napisałem te przemyślenia na bieżąco :D

Lubie 27.09.2014 18:40

Cytat:

Napisał Ktoś (Post 1834351)
Co do moich typów , to sądzę, że ktoś z kaczek, chwalisław i innych lodzików. To kółeczko wzajemnej adoracji, nie wykoluczone, że któremuś z nich się poszczęściło.

No tak, zabilibyśmy Agatę. <3 gdybym był w mafii, nigdy bym jej nie zabił ani nie pozwoliłbym na jej zabicie.

Pink Panther 27.09.2014 18:41

Cytat:

Napisał kontrowersyjna kaczuszka (Post 1834353)
No tak, zabilibyśmy Agatę. <3 gdybym był w mafii, nigdy bym jej nie zabił ani nie pozwoliłbym na jej zabicie.
A może to taki sposób, żeby Was nie podejrzewano? ;P Wiesz, mafia nie ma skrupułów... :P

Lubie 27.09.2014 18:43

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1834354)
A może to taki sposób, żeby Was nie podejrzewano? ;P Wiesz, mafia nie ma skrupułów... :P

są rzeczy ważne i ważniejsze :)

Luna 27.09.2014 18:44

Nie będę się bronić, bo jak mam potwierdzić, że jestem niewinna jeśli wy mówicie inaczej?;)
Oskarżam tylko dlatego, że nie wiem do czego innego może służyć ten temat.Chyba nie do popijania biosoczków :P

Mroczny Pan Skromności 27.09.2014 18:44

Chwalisławo:
Tutaj post z wczoraj z tłumaczeniem - KLIK
tutaj wypowiedź sprzed kilku dni, do której odnoszę się we wczorajszym poście - KLIK

Lubie 27.09.2014 18:47

Cytat:

Napisał Luna (Post 1834356)
Nie będę się bronić, bo jak mam potwierdzić, że jestem niewinna jeśli wy mówicie inaczej?;)
Oskarżam tylko dlatego, że nie wiem do czego innego może służyć ten temat.Chyba nie do popijania biosoczków :P

po prostu jest w Twoich postach coś takiego, że mnie to przekonuje do Twojego mafiostwa.

LepkiePaluszki23 27.09.2014 18:48

Nie udzielam się zbytnio w fm, bo jak ktoś wie lub nie to byłem w szpitalu z wyrostkiem robaczkowym. Potem w domu z 2 tygodnie siedzenia i mam teraz dużo zaległości. Przepisywanie zeszytów itp. Forum mam włączone i od czasu do czasu zajrzę.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:55.