![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
1. Wezwij wszystkich, niech przyjdą. Potem odwołaj obecnego kasjera od obowiązku kasowania towarów i przydziel jego pracę nowemu.
2. Na to Ci nie odpowiem, bo jeszcze nie próbowałam :) 3. Tak. Musisz tylko kupić odpowiednie fotele, które to umożliwią (znajdują się one tam gdzie krzesła, kanapy i łóżka, w grupie "różne"). @up: Chupa_Chups mnie wyprzedziła :) |
No tak trzy :P
Ok, dzięki wam obojga! |
Czy jeśli założę własny biznes na parceli publicznej, zamiast w domu, to będę mogła odwiedzać tę parcelę innymi rodzinami i będzie ona funkcjonować tak jak inne parcele publiczne?
|
Cytat:
|
A czy można zrobić dwukrotną opłatę za wstęp? Np, wstęp na plac zabaw, a póżniej jeszcze płatne toalety?
Jak się zdobyawa gwiazdki zaufania gdy się ma urządzenie biletujące? Gdy sprzedaję towar, to jest opcja sprzedarz i gwiazdki szybko przybywają, a gdy się tylko pobiera opłatę za wstęp, to gwiazdki mi w ogóle nie lecą... I jeszcze jedno. Czy żona właściciela przedsiębiorstwa na parceli publicznej, moze tam jechać zamiast niego i zarządzać pracownikami? |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja mam pytanie odnośnie jednego z moich simowych biznesów :D Na jednej parceli mam zarówno restaurację, jak i mini-park rozrywki. W restauracji płaci się normalnie, a jeśli jakiś sim ma ochotę się trochę rozerwać, musi przejść przez tą maszynę z biletami. Wszystko jest okej: pracownicy nakłaniają do kupna biletu, po czym simowie przechodzą na teren parku, pokręcą się momencik wkoło kasy i wychodzą.... Dlaczego? Od razu mówię, że dojście jest do wszystkiego, więc w czym problem?
|
Hmmmm....
A masz przejście? Ja też mam WB i zatrudniłam kasjerkę ale nie mogła przejść do kasy bo nie było dużo miejsca i się nie mieściła:D Musiałam wpisać kod i ją przenieść;) Aha jeszcze dwa pytania... Tylko trochę z innej beczki...Sory że zadaje je tutaj ale nie wiem gdzie... 1. Czy wasz sim-nastolatek miał trądzik jak za długo leżał na słońcu? Jeśli tak, jak go wyleczyć? 2.Mój sim stał się nastolatkiem. Niestety nie wyskoczyła mi ta tabelka "Czego pragnie w życiu?" i teraz sim jest już dorosły, ale nadal ma pogoń za dorosłością:O |
Cytat:
Cytat:
2. Zmień tę aspirację za pomocą InSIMenatora. BoolPropem pewnie też się da, ale nie radziłabym z nim kombinować. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:19. |