![]() |
Ja nie piszę bo i tak nikt nie czyta :| (wszyscy ignorują mnie standardowo :con: ) ale i tak napisze :P ide zobaczyc we środę może uda mi się kupić wreszcie zwierzaczki...
|
Cytat:
|
Pojechałbym już jutro gdyby nie gupi projekt z WOS...
musze po szkole go robić i nie mam szansy sie nawet do MM wybrac.. A poasowało by mi bo szybko kończe :) |
Dzisiaj byłam w MM i "Zwierzaków" jeszcze nie było.
|
Jutro premiera ;]
|
Ja jutro jadę do arkadii sprawdzić czy są, więc wieczorem napisze co i jak!!! xP
|
Wszęzie gdzie dzwoniłam najwcześniejsza data jaka się pojawia to 20 października, więc na zakupy (lub i niezakupy...) wybieram się właśnie w piątek, bo wątpie, że dziś dałoby się kupić. No chyba, że komuś z Was się uda to może pomyśle...
|
Ja akurat w piątek bede i tak i tak w MM wiec kupie..
Wiec nawet jakby dzisiaj były to nie wiem czy chcialoby mi sie jechać :p |
Ja byłam wczoraj we wrocławskim Media Markt w Galerii Dominikańskiej, facet z obsługi powiedział, że u nich wszystko jest 2 dni przed premierą (uff, puff, czemu ja sie tak śpiesze? Ahaaa!!!! Bo mam podniete na maksa!!! :D) i powieział, że Zwierzaki we środę, chociaż możliwe że już dzisiaj :D Dzwonie do nich i spytam :D
|
Cytat:
już nie mogę się jutra doczekać może będę już sobie grać. ide kupić do takiego sklepu niedalego mnie może akurat tam będzie... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:26. |