TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne zdarzenia :D (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=8523)

Númenessë 23.06.2008 10:11

Odp: Dziwne zdarzenia :D

Ja za to miałam niedawno szokujące zdarzenie.Simka z 4 roku aktorstwa czekała na taksówkę do butików akademickich. Wyszła na dwór, szła już do taxi, nie wpatrywała się w niebo, a tu satelita jej na łeb spada.

samantha10 24.06.2008 12:34

Cytat:

Napisał rainne (Post 242101)
typowy błąd w grze :)
może to nie jest dziwne wydarzenie, ale mnie zdziwiło :P kiedy dwójka moich Simów się pobrała i zakończylo się wesele, para zaczęła biec do właśnie nadjeżdżającej limuzyny. I byli poza domem aż paski wszystkich wskaźników nie były zaspokojone na maxa na zielono :)
Inne dziwne zdarzenie - zauważyliście jak dzieci bawią się swoimi misiami? Skąd w nich tyle agresji....

Mam pytanie skąd masz limuzyne ?? do jakiej jest ona wersji simów ??

adik001 24.06.2008 14:17

Cytat:

Napisał samantha10 (Post 808811)
Mam pytanie skąd masz limuzyne ?? do jakiej jest ona wersji simów ??

Jest od podstawy i przyjeżdża po udanym weselu.

mossqa 24.06.2008 15:10

Odp: Czy moge to odwrócić?

Cytat:

Napisał Angeo (Post 234235)
A więc kolejne z moich pytań ;)
Moja simka całowała się z jakimś faciem (mając męża) akurat wrócił z pracy i w biegł do pokoju zerwał z moją simka i się wyprowadził, od tak... Nie zapisałam gry ale i tak to nie pomogło. Dalej jest w kontaktach mojej simki ale nie ma go w spisie telefonu ani na czacie komputerowym. Czy znajdę go odwiedzając parcele publiczną?

ja też tak miałam, tym samym straciłam simkę:(

Hermione 02.07.2008 15:31

No hej!
Mowiliscie cos o spadaniu potrzeb na zero...
Probowaliscie kod "boolprop testingCheatsenabled true" (bez ") ?
Wlaczcie go w okolicy i wejdzcie potem do rodziny.
Jak spadnie jakas potrzeba,to z nacisnietym klawiszem Shift wciagnijcie potrzebe na gore.
Jak kilka potrzeb jest nieokey,to z nacisnietym klawiszem Shift na skrzynke pocztowa i wybierz MakeAll Happy.Zalatwione! :)

Hefalump 12.07.2008 08:58

U mnie facet osiagnł szczyt kariery Armia i jest już emerytem.Fajna ta rodzinka.

boja!tanczyc!

ewcias1 13.07.2008 21:13

A ja proszę o opmoc w tym dziwnym zdarzeniu. Dwa razy z rzędu trafiło mi się tak, że przypadkowo któreś z moich simów położyło niemowlę na ziemi i od tej pory żadne z nich kompletnie nie reaguje na dziecko (mimo moich usilnych prób), zatrudniłam nianie i to samo, jakby dziecka wogóle nie było. Proszę pomóżcie, bo już jedno dziecko opieka mi zabrała.

shiyo 14.07.2008 09:02

kiedyś miałam coś takiego,że moja simka poszła się kąpać ^^.
rozebrała się i wgl. wykąpała a potem przebrała się w ubranie codzienne tylko,że te ubranie codzienne nie miała na sobie to znaczy widać było samą głowę a reszta ciałka tak jak by się rozpłyneła ;D
hehe.

simomaniaczka33 14.07.2008 09:13

W Dziwnowie Ofelia Zmrok poprosiła o rękę Janka Kowala. :0

Kitten 14.07.2008 21:20

Cytat:

Napisał ewcias1 (Post 822620)
A ja proszę o opmoc w tym dziwnym zdarzeniu. Dwa razy z rzędu trafiło mi się tak, że przypadkowo któreś z moich simów położyło niemowlę na ziemi i od tej pory żadne z nich kompletnie nie reaguje na dziecko (mimo moich usilnych prób), zatrudniłam nianie i to samo, jakby dziecka wogóle nie było. Proszę pomóżcie, bo już jedno dziecko opieka mi zabrała.

Miałam tak samo. I zazwyczaj wtedy zapisywałam grę i wczytywałam od nowa. Zadziałało. Może też spróbuj? ;)

A u mnie jest tak, że jak niemowlaka, który smierdzi, przynosze do tortu to simowie odkładają go na ziemie < jak już zdmuchnął świeczki > i nie chce dorosnąć. I trzeba go myć i dopiero robic mu urodziny. xD < może ktoś ma tak samo? xD >

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:25.