TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952)

Sherlock 09.06.2010 07:00

Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Mi się wydaje, że w KW Belli nie ma, bo przecież dodatek 4PR wyszedł dużo później od premiery TS2 ;p

Gold_Chocolate 09.06.2010 14:25

Sherlock po pierwsze my nie mówimy , że Bella tam jest , tyle , że może historia zatoczy tam koło. Po drugie jak się nie mylę OŻ ( bo tam jest jaskinia pokrzyku prawda ? ) wyszło dużo później niż CPR a tam jest motyw Belli o którym sam wcześniej wspominałeś :P

Sherlock 09.06.2010 15:45

No niech ci będzie, moja teoria nie jest idealna :P

A co wiadomo o posągu? Wyrzeźbiony [prawdopodobnie] z brązu, przedstawia postać Belli z uniesionymi ku górze rękami. Trzyma w owym rękach platynowy kryształ, zapewne spełniła swój cel życiowy. A pozycja [zwłaszcza te ręce] może sugerować, że chce się dzielić tym szczęściem z innymi. A może chce powiedzieć swojej rodzinie, by cieszyli się życiem? Zresztą, kto mógłby wyrzeźbić ten posąg? I z jakiej okazji miałby zostać wzniesiony? Czyżby Bella zrobiła coś wielkiego dla mieszkańców Jaskini Pokrzyku?

kotecek 09.06.2010 16:36

Cytat:

Napisał Sherlock (Post 1257401)
No niech ci będzie, moja teoria nie jest idealna :P

A co wiadomo o posągu? Wyrzeźbiony [prawdopodobnie] z brązu, przedstawia postać Belli z uniesionymi ku górze rękami. Trzyma w owym rękach platynowy kryształ, zapewne spełniła swój cel życiowy. A pozycja [zwłaszcza te ręce] może sugerować, że chce się dzielić tym szczęściem z innymi. A może chce powiedzieć swojej rodzinie, by cieszyli się życiem? Zresztą, kto mógłby wyrzeźbić ten posąg? I z jakiej okazji miałby zostać wzniesiony? Czyżby Bella zrobiła coś wielkiego dla mieszkańców Jaskini Pokrzyku?

Może Bella zdradziła Mortimera z Donem potem porwali ją kosmici i gdy wróciła od nich (moja wersja) niezauważalnie opuściła miłowo bo nie mogła przeżyć tego że zdradziła męża i gdzieś wyjechała i ten pomnik to takie przeprosiny i takie życzenie im powodzenia i szczęścia dla rodziny od Belli...
---------------
a wiecie że w tej dzielnicy od N.ż też jest tam rozbity statek kosmiczny ???

Gold_Chocolate 09.06.2010 19:05

To ozdoba , którą można dać w każdym otoczeniu...

Co do KW... Sprawdziłam całe otoczenie... i teraz na prawdę do złudzenia wszystko jest jak w Miłowie.

Pearly 09.06.2010 20:47

Oj ! Przecież Bella została Porwana w domu dona ?! ALE jest jeszcze takie zdjęcie na którym mortimier patrzy się w niebo i mysli o belli
Jest jeszcze jedno przecież Ćwiry mają ten tańszy teleskop a przez tańszy nie da się zobaczyć ufo A lotario ma odpowiedni teleskop !

kotecek 09.06.2010 20:59

Cytat:

Napisał Adventure Sims (Post 1257586)
Oj ! Przecież Bella została Porwana w domu dona ?! ALE jest jeszcze takie zdjęcie na którym mortimier patrzy się w niebo i mysli o belli
Jest jeszcze jedno przecież Ćwiry mają ten tańszy teleskop a przez tańszy nie da się zobaczyć ufo A lotario ma odpowiedni teleskop !

u mnie przez zwykły też porwało.... chyba

Gold_Chocolate 09.06.2010 21:02

Ohhh jak ja kocham te wypowiedzi... Bez sensu,bez składu,bez przeczytania,tematu.. i regulaminu najprawdopodobniej też...

Ale żeby nie być już taką wredną odpowiem... Myśli nic nie znaczą każdy sim może o niej pomyśleć , ... Drugiej rzeczy ustaliliśmy , że Bella została porwana u Lotario. Przeczytaj z łaski swojej resztę tematu.

Edit : Kotecek mnie wyprzedził :D

Łezka 10.06.2010 16:19

Zapytam w ten sposób... Czy w waszych rodzinach sąsiedzi spoglądający przez teleskop kiedykolwiek zostali porwani? BO ja uważa, że to raczej niemożliwe, aby to u Dona była porwana... tym bardziej, iż Don nie ma takiego wspomnienia, więc musiała być porwana we własnym domu - chociażby z powodu wspomnień Kasandry i Mortimera...

Gold_Chocolate 10.06.2010 16:30

To może było tak... u Dona spoglądała przez teleskop , u siebie też i TO U SIEBIE została porwana ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:30.