![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
Mi się wydaje, że w KW Belli nie ma, bo przecież dodatek 4PR wyszedł dużo później od premiery TS2 ;p
|
Sherlock po pierwsze my nie mówimy , że Bella tam jest , tyle , że może historia zatoczy tam koło. Po drugie jak się nie mylę OŻ ( bo tam jest jaskinia pokrzyku prawda ? ) wyszło dużo później niż CPR a tam jest motyw Belli o którym sam wcześniej wspominałeś :P
|
No niech ci będzie, moja teoria nie jest idealna :P
A co wiadomo o posągu? Wyrzeźbiony [prawdopodobnie] z brązu, przedstawia postać Belli z uniesionymi ku górze rękami. Trzyma w owym rękach platynowy kryształ, zapewne spełniła swój cel życiowy. A pozycja [zwłaszcza te ręce] może sugerować, że chce się dzielić tym szczęściem z innymi. A może chce powiedzieć swojej rodzinie, by cieszyli się życiem? Zresztą, kto mógłby wyrzeźbić ten posąg? I z jakiej okazji miałby zostać wzniesiony? Czyżby Bella zrobiła coś wielkiego dla mieszkańców Jaskini Pokrzyku? |
Cytat:
--------------- a wiecie że w tej dzielnicy od N.ż też jest tam rozbity statek kosmiczny ??? |
To ozdoba , którą można dać w każdym otoczeniu...
Co do KW... Sprawdziłam całe otoczenie... i teraz na prawdę do złudzenia wszystko jest jak w Miłowie. |
Oj ! Przecież Bella została Porwana w domu dona ?! ALE jest jeszcze takie zdjęcie na którym mortimier patrzy się w niebo i mysli o belli
Jest jeszcze jedno przecież Ćwiry mają ten tańszy teleskop a przez tańszy nie da się zobaczyć ufo A lotario ma odpowiedni teleskop ! |
Cytat:
|
Ohhh jak ja kocham te wypowiedzi... Bez sensu,bez składu,bez przeczytania,tematu.. i regulaminu najprawdopodobniej też...
Ale żeby nie być już taką wredną odpowiem... Myśli nic nie znaczą każdy sim może o niej pomyśleć , ... Drugiej rzeczy ustaliliśmy , że Bella została porwana u Lotario. Przeczytaj z łaski swojej resztę tematu. Edit : Kotecek mnie wyprzedził :D |
Zapytam w ten sposób... Czy w waszych rodzinach sąsiedzi spoglądający przez teleskop kiedykolwiek zostali porwani? BO ja uważa, że to raczej niemożliwe, aby to u Dona była porwana... tym bardziej, iż Don nie ma takiego wspomnienia, więc musiała być porwana we własnym domu - chociażby z powodu wspomnień Kasandry i Mortimera...
|
To może było tak... u Dona spoglądała przez teleskop , u siebie też i TO U SIEBIE została porwana ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:30. |