TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

Wampirus 29.04.2009 18:29

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu

Ej!Wszędzie pytam...i pytam...GDZIE SĄ WAMPIRY?!

Ajloneczka 29.04.2009 19:20

Zależy...idź na parcele publiczną i czekaj całą noc ( i radze patrzec bo może tylko przez parcele przejśc)

seattle 29.04.2009 19:21

Po pierwsze to nie krzycz.
Po drugie ten temat był wałkowany tyle razy, że aż niedobrze się robi.
Po trzecie wyszukiwarka nie gryzie.
Dziękuję.

Beep 29.04.2009 22:06

Cytat:

Napisał Wampirus (Post 1011201)

Jeśli masz Czas Wolny, to wampir zawsze jest w Sekretnej Kuchni Zuzi. Przynajmniej u mnie.

Łezka 30.04.2009 12:38

Beep ja nie mam wampirów w Sekretnej Kuchni Zuzi. Wapmirus może tak na początek trochę kultury? co? I zgadzam się z Czekoladkowym.pl wyszukiwarka nie gryzie.

Beep 01.05.2009 14:09

Jeśli bardzo ci zależy na spotkaniu wampira, bo chcesz się przemienić to po prostu stój na parceli publicznej nawet przez kilka dni, aż się pojawi i poprawiaj sobie potrzeby boolpropem. Ja tak robiłam, kiedy chciałam spotkać wiedźmę.

Łezka 02.05.2009 10:55

Aha przypomniało mi się ! U mnie wampiry najczęściej bywały na Przedmieściach w restauracja i klubach.

ultraviolence 04.05.2009 18:47

Cytat:

Napisał Dziurawiec_Skąpolistny (Post 1012596)
Aha przypomniało mi się ! U mnie wampiry najczęściej bywały na Przedmieściach w restauracja i klubach.

A to czasem nie pisało w gazetce dołączonej do płyty...? Chociaż to w zasadzie logiczne: przedmieście (czyli dyskoteki, kluby, bary, itd.) dochodzi w NŻ, a wampiry równocześnie z tym dodatkiem. No i jak sama nazwa mówi - wampiry wychodzą po zmroku, więc bywanie w klubach i restauracjach wieczorami to nic dziwnego :)

Łezka 04.05.2009 19:38

Helena, ale nie tylko na przedmieściach, również w Miasteczku i Lazurowej Promenadzie.

Rosemarie 15.06.2009 18:39

Cytat:

Napisał Wampirus (Post 1011201)

Nikt nie jest głuchy,więc nie musisz krzyczeń.
Jeśli zależy Ci na spotkaniu wampira to otoczeniu lub
parceli domowej wpisz kod 'boolprop testingcheatsenabled true'
po czym w wciśniętym klawiszem SHIFT wybierz opcję make NPC i szukaj opcji 'grand wampire'.Wampir po kilku,kilkunastu sekundach przyjdzie , zaprzyjaźnij się z nim po czym on Cię ugryzie,a jeśli po zaprzyjaźnianiu się nie będzie interakcji 'kąsa mnie' to z przytrzymanym SHIFTEM kliknij simem na wampira 'make selectable'i sama wampirem na sima wybierz 'ukąś w szyję'.
Lub wpisz kod 'boolprop testingcheatsenabled true'z przytrzymanym SHIFTEM kliknij na sima i szukaj opcji 'make vampire'.
;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:45.