![]() |
Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?
Najnowsze info :P Balbina i Marysia postanowiły z nudów pójść raz na imprezę, na której niefortunnie zakochały się w tym samym facecie, Donie! :P Marysia zobaczyła jak Balbina się z nim całuje, znienawidziły się, Maryśka się wyprowadziła Marzycieli (bo w międzyczasie zaprzyjaźniła się z Darkiem i Kasandrą :P) i żyją tam sobie, Kasandra jest w drugiej ciąży z Darkiem, za pierwszym razem wyszedł chłopczyk, któremu na imię Urlich. xD
Kaśka i Daniel nie są już razem, bo jak Daniel wrócił z pracy, to nieopatrznie poszedł to łazienki i zastał tam Kaśkę z ich nowym sprzątaczem. :P To nie było specjalnie, chciałam, żeby byli szczęśliwą rodzinką. :( Jednak laska nadal z nimi mieszka, tylko śpi w pokoju Lilki, która uciekła. |
U mnie w Miłowie: Nina jest żoną Dona i jest w 2 ciąży tym razem mnogiej . Mają syna w wieku szkolnym . Dina jest żona Mortimera i urodziła mu bliźniaki natomiast, Kasandra jest w ciąży z Dariuszem Marzycielem nie są jeszcze małżeństwem na razie są tylko zaręczeni. W kwitnących wzgórzach zaś mój sim po ukończeniu studiów wziął ślub z byłą żoną pana Łopatki i mają obecnie już 4 dzieci 2 w wieku szkolnym i 2 w wieku małych dzieci ale jej nowy mąż jest w ciąży i urodzi najprawdopodobniej bliźniaki kosmitów oczywiście ;). Córkę Pana łopatki wysłałam na studia z jakimś innym simem i obecnie są zaręczeni. Pana Łopatkę wzięłam i chajtnęłam z miastowa której zmieniłam wygląd i obecnie mają 4 dzieci: 2 normalnych chłopca i dziewczynkę i 2 kosmitów dwóch chłopców. Obie rodzinki mieszkają w domach które dla nich wybudowałam. Grałam jeszcze trochę rodzina zielonka i tam ta simkę która była simoroślą zamieniłam z powrotem w normalnego sima. Jej córkę też jak będzie dorosła zamienię w normalnego sima i przeprowadzę cała rodzinkę na inną parcelę i wybuduje im domek. No to na razie u mnie tyle się dzieje w rodzinkach twórców gry.
Miłowo: Obecnie Dina i Mortimer nie żyją . Mortimer umarł ze starości natomiast Dina przeprowadziła się, do nowego , większego domu wraz ze swoimi córkami oczywiście schowałam jej do plecaka nagrobki. W nowym domu urodziła 3 dziecko bo zaszła w 2 ciążę z Mortimerem zanim on umarł. Dziewczynki podrosły do wieku szkolnego . Dina zaczęła sobie szukać nowego męża i jak zaprosiła swojego przyjaciela do domu to duch Michała Kawalera ją wystraszył na śmierć i umarła. Do jej domu wprowadziła się Nina wraz z Donem i swoim synem. Krótko po przeprowadzce Nina urodziła Bliźniaki Chłopca i dziewczynkę. Obecnie wraz z Donem opiekują się, 3 dzieci Diny i 3 swoich dzieci.:D łącznie mają 6 dzieci to dopiero jest rodzinka. Wysłałam Szczepana Marzyciela na studia z Lilianą Przyjemniaczek dobrze się uczą , mają rozwinięte już wszystkie umiejętności i są zaręczeni. Kwitnące wzgórza: Julka Łopatka wraz ze swoim narzeczonym są obecnie na 3 roku studiów i dobrze się, uczą rozwinęli wszystkie umiejętności i narzeczony Julki wykupił im miesiąc miodowy na wyspie Twikki.:D Mama Julki, Aleksandra wysłała 2 najstarszych dzieci na studia zaszła w 3 ciążę ze swoim mężem. Jej mąż Adam urodził bliźniaczki Nicole i Sandrę a Edward i Alicja są dziećmi w wieku szkolnym . Natomiast Nicole i Sandra staną się dopiero niedługo dziećmi w wieku szkolnym. Wiem sporo się u mnie w rodzinkach Maxisa dzieje.:D W rodzinie Zielonka Róża jest w ciąży ze swoim mężem, Stokrotka dorosła i zmieniłam ją w normalną simkę obecnie mieszka sama, bo Róża z mężem się wyprowadzili i obecnie buduje im dom. W nowym domu Róża urodziła bliźniaki Łucje i Tomka a Stokrotka przeniosła się na przedmieścia. Róża pracuje w karierze muzycznej i dobrze jej idzie . Róża ze swoim mężem po kolei starają się, rozwinąć umiejętności na maksa.:D |
ja gram tylko Miłowem i jest tak:
Ćwir: Don porzucił Kasandrę przed ołtarzem, przez to miedzy Mortim a Donem doszło do ostrej wymiany zdań, co najdziwniejsze, przed przysięgą Dariusz był smutny ale jak Kaśka (bo tak ją nazywam :D ) została porzucona to się rozweselił xD Marzyciel: Teraz, gdy między Kasandrą a Donem nie ma już nic Darek stał się bardziej pewny siebie i za niedługo wyzna Kasandrze co do niej czuje Kaliente: Dina stała się złą czarownicą a Nina zmieniła swój pogląd na życie po tym jak by jej chałupa się sfajczyła, teraz chce stabilizacji i rodziny, ale słabo jej idzie :/ Lotario: Hmmm... Co tu dużo mówić, Don ma "kilka" dzieci, każde (oprócz jednej pary bliźniaków) ma inną babą, już nawet tych jego bahorków nie licze :D Przyjemniaczek: Maryśka i Daniel mają trzecie dziecko Bożydara, Marycha trafiła w złe miejsce w złym czasie i stała się wilkołaczką, po tym incydencie nie pokazuje się na mieście, ciężko ją gdzieś zaprosić, razem z mężem i synem wyprowadziła się do takiego malutkiego domku. Andzia i Lili zostały same w domu, ale wprowadziła się do nich moja simka z psem i kotem, kot nazywa się motherlode przez to że.... No cóż, wpisałam kod i się zatwierdziło xD a i sprowadziłam do ich domu 41 grobów :D Biedak: nimi nie gram no to chyba wszyscy :) |
U mnie zaczęło się tak: (o ile ktoś chce to czytać :D)
Słówko o Marzycielach: Daniel Marzyciel wskrzesił swoją lubą (z tego co pamiętam) i olał zamężną Kasandrę. Razem z synem Szczepanem są kochającą się rodziną. Prowadzą cukiernię.. (Wszystko jednego simowego dnia) Kasandra chciała się pobrać z Donem więc on wprowadził się do Ćwirów. W tym samym czasie Mortimier stwierdził że czuję się bardzo samotny i marnuje kupę swych pieniędzy więc zaoferował pomoc Balbinie Biedak która wzięła z nim ślub i zamieszkała u nich ze swoją 2 (3 było w drodze) dzieci. Wkrótce się zakochali. Przynajmniej tak im się zdawało.. Don tuż przed swym ślubem zarwał do Diny po czym mu się troche oberwało od Kasandry i musiał się wyprowadzić. Na ślubie Mortimiera Kasandra poznała Tobiasza Lotnika i była to miłość od pierwszego wejrzenia. Postanowili się od razu pobrać żeby nie musieli odprawiać drugiego przyjęcia - wiadomo, koszty wielkie a Mortimier aż taki hojny nie jest :D Aaa Aleksander.. Aleksander zrobił tylko tyle, że stał się nastolatkiem. Między jednym ślubem a drugim. U Ćwirów mieszkała już kupa ludzi: Mortimier, Balbina, 2 jej dzieci (nie pamietam imion), Kasandra, Tobiasz i Aleksander. Zmodyfikowałam troche dom, Kasandra z Tobiaszem mieszkali w pokoiku na 2 piętrze.. Kasandrze nie spodobała się Balbina więc postanowiła wskrzesić Bellę. (kodem).. Mortimier nie umiał się zdecydować stając w obliczu jednej i drugiej miłości. Balbina nie umiała wytrzymać tej niepewności i zamieszkala sama z 3 dzieci. Mortimier zadbał o nich wręczając im 100 000 $. Teraz mają ładny dom. Krótko po tym, okazało się ze Bella zmarła na innej parceli i musi powrócić tam jako duch.. To był taki tajemniczy wątek w życiu rodziny Ćwirów. Tobiasz i Kasandra postanowili "iść na swoje" i kupili Stylową Placówkę w której zamieszkali razem ze swoim kotem Wektorem (moje matematyczne zboczenie..) Kasandra jest tancerką a Tobi pracuje dla wywiadu. Aleksander (jest moim ulubionym simem, zawsze poważny, w dobrze skrojonym garniturze, troche oziębły) sprytnie rozwinął wszystkie umiejętnosci do 8 stopnia (żeby zdobyć stypendium) i poszedł na studia. Skończył oczywiście z najwyższym wyróżnieniem i wszystkimi rozwiniętymi umiejętnościami. Mortiemu było smutno samemu, kupił psa Mruczka i założył biznes żeby powiększać majątek. Sprzedaje lodówki i kuchenki gazowe. Aby nie czuł się samotny wprowadziła się do niego córka z mężem i kotem. Mieszkali sobie razem. Alex wrócił ze studiów i zaczął się rozglądać za drugą połówką jednak żadna mieszkanka Miłowa nie dorównywała mu poziomiem IQ. Znalazł prace i w ciągu 7 dni awansował na Generała. Zaraz po tym na studia wybrali się Andżelika i Lilianna Przyjemniaczek oraz najstarszy z Biedaków (chyba Damian).. Mylę troche te dwie bliźniaczki ale ta "mroczna" (chyba Lilianna) studiowała matematykę i zakochała się (ze wzajemnościa) w Damianie - studencie literatury. Andżelika wybrała aktorstwo. Po powrocie ze studiów Aleksander zaprosił do domu Liliannę która przyszła z siostrą. Aleksander był nią zainteresowany ponieważ są całkowitymi przeciwieństwami -ona czuła, on poważny blebleble. Po paru randkach w odnowionej "Kostce cukru" Andżelika wprowadziła się do Ćwirów i została narzeczoną Alexa. W tym czasie Mortimier umarł, zostawiając biznes Alexowi. Tobi i Kasia zostali rodzicami.. Wszyscy są zachwyceni małym Mortimierem Lotnikiem... |
W Miłowie u mnie dużo się dzieje! Postanowiłam zrobić miasto wampirów ;)
Ćwir: Kasandra rzuciła Dona, ma teraz chrapke na Marzyciela. Mortimer znów stał się dorosłym i ożenił się z Diną. Wyżej wymieni są wampirami. A ten mały (jak mu tam było?) jest nastolatkiem. Kaliente: Dina się wyprowadziła, a Nina znalazła współdomownika- Colina. Aktualnie posiada bliźniaki: Geralda i Emanuelle (bobasy). Oczywiście już mężatka :) Lotario: Don wezwał Cygańską Swatkę do znalezienia nowej kochanki. Wybrana została hrabina, której imienia nie pamiętam. Od tego rozpoczął się wampiryzm w Miłowie. Don ukąsił inne swe partnerki. Aktualnie jest z hrabiną na poważnie. Przyjemniaczek: Kasia wprowadza się i zostaje oficjalną partnerką Daniela. Marysia przenosi się na piętro. Lilianna kłóci się z wszystkimi domownikami. Po pewnym czasie Kaśka rodzi dziecko, którego ojcem jest Mroczny Kosiarz. Dała mu na imię Croatan. Młody szybko dojrzewa i zakochuje się w Liliannie. Gdy zauważa, że Andżelika wyżywa się na Lili (sama Lilianna stała się poważna) zabija ją (w sposób hm... simowski. Andzia umiera z przerażenia). Następnie idzie Marysia, bo kłóciła się z jego matką (śmierć ze starości), dalej sama Kasia, gdyż kłóciła się z Lilianną (utopiona), na końcu Daniel-uderzył córkę (spadła satelita). Gdy zostają sami dorastają i biorą ślub. W końcu rodzi się pierwszy syn- Croatan. Następnie Lilianna zachodzi w ciążę (2 razy) z Mrocznym Kosiarzem. Imiona dzieci: Croatan (chłopcy). Czwartym synem jest Petrie, kosmita. Jedyna córka to Maite. Ojcem jest Dżin. W swoisty sposób założyli oni kult Croatana, znanego jako Mroczny Kosiarz. Wiem, że losy rodziny Przyjemniaczek są makabryczne :/ Oczywiście te simy ginęły w sposób normalny, jedynie ja dopowiadałam sobie własne pomysły ;) |
Ohh, u mnie to dopiero szał... Jan Hak zdradził Esmeraldę z Kaśką Langerak, zapładniając przy tym obie simki :D Akurat w tym momencie, kiedy Esmeralda przyłapała go na zdradzie, Kasia zaczęła rodzić ( dodałam ją do rodziny), a za sekundkę rodzić zaczęła także Esmeralda o.O W tym momencie mam Kaśkę, Esmeraldę, trzy niemowlaki bo Esmeralda urodziła bliźniaki :D i nastoletnią Lucynę :p Innych rodzin nie tykałam, bo raczej nie pałam sympatią do maxisowych familii :)
|
U mnie w Miłowie bo tam obecnie gram po reinstalce simów niestety teraz zrobiłam odrobinę inaczej niż poprzednio.
Do Diny i Niny wprowadziłam swojego sima wraz z psem . Dina wyszła za Mortiego a Ninie zmieniłam aspirację na rodzinna i jest obecnie narzeczoną mojego sima. Dina urodziła syna Mortiemu a Nina obecnie będzie dopiero w 1 ciąży za to Dina będzie już w 2 ciąży. Mortimera odmłodziłam do początku grupy wiekowej Emeryt zmieniłam mu aspiracje na rodzinną . Obecnie pragnie mieć 10 dzieci i że 6 dzieci bierze ślub . Kasandra jest żoną Dona i dopiero za 3 razem zaszła w ciążę. Nina wraz z moim simem przeprowadzili się, do innego domu i Nina jest w ciąży tak, samo jak i jej siostra Dina. No i na razie to tyle ;). |
Po reinstalce zrobiłam w Miłowie prawdziwą rewolucję.
Kasandra zerwała z Donem i związała się z Darkiem, mają bliźnięta - dwóch chłopców, którzy chodzą już do szkoły. Szczepan pojechał na studia i nie wrócił. Mortimer ożenił się z Diną, żyje im się dobrze, Dina chyba go naprawdę kocha, choć jest od niego połowę młodsza. Nina zaszła w ciąże z Donem, urodziła mu syna. Wychowuje go sama, Don nadal mieszka sam. U Balbiny nic nie zmieniałam, mieszka z synami w slumsach. Ale bardzo mi się podoba z buzi, może znajdę jej jakiegoś miłego pana na starość, bo Balbinka ma już swoje lata, jest już babcią. U Przyjemniaków najwięcej zmian. Liliana wyjechała na studia ze Szczepanem, ale Andżelika nie mogła bo była w ciąży z Damianem. Damian nadal był kryminalista i niekoniecznie podobał się Danielowi. Kiedy Andżelika zaszła w drugą ciąże, Daniel ustąpił i pozwolił młodym wziąć ślub. Zresztą, było mu już wszystko jedno bo miał poważne kłopoty. Marysia i Kasia urodziły mu dzieci niemal równocześnie. Marysia córkę a Kasia syna. Marysia wpadła w szał i kazała mu się wynosić. Daniel zamieszkał z Kasią i synkiem. Kasia urodziła jeszcze córeczki bliźniaczki i kolejnego synka. Kiedy synek był jeszcze maleńki, daniel umarł i zostawił Kasię z czwórką dzieci i bez pracy. Jeszcze będę im mieszać w życiu :D |
Ja połączyłam rodzinę Marzyciel i Biedak tak, samo Próchno i Przyjemniaczek. Liliana i Szczepan poszli na studia i się zaręczyli . Andżelika i Damian też poszli na studia ale na razie nimi nie gram. Dina urodziła Mortimerowi bliźniaki chłopca i dziewczynkę . A jej pierwszy syn stał się, małym dzieckiem. Kasandrę i Dona wraz z Aleksandrem i nagrobkami przeniosłam do innego domu który sama wybudowałam dla nich. Aleksander znalazł sobie dziewczynę i wysłałam go na studia. Kasandra urodziła bliźniaki 2 dziewczynki.
Aleksander zanim poszedł na studia kupił swojej siostrze i jej mężowi dwa psy Nikite i Czarka. No i to tyle na razie. Pomału wezmę i rozwinę historię tych rodzin.:D |
Ja zazwyczaj nie gram rodzinami Maxisa, ale czasem gdy nie mam co robić ze swoimi własnymi to pokuszę się o zmienienie czegoś. Na przykład rodzina Biedak już nie jest taka biedna... ;) Starałam się, żeby Balbinie szedł awans za awansem i kupiłam im nowy dom, a Damian przestał się buntować i pomaga mamie w wychowaniu Błażeja. :P Za to rzucił Andżelikę i pokochał jej siostrę, Lilianę. Dziewczyny są skłócone, tak samo jak ich rodzice.
Kasandra Ćwir wyszła za Dona, który zakochał się w niej po uszy po małej zmianie. Ninę i Dinę wyprowadziłam i nimi nie gram :). Poza tym wprowadziłam kilka moich rodzinek i zamierzam trochę namieszać. Innych miast nawet się nie tykam. :P Wystarczy mi Miłowo i moje własne miasto. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:17. |