![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu
Ej!Wszędzie pytam...i pytam...GDZIE SĄ WAMPIRY?!
|
Zależy...idź na parcele publiczną i czekaj całą noc ( i radze patrzec bo może tylko przez parcele przejśc)
|
Po pierwsze to nie krzycz.
Po drugie ten temat był wałkowany tyle razy, że aż niedobrze się robi. Po trzecie wyszukiwarka nie gryzie. Dziękuję. |
Cytat:
|
Beep ja nie mam wampirów w Sekretnej Kuchni Zuzi. Wapmirus może tak na początek trochę kultury? co? I zgadzam się z Czekoladkowym.pl wyszukiwarka nie gryzie.
|
Jeśli bardzo ci zależy na spotkaniu wampira, bo chcesz się przemienić to po prostu stój na parceli publicznej nawet przez kilka dni, aż się pojawi i poprawiaj sobie potrzeby boolpropem. Ja tak robiłam, kiedy chciałam spotkać wiedźmę.
|
Aha przypomniało mi się ! U mnie wampiry najczęściej bywały na Przedmieściach w restauracja i klubach.
|
Cytat:
|
Helena, ale nie tylko na przedmieściach, również w Miasteczku i Lazurowej Promenadzie.
|
Cytat:
Jeśli zależy Ci na spotkaniu wampira to otoczeniu lub parceli domowej wpisz kod 'boolprop testingcheatsenabled true' po czym w wciśniętym klawiszem SHIFT wybierz opcję make NPC i szukaj opcji 'grand wampire'.Wampir po kilku,kilkunastu sekundach przyjdzie , zaprzyjaźnij się z nim po czym on Cię ugryzie,a jeśli po zaprzyjaźnianiu się nie będzie interakcji 'kąsa mnie' to z przytrzymanym SHIFTEM kliknij simem na wampira 'make selectable'i sama wampirem na sima wybierz 'ukąś w szyję'. Lub wpisz kod 'boolprop testingcheatsenabled true'z przytrzymanym SHIFTEM kliknij na sima i szukaj opcji 'make vampire'. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:45. |