![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Rozumiem, że nie umiecie się doczekać ale większość z was pisze..Bezsensowne posty.. :con: :con:
Ja też nie umiem się doczekać..Simsy będę miała jutro bo obecnie wkuwam na sprawdzian z techniki..( i tak nic mi nie umie się wcisnąć do łba..a tak w ogóle to jeszcze powinnam się pouczyć z chemi, angielskiego, histy..) Motley to możesz mi powiedzieć jak Ci działa gra ? Zacina ? Długo trwa wczytywanie gry do centrum ? Strasznie mnie zaskoczyła da aspiracja z tymi tostami.. :D |
Mam Nocne Życie!!!!!!!!!!! WŁasnie SiĘ Instaluje!!1 KupiŁem W PozaŃskim Mediamarkt Za 69 ZŁ!1 Podobno Dzisuaj SĄ We Wszystkich Mediach W CaŁej Polsce!!!!!!!!!! Jak Pogram Top SiĘ Odezwe
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajnie wam
fajnie tym ktorzy sobie teraz graja w simsy :( ja musze jeszcze troche poczekac ale daje rade ;) :D:D
|
Motley to możesz mi powiedzieć jak Ci działa gra ? Zacina ? Długo trwa wczytywanie gry do centrum ? Strasznie mnie zaskoczyła da aspiracja z tymi tostami.. :D[/QUOTE]
generalnie działa dobrze, w miarę szybko. Nie bardzo wiem tylko jeszcze jak to zrobić żeby w grze były widoczne makijarze, fryzury i ubrania z netu. tutaj: http://modthesims2.com/announcement....ouncementid=63 coś piszą że trzeba je w innym katalogu zpisać... u mnie wszystko jest wrzucone do download. Chyba poczekam aż inni zainstalują dodatek i napiszą jak jest u nich bo nie bardzo chcę eksperymentować. Gra się nie zacina, ale u mnie zawsze chodziła raczej płynnie. A aspiracja ze smażonym serem jest świetna, z 5 min. się z tego śmiałam;) No i jeszcze przy tej aspiracji pojawiają się fajne pragnienia np. "porozmawiać z kimś o smażonym serze" :D |
Cytat:
|
ja moze
ja zaraz jadę na zakupy.. więc może wstapie do empiku i sobie je kupie.
ale nie jestem na razie happy. bo moi rodzice sa dziwni.. i mogą mi zabronić bo jest poczatek roku.. i trza sie uczyc.. eeehhhh |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:00. |